Jump to content

Don Juan

Moderators
  • Posts

    9,349
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by Don Juan

  1. Poljaci se opasno provlače. Za SP su jedva izborili baraž, a onda igrali samo jedan meč kada su izbacili Ruse, na SP su dobili laganu grupu i prošli među 16. Sada kvalifikacije odigrali katastrofalno i ipak na penale, bez šuta na gol u 120 minuta prošli dalje. Golman Velsa ne bi odbranio penal do sutra da mu šutiraju.
  2. Ja znam da UEFA želi da otvori put za jednu slabiju reprezentaciju na EURO, ali ovo što prikazuju Grci I Gruzini večeras je skandalozno. Ne znam koja je svrha ovoga
  3. Uporno daju Mitroviću da šutira, a dečko samo tako mai penale - 15 promašeni penal.
  4. Pa NDH je osnovana pod "blagoslovom" Nemačke i Italije, a i ta nezavisnost nije bila apsolutna. Za nezavisnu Ukrajinu Bandera nije imao podršku Nemaca, koji su imali druge planove. To je i bio razlig hapšenja, ali to ne briše ideološku strukturu banderista, kao ni zločine koji au počinjeni pre i nepisresno pošto je Bandera proglasio nezavianost
  5. Au brate kao da čitam kada Srbi pokušavaju da operu četnike, a Hrvati ustaše. Isti šablon. Bandera je bio as fašista, nikakva ideološka razlikac između njega i Musolinija recimo.
  6. Bandera nije bio nacista, ali je bio ultrancionalista i fašista. Kako misliš nije bio? Čovek koji se zalagao za selektivno "ukrśtanje", da bi se dobila "ćista Ukrajinska rasa", nije ništa drugo nego čisti fašista. Ljotić, koji je takođe bio fašista, je malo dete za njega što se tiče ideološlih vratolomija.
  7. Don Juan

    R.I.P.

    Preminuo Sidran. Dva možda i najbolja Kusturičina filma, pored Podzemlja je on napisao. https://www.blic.rs/sudbine/preminuo-abdulah-sidran-u-80-godini/pbwmm65
  8. Samo u polufinalu. Domaćin finala se žreba
  9. Totalno oe nejasno zašto Radojević i Knežević nemaju više prostora, posebno ovaj prvi. Totalni upgrade u odnosu na Rodića po boku.
  10. Tin Tin, obožavao sam ga kao klinac. Rin Tin Tin je pas koliko se sećam 😁 Nažalost, očekivano.
  11. E jebiga, raspadoše se Bosanci za par minuta.
  12. Hahah sudije se smilivale da na spasu poniženja, nije prošlo pored ofsajda 😁
  13. Da nam vrate za Ligu Nacija 😄
  14. Žao mi jedino Petrovića. Taman je dobio šansu, a naši mu skoro pa sami daju golove Nema toga, ova utakmica je polu legalna, tako da UEFA gleda na drugu stranu, mada kod prijateljskih toga nema.
  15. Pa ni Lepa Brena nije fudbalski genije, ni Tereza Kesovija koja je izvodila početni udarac u Prištini kada je Ćiro bio tamo 🙂
  16. Pa načelno se slažem, ali i mi smo posle takvih kvalifikacija došli do finala, tako da i ne mora da znači.
  17. Ok nam je grupa, ali se treba čuvati ubedljivog poraza od Amera, za svaki slučaj. Italija ili Litvanija bi trebalo da budu sa nama u grupi.
  18. Daleko od laganog. Evo dream team-a na startu.
  19. Jako dugo je on tamo, baš ga cene.
  20. Dobar žreb za devojke, Španjolske su favoritkinje, ali sa Kinom i posebno Portorikom može da se igra. Može se do četvetfinala.
  21. Bukvalno nikoga ne zanima ovo o čemu pričaju, ali bukvalno i tako na svakom žrebu.
×
×
  • Create New...