Jump to content

Don Juan

Moderators
 • Posts

  8,535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Don Juan last won the day on April 11 2022

Don Juan had the most liked content!

About Don Juan

 • Birthday 02/06/1977

Recent Profile Visitors

2,720 profile views

Don Juan's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated
 • Very Popular
 • First Post
 • Posting Machine

Recent Badges

9.6k

Reputation

 1. Sada gledam i Čukarički može da ima lakši žreb u play off-u, pošto se nalazi u prvoj grupi. E sada ima 50-50% sa izbegne grupu 4, gde je recimo Olimpijakos i dolaze još dve nezgodne ekipe. Ako to iznegne dobija protivnike iz grupe 3 gde su klubovi koji su poraženi u drugom krugu kvalifikacija za LŠ staza šampiona.
 2. Ali sada za kaznu idu u Europa ligu 😁
 3. Don Juan

  Transferi $$$

  Mesi neće ništa manje zaraditi u USA. U Arabiji bi dobio pare i svi bi zaboravili na njega, kao što su zaboravili Ronalda. Ovako će Ameri od njega da naprave brend, i mogu da mislim kakve će sponzorske ponude da dobije. Generalno mislim da je USA bolja opcija, ipak su oni sportska nacija, Arabija to nije, niti će ikad biti, ma koliko to želeli da kupe.
 4. Ovo nije. I ovde su sudije bile u pravu. Ali ispade bolje što nije 😁
 5. Jeste. Odneo loptu rukom ispred igrača.
 6. Gledao sam danas strukturu duga našeg FK i pravo je čudo da smo živi. Od 75 miliona duga, preko 50 su kratkoročne obaveze. Nas jedino vadi da osvojimo LŠ ili da su ovi Nigerijci što su potpisali novi Ćavi i Inijesta. A pričaju o rekonstrukciji stadiona. Užas.
 7. Luka je ozbiljan igrač, sa iskustvom iz najačih liga, i značiće nam. Nisam samo siguran u kakvoj je formi, ali ako je fit, onda nam je kombinacija Milivojević/Mijailobić sasvim korektna u rotaciji. Plus što i ovaj iz Norveške što dolazi može to da zakrpi ako treba, pa i Ristić ako ga dovedemo.
 8. Šala decenije 🤣🤣🤣🤣🤣
 9. Navodno ovih 5 igrača je Bahar rekao da nisu za prodaju:
 10. Da li me sećanje vara ili je on igrao desnog beka za reprezentaciju?
 11. Ha, ali fora kao, razmišalji su, ali su odustali zbog plate (5 miliona sada prima). To je isto kao da ja kažem - Razmišljao sam da kupim Ferari, ali mi je skup.
 12. U stvari postoji. Recimo u Španiji klub može da angažuje maksimum 5 igrača van EU, s tim što maksimum tri mogu da budu na terenu. Jedini izlaz iz ove situacije je da se EU igrači ne vode kao stranci i da se limitira broj igrača van EU na tri. Taj predlog je postojao ali nije prošao.
 13. Kako javljaju najviše mu se sviđaju Ivanić i Kanga, kojima ništa nije zamerio. Kangvi jw zamerio defanzivu (to smo znali). Rodića je pohvalio, ali mu je poručio da mora da više bude glavom na terenu. Pešiću je zamerio odnos prema kritikama. Biće zanimljivo, ali ja ulažem novce da nam je Ivanić novi kapiten.
×
×
 • Create New...