Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jos jedan eventualni plus iz ovog meca - mozda je Piksi konacno uvideo da se na Stefana Mitrovica ne moze ozbiljno računati i da isti nece izaci na katarski zeleni tepih. 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Pred proslu utakmicu sa Brazilom, radjena su neka poredjenja. I uglavnom Brazil je po svim parametrima bio u prednosti. Jedini segment igre u kojem je Srbija bila u prednosti je skok igra, jer smo prosecno bilo viši od Brazilaca preko 10 cm. Kad sam to cuo, pomislih, nije to malo, mozda nesto i nabodemo. Mi primili gol iz kornera 🤣

• Ha-ha 6
Posted

Mene jedino intersuje da li će biti onih podcasta na Sport Klubu. U Rusiji su odradili odličan posao i čini mi se da su u tim podcastima mnogo slobodniji nego kada komentarišu na TV.

Posted (edited)

Sto ne bi stigao u Katar obican novinar ??? Drugo ne verujem da je Katar uveo ikakve snakcije Rusiji. U USA ruski hokejasi normalno igraju NHL ligu i primaju platu.

Inace Stefan profi odgovorio,

Edited by Zvezdinho
Posted
5 minutes ago, McLeod said:

Stvarno, svi pricaju o ovome, nigde ne moze da se nadje, sad da gledam celu konferenciju zbog toga nisam bas toliko dokon.

A verovatno nije ni bitno.

Posted

Ruski novinar rekao da će Rusija navijati za srpsku reprezentaciju i pitao šta bi igrači hteli da kažu ruskim navijačima. Mitrovic se zahvalio i rekao da im svaka podrška znaci. Parafraziram naravno, ali svakako bez politike i u pitanju i u odgovoru. 

• Like 5
  • Thanks 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...