Jump to content

Recommended Posts

Posted

Edit: kakva količina gluposti na obje strane u završnici 😍😅

Na kraju pobjeda Valensije, po meni uz oprošten faul nad Slukasu u zadnjem napadu. 

Kakogod, Valensija dobra ove godine, mogli bi mnogima pomrsiti račune. 

Posted

Kalina zatvorio tekmu.

Uporan Fener, nisu pokvarili utisak o dobroj košarci koju igraju ove sezone.

Motli celu tekmu najbolji, na kraju ode na ulaz umesto da probaju trojku.

Posted
6 minutes ago, Pero_Cameron said:

Alba vodila 20 - izgubila. 

Olimpijakos 13 u zadnjoj- izgubio.

Virtus 19 - izgubio.

Monako vodio 14 u zadnjoj... ah, ne, nista, zaboravi. 😄  

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Opet sudije. Tih par tekmi sto sam gledao, svuda su bili losi. Prave dva faula nad Oly igracima i nijedan nisu svirali. Bejkon i na mecu Bayern vs Efes su ocajni tj bez jasnog kriterijuma. Negde te polome i ne sviraju faul, a na drugoj strani ih ispratis pogledom i 2+1.

Bas losa sudjenja. Cak juce Loyd zalepi, cista blokada i faul. Oduzme cistu loptu Nedovicu i faul...isto i banana Petruseva. 

Skandalozna sudjenja. Jednostavno su ususkani i losi.

Bejkonu ne sviraju faul, jos Zoc trazi celendz jer je video da mu je ruku slomio i daju loptu partizanima.

Janakopulos ima pravo, sudije su teski kurac i kvare igru i uticu na rezultat.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1588652037700452352

Posted

Zanimljivo da gosn Janakopulos pominje da problem kod sudjenja pocinje od sudija iz bivsih jugoslovenskih republika...

Nije da neki ne pisemo godinama o tome, u pitanju su specijalci EL, pored duplog pereza, panterke i hristodulua...Ima ih jos par, ali su minorniji.

Vreme je da se stvar dovede u normalu.

Posted (edited)
20 minutes ago, Devil In My Pants said:

jos Zoc trazi celendz jer je video da mu je ruku slomio i daju loptu partizanima.

Čovek traži čelendž jer misli da lopta nakon toga, kad faul već nije dosuđen, pripada njegovoj ekipi. Da l' zato što je otišla u aut ili zbog nečeg drugog. 

Valjda je trebalo da prizna faul ili ne znam šta? 

Kad smo kod čelendža, nisam ispratio koliko ih ima tačno i za šta mogu da se koriste i kada?

Zašto Radonja u toj situaciji nije tražio ili Barcokas u toj situaciji što si okačio? 

Ovako bez gledanja usporenog snimka ni ja ne bih sudio faul za tu blokadu na kraju tekme. 

Edited by uvrnuto
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...