Jump to content
Vox92.net Forum

SteveFrancis#3

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,679
 • Joined

Community Reputation

2,821 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Son_of_a_gun samo kenjate i bezveze serete 'de vam je mercedes 'de vam je bemve
 2. Kakvo crno provociranje, pa svima je ovde ocito da nikakvog plana nema i da se nabacuje kako se kome dize. Sto je najjace, nije gotovo, sa nestrpljenjem cekamo sledeci amaterizam.
 3. Ma ima tu jos imena pored Steppa - Goss, Jerrells, Landale... To sto smo mi uglavnom bili u nekoj od krajnosti pa se nismo odlucivali za dovodjenje takvih igraca (ili kontinuirano top16, pa i top8 EL ekipa gde su angazovani po pravilu stranci sa iskustvom u evropskoj kosarci jer rezultat nije mogao da ceka, ili potpuni raspadi i granicni profi igraci poput Frenka Robinsona i slicnih, u trenucima kad smo bili u totalnom finansijskom kolapsu), drugi je par gilja.
 4. Cinjenica je da smo doveli odbojkasa, ko sto kaza zorex. Potez pogresan na toliko nivoa da je bespredmetno uopste nesto detaljnije analizirati. Nek nam je bog u pomoci ovako gresnima. Hajde da vidimo koja je sledeca bravura tzv. uprave.
 5. Kakvo slavlje, treba parastos jedan da se organizuje
 6. Liči na gospodina Jankovića Pomeri se s mesta John Mooney, diplomac (valjda hehe, kapiram da su zavrsili formalnosti uprkos koroni) Notre Dame univerziteta. Svestran, izuzetno kosarkaski inteligentan i retko fundamentalno potkovan forward. Maestralan skakac pod oba kosa, zaista dugo nisam video takvo pozicioniranje, a generalno deli dosta napadackih kvaliteta sa Gospodinom Makijem, s tim da je ipak znatno atleticniji. Ne znam ostaje li Rashawn, svakako da bi bilo idealno ukoliko je odgovor negativan da nadju nekog legit igraca koji vec ima staz u Evropi, ali Mooney je imo idealan backup odmah sad, uz potencijal da vrlo brzo napravi iskorak.
 7. Moj predlog na poziciji Gospodina
 8. Nothing to write home about. Nisam ga se nesto nagledao u EL, ali ovo sto jesam video nije me nesto odusevilo. Serviceable, sto bi rekli nasi stari, i to je to. Ja ga nikad nisam doziveo kao nekakvog oldskul centra, ni u Hurricanes danima, a ni ovo sad sto igra. Osim visine kod njega nema prakticno nikakvih alata koji bi ga kvalifikovali kao takvog. Stavise, rekao bih da vazi upravo suprotno za neke karakteristike koje su navedene - nema bas narocito jak donji deo tela, ali je relativno pokretljiv i brz za svoju visinu i poziciju, ne bih kao ocenio kao tromog, arsenal poteza u postu nije nesto impozantan, a zastita obruca vrlo posna za igraca te visine i raspona. Kako god, ne bi bio tragicna akvizicija svakako, mozemo mi i mnogo gore, ali bez dileme ni nekakav game-changer.
 9. Kao da je i Tonye neki mean madafaka...
×
×
 • Create New...