Jump to content

• Topics

• Solidno vece u asocijaciji - Niksi natovarili Denver do cepa, a Sekac uz pomoc Cam Thomasa i g-lig drugara srusio GSW.    Veceras 2 solidna derbija : Miami-Kee (bice opasan fajt) i PHX (vracaju se Durant&Beal) vs LAL.    @bodo Sta prognoziras veceras ? Jos je i kup tekma. Osecam da cete nas pregaziti ovaj put   EDIT: Kad se Miki vec "smeje", setimo se kako je prozivao  njemacku prevaru a covek bogotac za sve ove nase polupane bekove
    • Trece kolo za redom neresen rezultat, ovaj put protiv Duke. Ne znam da li su mi se nekad desila 3x 6-6-1 za redom a igram deset godina fantazi... ggg sa Ajzeom koji se vratio mesec dana ranije (  ) je zajeban rival, de bas sad nadje ;D
    • Ruska civilna avio industrija je totalni clusterfuck. Rade TRI slicna aviona, SS100 je u proizvodnji dok je MS-21 u u zavrsnoj fazi a pre neki dan prvi let je imao i Tu-214?!?   Ajde da su sve to privatne kompanije ko nekad kad smo imali 747 vs DC-10 vs L1101 (Boeing vs Douglas vs Lockheed) pa ajde arce svoje novce, jok, sve su drzavne i sve su u nekakvom kocernu.   MS-21 je ruski high tech dok je Tu-214 da kazemo modernizovan Tu-204 (novi motori) i SS100 tu nema sta da trazi, radi se o high tech avionu koji ne moze imati cenu Tu-214 a u odnosu na MS-21 je "zastareo" plus ima dosta % zapadne opreme.   Jedino sto mi pada napamet da je posto je Suhoj i  dalje glavni u tom koncernu i kako stoje stvari bice jos dugo onda nece da dozvole da SS100 ode na panj iako je to zasluzio odavno, prakticno od prvih bitnih sankcija 2014 a bogme i pre jer je komercijalni uspeh istog nepostojeci...
    • Ma nije mi bila namera da komentarisem koncept Slagalice, nego se iscudjavam paralisucem zentu koji i dalje imam na banalnosti.   A to sto si uradio nije lepo. " Ten points from Gryfindor for being insufferable know-it-all". I ja bih se naljutio.
    • O da, Kejtlin je konzervativka superteške kategorije. Nisam ispratio da ste vi i Kinik imali lepe reči za nju, ali kad bolje razmislim, vaši delikatni senzibiliteti nude tu mogućnost kao očiglednu opciju.   Ja sam je gledao tokom ove i prošle godine dok je kao trans osoba razvaljivala gde je stigla ideju da neko sa penisom uživa komoditet svlačionice za devojke i žene. Tu je voukere rušila ko kegle u kuglani i igrala im fliper sa moždanim vijugama zbog čega posledično još i danas tiltuju.    Kakav bi to bio epik duel u Kaliforniji između nje i Mamale, kao Ali vs Frejzer.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...