Jump to content

• Topics

• То онај Дуњић кримос што био неки вођа навијача Звезде? 🤣   Није ваљда он?
    • jel to pišeš u množini ili persiraš samom sebi? u čije ime - nemamo nikakav problem?   ne znam odakle baštiniš pravo da sudiš kao ostrašćeni navijač bilo kome ovde nakon što svoje stavove, kao što je sinoć bio slučaj, iznosiš navijački. ni po čemu različito od mog pisanja (po tvom mišljenju) ali ja ne radim nikome nikakav bossing niti držim lekciju šta i kako na forumu, za razliku od tebe. nisam prvi ovde kome se obraćaš sa visine i držiš lekcije sa pogrešne strane navijačke tarabe, ovo se ništa ne dešava na KKP nego na KKCZ temi.   činjenice govore: moj staž na ovom forumu je 6 meseci duži od tvoj, ti si registrovan u maju 2024 a ja u jesen 2023.  go figure.   evo dokazi   rodriguez Član foruma Joined October 22, 2023     le piaf Član foruma Joined May 11, 2024       što se tiče licitiranja o statusu, jesam novajlija voxa ali naravno da sam veteran srpskih foruma - mogu da dodam, ako je bitno, da sam osnovao forum koji je bukvalno preteča svih voxova, parapsihopatologija i burundija. stariji ovde znaju koji je to forum i odatle se znamo ako je to bitno.   ne znam da li sam te zamenio sa nekim, možda jesam (i u tom slučaju se izvinjavam, što bi rekle estradne zvezde - najiskrenije) ali se sećam jednog novajlije koji je u jednom od prvih postova ovde održao moralno predavanje mcloudu, koji je u tom trenutku imao jedno 10,000 postova i pola decenije staže više od njega. vrlo zanimljiva epizoda.   ne znam da li je sve ovo uvod u neko teranje sa foruma, videćemo.            
    • Bacih oko na tim Imt-a  Brdo stranaca koji nisu kliknuli, ali dosta njih ima kvalitet. Imaju i supertalentovanog Novičića.  Neće Partizanu biti lako sa Dunjićevim Imt-om, čak i mislim da će ih dobiti. 
    • Ti si se odavno uhljebio 😹 @Volter-u zinula guzica, hoće i on moć 🤨
    • Ostoja ce sve uraditi kako bi izvukao sezonu i predstavio da je problem bio isključivo u Zeljku.   Ocekujem sigurno ta dva pojačanja koja se najavljuju, i verujem da ce ostaviti Ocokoljica da ne bi dodatno jebo narod jer je svestan da je usrao vec dovoljno.   Sve u svemu u najboljem slučaju mozemo mozda nekako da se uključimo u borbu za play in.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...