Smrtokapa Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Rekonstrukcija događaja: 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Ako je zakljucana Tata tema zasto se ne zakljuca i KKCZ live? Na tati se uglavnom vredjaju rukovodioci a na CZ lajvu igraci i trener. U cemu je razlika, ovo je dozvoljeno? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Rigorozno treba kažnjavati vredjanje igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Forum je (opet) obrnuo igricu 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Pitaj ga ko će uzeti seriju? 😁 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Just now, Son_of_a_gun said: Pitaj ga ko će uzeti seriju? 😁 - Halo jel to Vidoviti Mile? - Jeste izvolite... - Piše ovde da je u toku akcija dva proročanstva za cenu jednog... - Tako je, još danas... - Pa koliko košta da mi kažete da li će mi se momak vratiti... - Valjda devojka??? - E Mile Mile, bem te vidovitog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 (edited) Vracajte Kronosa, vreme je ! Edit: @uvrnuto ovaj zadnji ban...kakvi upisi majko moja... Ma be CIA nam namesta poraz...sta ima se lazemo. Edited June 16, 2023 by John Terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Brat @Zacool dodje na KKCZ temu, kaze da nece da provocira i onda samo provocira. Aman bre ljudi, to je samo kosarka 🙂 I predlog moderaciji. Za nazivanje igraca mentolima treba da ide veca kazna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Promakao je jedan gdje se Leday naziva pajvanom juče pre meča ali to nije bitno, jer konsenzus jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Promakao je jedan gdje se Leday naziva pajvanom juče pre meča ali to nije bitno, jer konsenzus jbg. pajvan, м с Значења: Debelo uže, konopac koji služi za različite svrhe (obično za vezivanje i učvršćivanje tovara sena ili slame, vuču i sl.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 20 minutes ago, Son_of_a_gun said: Promakao je jedan gdje se Leday naziva pajvanom juče pre meča ali to nije bitno, jer konsenzus jbg. Kao što sam već par puta napisao, slobodno report-ujte i olakšajte nam... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 45 minutes ago, medobrundo said: pajvan, м с Значења: Debelo uže, konopac koji služi za različite svrhe (obično za vezivanje i učvršćivanje tovara sena ili slame, vuču i sl.) Da a mentol je ulje od metvice. 🙄 19 hours ago, Wingwalker said: Nemojte samo opet Lidej pajvan da nas trpa...Duško trenere, izmisli nešto. Obično ovo ne radim ali kolega medo mi je dao inspiraciju, tako da za eventualne posljedice kolega ww može da se zahvali njemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 42 minutes ago, Son_of_a_gun said: Da a mentol je ulje od metvice. 🙄 Obično ovo ne radim ali kolega medo mi je dao inspiraciju, tako da za eventualne posljedice kolega ww može da se zahvali njemu. u strahu smo svi od posledica razmisli molim te pre nego što ode predaleko 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Zaista je pohvalno ovo sto moderacija pokusava da implementira vezano za igrace & trenere, dan, dva, tri banovine su manje bitni od dugorocnih benefita ovakve inicijative. Nadam se da ce se u nekom trenutku primeniti slican pristup kada su u pitanju sudije, njihove tendencije i slicne tata-prone momente koji dugorocno stvaraju ovo mesto losijim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 (edited) 2 hours ago, kendrick said: i slicne tata-prone momente koji dugorocno stvaraju ovo mesto losijim. Da poslusate coveka, zna o cemu govori E da, Quote Pored toga je kolega ostavio 10-ak ironičnih reakcija na postove crveno-belih forumaša, što takođe smatramo kao vidom provokacije. Svaka cast i zivi bili. Nadam se da ce se nastaviti sa praksom banovanja za ovakve stvari. Edited June 16, 2023 by pantelia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Svoje upozorenje prihvatam, bilo je jako ružno što sam Nedovića nazvala patuljkom, tako da izvinjavam se svima. Jeste bilo u žaru borbe, ali kad stisneš Reply, toeto, imaš odgovornost. Apropo poslednjeg bana, da izrazim svoje negodovanje što se koriste seksistički izrazi da se uvredi neki košarkaš. Tako smo više puta imali plejade izraza: igra kao baba (što ne deda?), igra kao devojčica (što ne dečak, i oni su slabiji od odraslih?) i, kao šlag na tortu, sisica. Dosta se potencira na tim "ženskim" izrazima kao epitetima nekakve slabosti i košarkaške nepodobnosti i volela bih da se to smanji u budućnosti. Thanks for coming to my Ted talk. 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Kako padaju glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Predlog moderaciji: Sastavite listu opisnih prideva i imenica kojim ljudi ne smeju da opisu igraca/tim/trenera kojim su nezadovoljni ili ih frustrira, i ekvivalentnu listu politicki korektnih termina, jer ce ovako pola foruma d'izgine ko Mancester, usled ovog talasa politicke korektnosti i umivenosti kojim je forum zapljusnut😎 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 uopšte ne kapuiram ovo banalizovanje, sad kao ne sme neki igrač da se nazove sisom i sl dok se utakmica komentariše u lajvu ili nakon iste, pritom svi znaju šta to predstavlja i svakako nije nikakva uvreda možda da svako provuče svoj odgovor kroz chat gpt, pa da ga ovde postuje ne treba biti fah idiot, u svakom slučaju, nego sagledavati kontekst nije teško povući liniju između toga šta je mizoginija/vređanje, a šta neko normalna žargonska komunikacija ili da ljudi počnu da liče na domaće serije -- koje se karakterišu time da se u njima priča na način na koji niko ne priča u stvarnom životu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Ja volim sise 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 tim pre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Pa ono, i muskarci imaju sise, tako da svakako nije seksisticki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Inače, koriste se i "muški" izrazi u negativnom kontekstu, i "dede" i "igra nam je go penis", a u životu se pežorativno za nekog kaže da je "jaje". Lepo je sređivati forum jer se često pretera u uvredama, samo treba paziti da se ne ode u suprotnu krajnost. Npr, stvarno ne želim da mi neko ukaže na to da umesto da za Ja Moranta napišem da je bolid, treba da koristim formulaciju tipa "nesnađeni mladi čovek koji ne donosi optimalne odluke u svakodnevnom suočavanju sa izazovom velike odgovornosti". Karirikam ofkors. Npr. NBA tema će biti masakrirana ako se nova pravila budu dosledno koristila. A ako se to ne bude radilo imaćete poplavu žalbi zvog dvostrukih standarda. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Heh. Muški i ženski izrazi. Nekad bilo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 50 minutes ago, Barkley#34 said: Inače, koriste se i "muški" izrazi u negativnom kontekstu, i "dede" i "igra nam je go penis", a u životu se pežorativno za nekog kaže da je "jaje". Lepo je sređivati forum jer se često pretera u uvredama, samo treba paziti da se ne ode u suprotnu krajnost. Npr, stvarno ne želim da mi neko ukaže na to da umesto da za Ja Moranta napišem da je bolid, treba da koristim formulaciju tipa "nesnađeni mladi čovek koji ne donosi optimalne odluke u svakodnevnom suočavanju sa izazovom velike odgovornosti". Karirikam ofkors. Npr. NBA tema će biti masakrirana ako se nova pravila budu dosledno koristila. A ako se to ne bude radilo imaćete poplavu žalbi zvog dvostrukih standarda. Ja malo-malo pa vidim "sisica, mogao bi da igra eventualno u ženskoj ekipi, Luka Mitrović baba" i tako dalje. Upotreba ovakvih fraza da bi se omalovažio sportista je čist seksizam. A da se koriste i izrazi "igra nam je go k" i slični - koriste se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts