Isiah Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Javasluk. Ne ide bez trenera. Igraci funkcionisu potpuno nezavisno od njega. U Evrokupu odbranu igraju jedno poluvreme, u ABA protiv najjacih jednu cetvrtinu, a protiv ostalih je ne igraju uopste. Vlado, na korak si od resenja. Samo iskoraci na tribine 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 De fakto sa Vladom gubimo vreme koje nemamo. Ne ocajavajte, bice gore. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Šuška se da Jakovljevic čeka ko zapeta puška. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 6 minutes ago, Alex_Serbia said: I kecmanovka kos nije isplacena. isplacena je i to sa neverovatnom kamatom koju nedelju posle u parizu onako odigrati odbranu, bukvalno pustiti coveka da primi loptu i sutne neometano i posle jaooo pogodio je celu tekmu smo nekako imali taj negativni vajb, sta znam i kad smo preokrenuli nekako mi je mirisalo na poraz i vise nego zasluzena pobeda buducnosti jbg sam pao sam se ubio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Zašto Thomas nije igrao drugo poluvreme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Meni se ne tera Scepa posle ove utakmice (ako pricamo samo o ovoj). Nismo se predavali niti jedne sekunde, uprkos sto smo imali samo 1 (slovima: jednog) raspolozenog igraca u prvih 40 minuta. Buducnost ekipa u jako dobroj formi, sa daleko kompaktnijim timom, suterski znacajno potentnijim od nas. Bacanja su nas najvise kostala pobede (neko bi rekao i potpuno, nakon Mozlija). U odnosu na pristup protiv Borca, svakako idemo u boljem smeru. A mene hitno zanima, zasto nije igrao Raša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Pa napisali su ljudi da je Tomas na pocetku 2pol otisao/oteran u svlacionicu. Rekao bih nedisciplina ili vaspitna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 minute ago, Alek The Great said: Pa napisali su ljudi da je Tomas na pocetku 2pol otisao/oteran u svlacionicu. Rekao bih nedisciplina ili vaspitna. Pa dobro majku mu, sta je mogao toliko da napravi/kaze treneru...pa da se otera napolje u ovakvom mecu🙆♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Pa dobro majku mu, sta je mogao toliko da napravi/kaze treneru...pa da se otera napolje u ovakvom mecu[emoji2297]Da treba da podnese ostavkuSent from my HD1913 using Tapatalk 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ja sam siguran da bismo sa Angolom dobili sve utakmice do sada. Ne zato što je vanserijski igrač, nego zato što je čovek vrlo korektno odigrao sve utakmice koje je igrao do sada, a da su nama krila bila tanka u svakoj. U svim utakmicama nam je malo falilo. On ne igra jer je verovatno upravu strah da pokaže da je dobar igrač, s obzirom da žele da ga najure. Mnogo je mutnog ove sezone, od činjenice da Trinkijeri nema veću platu u Bajernu od one u Partizanu, preko slučaja Angola do trenera od 45 godina koji se uči u Partizanu sa timom koji ima šampionske ambicije. Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 4 minutes ago, Patriota iz kauca said: Ja sam siguran da bismo sa Angolom dobili sve utakmice do sada. Ne zato što je vanserijski igrač, nego zato što je čovek vrlo korektno odigrao sve utakmice koje je igrao do sada, a da su nama krila bila tanka u svakoj. U svim utakmicama nam je malo falilo. On ne igra jer je verovatno upravu strah da pokaže da je dobar igrač, s obzirom da žele da ga najure. Mnogo je mutnog ove sezone, od činjenice da Trinkijeri nema veću platu u Bajernu od one u Partizanu, preko slučaja Angola do trenera od 45 godine koji se uči u Partizanu sa timom koji ima šampionske ambicije. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Mora da Zagor,a i mali Trifa. Dobro si video da vam je Angola najbolji igrac na krilu. Po meni vam je visak neko od centara i da se dovede neki domino. Mika je igrac za mozda Trst...Gordic nit smrdi nit mirise i mesto njega jedan dobar skorer na kecu. Naravo da je ostavka treera primarna, ali kao njegovu zamenu nema mnogo biranja..jedini spas u ovaj zao cas je Jakovljevic :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ja sam siguran da bismo sa Angolom dobili sve utakmice do sada. Ne zato što je vanserijski igrač, nego zato što je čovek vrlo korektno odigrao sve utakmice koje je igrao do sada, a da su nama krila bila tanka u svakoj. U svim utakmicama nam je malo falilo. On ne igra jer je verovatno upravu strah da pokaže da je dobar igrač, s obzirom da žele da ga najure. Mnogo je mutnog ove sezone, od činjenice da Trinkijeri nema veću platu u Bajernu od one u Partizanu, preko slučaja Angola do trenera od 45 godina koji se uči u Partizanu sa timom koji ima šampionske ambicije. