Jump to content

DejoLazaKalina

Član foruma
  • Posts

    3,552
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2,934 profile views

DejoLazaKalina's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • First Post
  • Posting Machine
  • Collaborator

Recent Badges

5.3k

Reputation

  1. ali kakva ekipa 1. Dobro je 2. Dobro je 3. Prenatrpano 4. Daum upitnog kvaliteta za glavnog na svojoj poziciji i covek koji odigra mesec dana krstene kosarke na kraju sezone, ostalih meseci amater. 5.Bolomboj, mladitalenat od 26 godina i zauvek dobri decko Mitrovic
  2. Produzenje da ali da dolazim posle neuspele sezone kad sam pokusao da igram negde drugde? Bilo bi me sramota. Hvali ga neko svake godine i svake godine odigra tek finale Klsa i Aba lige a u ostalom delu izgleda kao amater.
  3. zasto npr ne odemo da igramo eurocup, rezultati u El svakako nisu vazni, vazne su domace titule. Coviceva domaca osnova je svakako za evrokup, novac ce deliti sakom i kapom u svakom slucaju. Dovesti neke malo bolje evrokup igrace i napasti taj trofej. svakkao bolje da tu budemo u igri do kraja nego da gledamo otaljavanje od decembra.
  4. kako se to bas zadesi da Zvezdu najvise vole oni koji nigde drugde ne mogu da igraju, to me zanima
  5. Kako su lepo ubili momentum i nisu uradili nista, a mozda su mogli..
  6. A mozemo da je iskoristimo za skauting, ionako idemo na 20 igraca pa zasto da ne.
  7. Pa bolji je Lazarevic, ovaj sutira 1 o 7 preko naseg Lazara
  8. Kako bas nijedn trener da ne dovede te igrace u druge klubove? OSim Dejo Dangubu i Waltersa
  9. Napolju u Rusiji dok su izbaceni iz svih takmicenja osim domace lige. Igrao celu jednu sezonu na poziciji izmedju reklama i poslednje stolice. Mitrovic bi mogao bi mogao u Ec kao sto je igrao u Buducnosti. Andjusic je ipak igrao u Monaku.
  10. Kao prvo treba prestati nazivati Dobrica, Davidovca i Mitrovica El igracima jer su oni to samo u Zvezdi. Ovaj prvi, skretnicar u odbrani bez toliko velikog napadackog talenta da bi zazmurili na to, cim je probao da igra El van Zvezde zavrsio je kao levo smetalo, izmedju kraja klupe i pocetka tribina. Drugi ne moze cak ni da prevari neki El klub. Treci je igrao El pre 10 godina van Zvezde i to kratak period. Prvo od tih lazi da se oslobodimo pa onda sve ostalo. I sta ce sada mali Kostic???? Odrekli smo se El i uzecemo Kosticu to 13-o mesto u timu samo zato da bi mogli u svinjariji protiv partizana da napravimo par slika gde Dobricevu glavu stavljamo na kobru. Od 10 centara smo dosli do 5 trojki. Samo jednom da imamo izbalansiran tim, JEDNOM.
×
×
  • Create New...