Jump to content

Alek The Great

Član foruma
  • Posts

    3,695
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alek The Great

  1. Ako se sad nisam slogirao nikad necu😁 Videh Djusinu sliku i u momentu se uplasih da je produzetak.😵‍💫 Neka je on nama ziv i zdrav, ali da se mi lepo razidjemo. Neka nastavi da dolazi sa Ivanom i klincima na tekme.
  2. Sveta lose postavljen, a imao igraca na ledjima i loptu ispred sebe. Kao sto sam vec rekao, u skoro svakoj situaciji se ovo svira kao faul. A zakleo bi se da se iz onog ugla kamere sa juga prema severu vidi povlacenje ruku sa Svetinih ledja.
  3. Kladim se da se Bazdar jedva susdrzavao da sakrije osmeh i odusevljenje zbog gola. Jebe se njemu sto mu je ekipa izgubila.
  4. Ono sto sam hteo da naglasim da nije isti princip kao kod ofsajda. Ne znam sta mu je rekao var sudija, ali smatram da je morao da gleda. Skoro uvek se u ovakvim situacijama prednost daje defanzivcu i svira se faul pri minimalnom kontaktu. Ali sami smo krivi. Da smo iole pametniji pozadi ne bi bili u ovakvoj poziciji.
  5. U ovom slucaju VAR nije mogao da donese odluku vec samo da javi glavnom sudiji da pogleda i sam donese odluku.
  6. Sreca nas je pogledala ovde. Ali nista to ne menja. Mi ne smemo da se povlacimo. Moramo da damo jos neki jer cemo ga primiti sigurno. Mogao bi Natho umesto Ovusua.
  7. Jaooo, sad ce Scekica da ubaci.🤦
  8. FYI, Mirotic i Ledej bi provodili zajedno na parketu izmedju 25 i 30 minuta. Da li bi to dalo rezultata nikada necemo saznati.
  9. Stvarno ne vidim da sa ovakvom odbranom mozemo nesto u Evropi. Bukari i Ivanic su kao Bolt u odnosu na nasu odbranu.
  10. Jos jednom da kazem, Kovacevic je trupac. Samo da ga neko pita sta je mislio da uradi ovde ili sta je mislio da moze da uradi.
  11. Sprint 1. Verstappen 2. Norris 3. Perez Kvale 1. Verstappen 2. Perez 3. Norris
  12. Zanimljive sprint kvale. Leclerc opet razocarao.
  13. A da mi vec otvorimo temu "Prelazni rok 2024/25"🫣
  14. I previse puta je Duljaj ove sezone rekao "ovo ide na moja ledja".
  15. Natho krivac za gol, ocajno bunarenje. Ali Bojan Kovacevic je jedan trupac.
  16. Nisam stigao da gledam prvo poluvreme. Ovih 10min Kanute je smejurija.
  17. Mozda bi u nekoj situaciji bilo fer da Alegri odradi ovu sezonu, ali on ne sme docekati poslednje kolo protiv Monce. Sramotno je na sta mu lici ekipa. Mozda nemamo najbolju ekipu, ali po kvalitetu smo u top3. A igramo kao ekipa iz donjeg doma.
  18. Efes imao skor 8-3, a ova tri poraza od nas, Asvela i Zalgirisa. A mi 4-7. Iako su kvalitetna ekipa, ima li su te neke neocekivane pobede. Ali niko nama nije kriv sto nismo dobili Bajern i Virtus kuci, ali realno to, uz mozda Olimpijakos, su nam najveci kiksevi. A nije kao da smo se obrukali u tim utakmicama. Sezona ocajna nije sigurno, bar ne rezultatski. Neuspeh, posle 6. mesta prosle sezone, vrlo verovatno.
  19. Scekic se odalji od coveka.
  20. Kretnja Bazdara - da se prekrstis i levom i desnom.
  21. Jovanović – Stojković, Kovačević, Marković, Antić – Kastiljo, Kanute – Severina, Zahid, Goh – Baždar Op, op, Kanute u ekipi.
  22. 1. Vesrtappen 2. Perez 3. Norris 4. Alonso 5. Sainz 6. Hamilton 7. Leclerc 8. Piastri 9. Russell 10. Tsunoda FL Verstappen
  23. Sad gledam, mi na papiru imamo sasvim solidnu bazu i za sledecu sezonu. Ako se ne varam pod ugovorom su Jaramaz, Avram, Kevin, Poni, Zek, Balsa i Caboclo. A suskalo se da smo ponudili PJ-u i Smajliju produzenje. Ne znam sta da mislim. PJ moze ako pristane da igra 2/3, a Smajli da bude neka treca ili cetvrta opcija na centru i neki minut na cetvorci. Verujem da sa Smithom i Djusom zavrsavamo, a mozda je vreme i da se Trifa oproba negde drugde gde je pritisak manji. Nunanej me je malo razocarao ovim poslednjim igrama, pogotovo u odbrani. Frenka takodje ne bi zadrzavao. U tom slucaju mora se dovesti top plej i centar. I naravno, neka zamena za Zeka. To bi bilo 12-13 igraca. Eto mozda da se doda jos mali Drezgic i neka 2 talentovana klinca i to je to.
×
×
  • Create New...