Jump to content

DrMV

Član foruma
  • Posts

    327
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,221 profile views

DrMV's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Collaborator

Recent Badges

608

Reputation

  1. Komšije,drugari, sugrađani, Srbi... Razumem navijačke strasti, sa obe strane, simpatisanje ovog ili onog igrača, kluba, trenera.... Ali pobogu ajmo malo realnosti, ljudske empatije! Sinoć (kao i mnogo puta pre), ali sinoć najočiglednije vidljivo uživo gledajući, od prvog momenta, čak i pre sudijskog podbacivanja, videla se (negativna) energija kod vašeg igrača ZL. Treba li da napominjem da se nije uopšte pozdravio (kao i još neki vaši igrači) sa igračima CZV, što bi trebalo da bide osnovno načelo sporta, sportskog duha i fer-pleja. U 1/4 ,neki 3-4min, pri rezultatu 11:2 mislim(kada se još nije rasplamsala borba), na prvim dosuđenim bacanjima nad njim, dotični kreće na ulaz(dvokorak), sa jasnom namerom da prvo "nabode na lakat" čuvara (ne sećam se ko je bio), a potom da izvuče bacanja. Ko je iole objektivan,može da vrati snimak i pogleda ovu situaciju, uživo je bilo više nego očigledno da je ušao u meč sa idejom (kao i u nekim ranijim derbijima) da napravi neku vrstu cirkusa i tako "pomogne" svom timu. Da ne pominjem ostale situacije, pre svega sa Nedovićem, ruku na srce tada je sankcionisan, ali situacija gde se Pukl baca na parket (ovo nisam nikad video) ne bi li sprečio dalje "dejstvovanje" ZL, koji tada ima već 1 nesportski faul, i ta situacija ne bude uopšte od strane sudija razmatrana, jer je već tada ZL zaslužio ranije tuširanje u svlačionici.... Iz aviona se videlo da je samo pitanje trenutka, kada i da li će biti isključen, uz neki veći ili manji cirkus, eventualnu povredu nekog Zvezdinog igrača ili uvlačenje u neku opštu tuču na parketu, što je na kraju zamalo eskaliralo, pogibljenim i nesportskim udarcem u stomak Rokasa, u "mrtvom vremenu" nakon već (opravdano) dosuđenog faula u napadu Bolomboja. Nepotrebno,divljački,mučki i nesportski... Svako pravdanje (pa i veličanje) ovakvih poteza pomenute persone (koji ima podebelu istoriju sličnih), govori najviše o osobama(velikoj većini vas navijača KKP) i vašim karakternim osobinama i vašim pogledima na košarku i sport u celini. Čast izuzetcima, onim navijačima Partizana koji imaju snage da osude ovakav čin jednog tzv.sportiste, za razliku od onih odgovornih u vašem klubu koji bi trebali/morali ne samo da osude već i da spreče ovakvo divljačko ponašanje jednog igrača, košarkaša, sportiste koji (bi trebao) da bude uzor mlađim naraštajima koji tek ulaze u svet sporta. Ukoliko ikad primetim da neki igrač SDCZV, kluba za koji navijam i volim, na ovaj ili sličan način bude "davao primer" mladima, javno ću osuditi takav čin i označiti ga kao nekoga za koga ne treba i neću navijati i podržavati, pa bio mi i brat rođeni. Srećom, na takav "primerak" još nisam naišao u našem KK, pa je zadovoljstvo navijanja za KKCZV tim veće. Da napomenem da sam sa gnušanjem i sramotom, onomad, gledao izvesnog Gobeljića i njegov performan na terenu, iako taj "seljober" svojim potezom ninikoga nije fizički ugrozio. Sportski pozdrav!
  2. Znam da si bombarder, ali ovoliko (dimnih) bombi u rano jutro?!!! Mnogo je kume!!!!
  3. Baš tako, sve si u pravu... Ali zašto onda deliš banove druže,kad se pokrene priča (kritika) o njegovoj dvoličnosti, licemerju ili karakteru?!!! Bravo Zvezdo, bravo momci, kapa dole kako ste ovo isčupali, u neravnopravnom duelu 8:5. Idemo dalje!❤️🤍
  4. Veliki si bio Miloje Tuga, žalost, tragedija! Počivaj u miru!
  5. Tačno tako, ali isto je dobila i Fener i Armani zato što je odlično odigrala te mečeve, a ne zato što su Armani/Fener pustili/tankovali/spustili nogu s gasa ili kako ti već hoćeš da predstaviš. Odgovorili su ti kolege i na temi CZV, pa smatram da je suvišno pričati (sa tobom) na tu temu, pa ćemo zaključiti ovu konverzaciju.
  6. Da tačno,i te kako su se pitali. U nekoj seriji ne bi imali šansu, u jednoj utakmici može svako svakoga da dobije, ali ne tako kako ti ovde plasiraš teorije-da je svaka pobeda CZV, zato što su protivnici "tankovali" tekmu. Smešno.