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Opasno zasmejavas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Na stranu sada sve naše gluposti, pričaćemo o tome, ali da li je normalno da sudije ne sviraju duplu Ivanoviću kod predzadnjeg napada? Pa ono se iz aviona videlo, klasično "zaglavljivanje" lopte na nozi, neverovatno koliko je očigledno bilo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Nešto se nisam ni iznervirao večeras. Da l' je do toga što je tek početak sezone pa nisam još upalio, 'bem li ga... Drago mi je što smo ubrzali i stisli u jednom trenutku, iz čega je proizašao i povratak u meč, ali ostaje pitanje zašto je do tad sve bilo otaljavanje. Ipak, rispekt za Budućnost, nisu odustali i isplatilo im se. Vlado je prilično hazarderski krenuo u sezonu i uspostavljanje autoriteta/isterivanje svojih zamisli, šta li. Sva kockanja sa sastavom, rotacijom, Angolom, sad i Tomasom su stvari na koje bismo gunđali u bradu ali i prelazili preko istih da je reč o nekom od zajebanijih trenera, a ne o početniku. Da bih mogao da zauzmem čvršći stav morao bih da znam malo više o pozadini svega, ali ovo ne izgleda dobro. Ako nešto ne promeni, bojim se da će njega menjati. Videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Kako mozes da se ne iznerviras kad izgubis od Buducnosti?! Ja nisam smeo da izmerim pritisak posle tekme. Reko nema veze, uzecu neki alkohol da se povrnem, pa se setih da sam prestao da ga konzumiram, a vitamincica nekih nigde zglave... Strasne stvari. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Upadam sa pitanjem... ali moram. Cuo sam na poslednjem tajmautu sa razglasa pesmu na muziku Pink Floyd-a (Another brick in the wall), nisam je ranije cuo, moze neki link i tekst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Sve mogu da razumem. I kos u poslednjoj sekundi iz nemoguce pozicije. Al ove pickaste izjave Scepanovica, to je nesto sto ne mogu. Preuzmi odgovornost, ne trazi izgovor u rasporedu. Imas 0/2, gde su obe utakmice na domacem terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 @SteveFrancis#3 Jbg, ni sam ne znam. Još je i ćera navijala sa mnom i smorila se, a ja kao ok. Kilometraža, biće da je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Imao sam neke obaveze, nisam stigao da gledam, bas e smorio, posle usao na vesti da vidim sta se desilo i sad mi je extra drago sto sam sacuvao 300kg zivaca. Jbg, ko zna na sta ce liciti sezona zbog korone svakako, treba istrpiti Vladu pa šta bude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Kako ide u evropskoj kosarci, prekid sezone visi u vazduhu. Ne isplati se bacati para na novog trenera, plus isplacivati otkaz sadasnjem. P.S. mislim da bi mi mazohisticki lakse palo da nam je trojku zabo Clayad Šehović. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 @Barkley#34 to je ta! Hvala! Odlican tekst (malo samo mraci ovaj "soj", ne znam sto me vuce na naci), fenomenalno je sto su zadrzali strofu sa decijim horom. Najezih se, nisam ocekivao. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Meni zao samo zbog Jareta. Sve ostalo nije vredno pomena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 51 minutes ago, Xpert said: Sve mogu da razumem. I kos u poslednjoj sekundi iz nemoguce pozicije. Al ove pickaste izjave Scepanovica, to je nesto sto ne mogu. Preuzmi odgovornost, ne trazi izgovor u rasporedu. Imas 0/2, gde su obe utakmice na domacem terenu. Poraz od Borca je problem, mec protiv Buducnosti bez publike i Thomasa je nesto sto se uvek moze desiti. Ono sto moze da brine jesu osetno losije partije Paigea i Moslija, koji su bili vazni srafovi u prosloj sezoni. Tu se vidi rezultat promene trenera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 1 hour ago, AgroLaki said: Imao sam neke obaveze, nisam stigao da gledam, bas e smorio, posle usao na vesti da vidim sta se desilo i sad mi je extra drago sto sam sacuvao 300kg zivaca. Alo, bre, ja sam patentirao taj izgovor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Da vam ne stajem na muku, pa cu biti kratak. Zao mi Scepanovica, ne kapiram kako neko moze posle dve nedelje sezone da tera trenera. Ni malo vere i poverenja, neverovatno zaista. Ne dao nam bog slucajno da sutra u Cacku ne bude +30 za Zvezdu mislim da ce i moji da teraju trenera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts