Jump to content

• Topics

• Meni se čini da će pre spuštanja na Mesec biti još jedna misija koja će testirati nešto oko orbitiranja pa tek četvrta misija ide da se spusti na mesec. Navodno su to ubacili posle prvog artemisa jer je bilo problema sa heat sink-om i još nekim delovima.
    • Dobro to se iskljucivo tice americkih glasaca i njihove percepcije a ne forumske, za sledece izbore koji su (kongres, senat) ove godine a predsednicki tek za 32 meseca... a za to vreme ima mnogo toga jos da se desi.   Btw. dizanje poreza (citaj demokrate) takodje ne spada u omiljene poteze sto se glasaca tice. Ja nisam americki glasac kao i 99% sa ovog foruma, znaci nemamo bas first hand sliku tamosnje politicke dinamike.  
    • Ne znam da li pod "mi" podrazumevas moderaciju, ili smo "mi" oni koji se protive pukom etiketitanju (bilo koga, bilo kad) i posezanju za teskim kvalifikacijama bez dokaza, samo radi 3 bambija u forumskoj diskusiji, ali licno podrzavam takav pristup urednistva u ovom slucaju . Jer su ovo vrlo ozbiljne stvari, ozbiljne optuzbe.  Na vama je, pak, da, odredite jasnu i preciznu granicu, sta je dozvoljeno a sta ne, treba javno i nedvosmisleno reci na odredjenim temama (sto podstice ljide da se upute pre postovanja). Mozda bi, pre banovanja, trebalo da zahtevevate od clana da obrazlozi i dokaze sopstvene tvrdnje. Pa na osnovu toga da merite. Ne svidja mi se sto su mnogi foeumasi zbunjeni,sto negoduju, granice su fluidno postavljene i time deluje da granicr nisu iste za sve.  Definisite brate : da li je dozvoljeno korostiti izraze genocid, zlocin ... i pod kojim uslovima se moze izrazavati tako.    Ako neko lupi, ja opomenem, objasnim. Ako nastavi po svome, trazim da obrazlozi. Pa tek onda restrikcija.    Bez obzira da li su benigne stvari, mesanje "duple" i "koraka" u basketu ili ovako ozbiljne poput fundamentalnog nepoznavanja termina sa ozbiljnim konsekvencama - po mnoge, po ceo svet.
    • Dajte vi meni šta treba da se desi da izgubimo a završimo sedmi ili osmi. Postoji li takva opcija?
    • Dakle na kraju nije blokirao Ormuz nego je blokirao Iran. Danas od 10h svi brodovi koji idu u ili iz Iranskih luka biće vraćeni odakle dolaze. Dobra stvar je da izgleda primirje ostaje i dalje.   Iran se žali da to je taj čin ilegalan, hahahahahaha . ne zna se ko je veći cinik oni ili Tramp.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...