  7. Naravno, ništa se nisu pitali KKCZV i PAO
  8. Stvarno dobro guraju za sada... Ali, čini mi se, da bi oni mogli biti, potencijalno dobar protivnik u play-inn, za naše "blizance", u nekom najboljem scenariju! Mslm, daj Bože, CZV, ali...
  9. Zahvalnost kolegi @John Terryna (po meni) fer pristupu mom banu. U potpunosti se slažem i smatram da je izvukao suštinu, koju sam ja, postavljenim pitanjima, hteo da istaknem. Ne smatram da je bilo "patkometrisanje" nikako, iako je zbog prethodnih banova bilo opravdano, ovoga puta smatram da ste preterali moderacijo!?! Naravno, prihvatio sam ban (a šta bi drugo mogao?!:)),ali mislim da bi mogli ponekad da prihvatite (dobronamernu) kritiku. Post (ako je bio sporan) se mogao i obrisati, ali ne vidim zašto je vredan za 5-dnevnu diskvalifikaciju, a objašnjenje od @Don Dusko je jako nemušto?! I na kraju, jedno pitanje- da li je moguće (da li se dešavalo), ukoliko se na pristojan način obrazloži moderaciji, da usledi skraćivanje bana/neka vrsta oprosta?!
  10. Ima jedan veliki intervju sa njim, u njegovoj kancelariji, iz nekoliko delova je bio prikazivan (gde on naširoko priča i puši cigarete tokom izlaganja) pre neke 2-3 god.. U jednom delu, koji mi je ostao u sećanju, on kaže, parafraziram :"....recite nam lepo dosadili se, sklonićemo se...sad ćete malo vi..." Tako da je svaka priča-zašto Simon, DeDa, a ne Kaboklo, Šengelija...bespredmetna! Uz, naravno, ogradu-da je i u postojećim uslovima, moglo bolje i smislenije skockati roster.
  11. Apsolutno! Nije sporno ko je glavni target! Ali...nekoliko pitanja mi se nameće?! Glasno razmišljam/pišem... Ko je napravio od NČ uspešnog košarkaškog radnika, koji ima 20+ titula??? Zašto je on bolji od npr. Slobe Vučićevića, Voje Stojakovića, Opače, Žike pauka...? Kako to da od 2011-2020/21 se nije našao u KKP uspešniji predsednik, privrednik, organizacioni mag (poput Ostoje) koji bi podigao takvu instituciju na nivo koji zaslužuje??? Zašto je , naprasno, pre 2 godine otišao iz KKCZV Dejo Radonjić??? I još mali milion pitanja, sve do ovog poslednjeg, zašto nije završena selekcija ove, tobože nikad skuplje , ekipe???
  12. Ajmo još jednom... Pošto ste ispisali 10-ak stranica od sinoć o Davidovcu,Simonu i ostalom pomoćnom osoblju, vrtimo se u krug od oktobra... Ko je kriv što selekcija tima nije završena?? Nemoguće da su Duško Ivanović, Janis Sferopulos, pa na kraju krajeva i NČ, tolike košarkaške neznalice da ne vide ono što svi mi (prosečni poznavaoci košarke, neko manje, neko više) vidimo!?
  13. Situacija je jako loša, mogla se pretpostaviti još u oktobru kada nisu dovedena 2 igrača (bek i k.centar) kako bi se kompletirala ova ekipa i bila konkurentna u EL okvirima. Od početka smo ubeđivani da će se selekcija dovršiti, ali od toga nije bilo ništa do danas. Pravo pitanje je zašto je to tako? Ne verujem da ni Duško, ni Janis, nakon toliko iskustva i pređenih kilometara u EL, nisu mogli da prepoznaju ono što je svaki prosečni poznavalac košarke video. Ja, iskren da budem, ne verujem da to i Nebojša ne vidi!? Ali, zašto se ne reaguje/nije reagovalo???? Slažemo se svi u tome da loši potezi uprave imaju centar u jednoj tački/čoveku, ali smenu NČ ste/smo imali prilike da poguramo, negde u danima pre Sv.Nikole, sada, bojim se da svaki vaš post(o smeni NČ) završava kao pucanj u prazno ili "slikovito"-ima isti učinak kao slomljeno staklo na BGD skupštini pre neki dan! Zvezdu ćemo voleti i pratiti kako god bilo, druge nemamo. Biće dobro na kraju, ali pošto još nije dobro-znači da nije još kraj!!!
  14. @Don Duskodruže, ništa lično protiv tebe-čak štaviše cenim te kao forumaša... Ali već nekoliko upisa ti se svodi na ,upravo ovo gore citirano!? Taj igrač je bio (očigledno) teg o vratu saigračima, a i nama, pa je zaslužio svaku kritiku i nikakvo razumevanje za njega ne postoji. Ne zameri, ponavljam, ništa lično, ali primetno. Svako dobro!
  15. Kada će Top zaigrati? U ABA je jasno da će moći od sledećeg kola! Da li je moguće da već protiv PAO bude u konkurenciji za sastav?
×
×
  • Create New...