Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DameTime said: Arsenal bio i ostao klub sa aurom luzera. Pa dobro bio je i PSG pre koju sezonu to se moze promeniti.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Brandon Flowersu se sin zove Gunner. Navijao za Arsenal. Jbg, malo mi zao iskreno. Ne mogu nikad toliko da navijam za new money. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, holden c. said: Steta, jbg, nije Arsenal imao dovoljno kvaliteta napred da resi ovo u 90. ili 120. Na kraju ipak nesto bolji tim osvaja. Mozda ne bi bilo lose da se napadne? Sramno izdanje. Bukvalno kao da igra neki totalni autsajder. PSG iz farmerske lige se p..... po Englezima ove sezone 1 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Pa dobro bio je i PSG pre koju sezonu to se moze promeniti. Svakako da može. Samo je bezveze igrati ovako kukavički fudbal u finalu za trofej najkvalitetnijeg evropskog takmičenja. 2 1
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kada pobede PSG ili Siti, onda ne moze biti nilakve pravde. Ti klubovi bez limita sa parama su nesto najodvratnije 2
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, DameTime said: Tačno vidiš da će da promaši ili će ga golman pročitati. Katastrofalno izveden penal. Ma i kad promaši to je uvreda za fudbal. Poništavao bih takve golove. Inače, ne mogu šeici biti spasioci fudbala nikada. 1
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moze biti itekakve pravde jer je ovaj Arsenal najogavnija ekipa koja je ikad. 2
Višnjica Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Zasluženo kažnjeni za kukavičluk. Arsenal nikada neće biti veliki klub. Edited 1 hour ago by Višnjica
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hahahahahahah generacijski hate watch Ivice Ilieva hahahahhaha 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jajarski odigrano finale, kao što i igraju zadnja 3 mjeseca. Apsolutno zasluženo PSG iako su i oni odigrali znatno ispod svog nivoa.
holden c. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Mozda ne bi bilo lose da se napadne? Sramno izdanje. Bukvalno kao da igra neki totalni autsajder. PSG iz farmerske lige se p..... po Englezima ove sezone Evo, pijani Ivica Iliev se slaze sa tobom, brale, izgleda da ste na necemu. Sto se Arsenala i luzeraja tice, to je prilicno isprazna klapa internet strucnjaka. Te price o navodnom gubitnistvu su krenule u drugoj polovini Vengerovog mandata, kada tim jednostavno nije bio dovoljno dobar. Nema to veze sa luzerajem, drugi klubovi su bili bolji, narocito u defanzivi gde Venger nije mogao ni slucajno igraca da ubode. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, La mano de Dios said: Hahahahahahah generacijski hate watch Ivice Ilieva hahahahhaha Sta je slagao? Nebitno koliko je antipatican lik Lever, Sporting i Atletiko? Na guzove se prolazilo. City ih oducio u finalu Liga kupa.
drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ali kako se videlo Nunu Mendešu na faci da će promašiti. U fazonu "Ko me naĆera na ovo"? Eze igrao čoček pre izvođenja, u odnosu na to kakav je bio prilaz lopti, nije mnogo ni promašio. Gabrijel = Nuno Mendeš 2.0
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma moze biti trener ogavan, mogu biti igraci ogavni, pa da se kaze da je klub ogavan trenutno. Ali, klubovi kao Siti i PSG su ogavni večito, taman da igraju tamo 11 Gandija.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pre 20,21 godinu sam svaki dan skidao nove albume i slusao. Jednog dana sam skinuo album, stavio na mp3. Jedno rano j utro, hvatam Vrezinac bus, prva 2 casa glava na klupa, kapuljaca, slusa se muzika. Secam se kao juce prvog slusanja albuma. Dizem glavu "Jbt, ovi ce za 20 godina biti najveci stadijumski bend na Svetu". Ja sam moje pobedio. Najglasnija publika u istorji legendarnog Glastonbury-a. Prvi live act u finali LS-a. Sladje i nego da je Man Utd igrao finale i da je pobedio.⛪
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Samo bi vas podsetio kako je PSZ usrao Inter prosle sezone u finalu. Arsenal je igrao onako kako je jedino imao sanse da pobedi, ucinio ovaj PSZ da izgleda kao prosecna ekipa. Da nije bilo tog penala pitanje dal bi i primili gol iz otvorene igre. Na kraju svakako bolja ekipa osvojila. Edited 59 minutes ago by NikolaTest
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, holden c. said: Evo, pijani Ivica Iliev se slaze sa tobom, brale, izgleda da ste na necemu. Cestitke na ucestvovanju u finalu. Dosli i izdominirali sa 25%. Sudija nije dao korner u 1 pol zbog brzine izvodjenja, cio mec ste zurili. Niste trebali toliko zuriti.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Ludi za Poli said: Moze biti itekakve pravde jer je ovaj Arsenal najogavnija ekipa koja je ikad. Meni je recimo Real najogavnija al eto to je po meni kao sto je tebi Arsenal. 2
Višnjica Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago (edited) 4 minutes ago, berti said: Ma moze biti trener ogavan, mogu biti igraci ogavni, pa da se kaze da je klub ogavan trenutno. Ali, klubovi kao Siti i PSG su ogavni večito, taman da igraju tamo 11 Gandija. To je tačno i složio bih se u potpunosti, da sa druge strane nije Arsenal sa Artetom i svojim groznim navijačima. Ja mrzim plastične klubove i ovaj Arsenal je i to pobedio. Postali su bukvalno hejtovani od apsolutno svih. Ljudi su ih toliko zamrzeli da su navijali da im $ity otme titulu. Edited 55 minutes ago by Višnjica
sasha arsenal Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Ne znam kako ste zamislili da Arsenal napada na ovoj utakmici kada PSG ima takve igrače u napadu.Taktika Artete je bila vrhunska obzirom sa kakvim bekovima je igrao.Kad smo kod njih,Inkapije pokidao pozadi.
Milko Miller Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 4 minutes ago, berti said: Kada pobede PSG ili Siti, onda ne moze biti nilakve pravde. Ti klubovi bez limita sa parama su nesto najodvratnije Arsenal ima limit? Samo ove sezone skoro 300 miliona transfer minus, zadnjih 10 godina sigurno preko milijarde. Meni su lično i jedan i drugi klub antipaticni, ali bar PSG nije igrao najodvratniji fudbal u Evropi ove sezone.
Drug Crni Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 6 minutes ago, La mano de Dios said: Hahahahahahah generacijski hate watch Ivice Ilieva hahahahhaha Jak njegov nastup. Rekao sam i ponoviću: jebeni petrol-klubovi. Baš ih ne podnosim. Mnogo sam navijao za Arsenal.
BattleBender Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Nema potrebe da se baca hejt na Arsenal. Fudbal je pun svakakvih prljavih i nefer stvari, Arsenalov stil je nesto zaista ne bi trebalo da bude pri vrhu hate liste. Imali su svoj nacin, pokusali su. Ovo sto oni rade, i to treba znati. I biti dobar u tome. Uspeli su da ih ne naguzi totalno jedna ozbiljna ekipa kakva je PSG. Nema Arsenal nikakvu obavezu prema navijacima da upada u haoticnu trku sa takvom ekipom kako bi udovoljili gledaoce.
JPM Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Ne bih nikome pozeleo ovo kako se sada oseca Gabriel.
NMX Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Htedoh da napisem da je Arteta hteo nesto slicno kao Ljupko u Bariju Medjutim ovo je level up jajarenja i apsolutno bi bilo nezasluzeno da je ovo desno podiglo trofej, ma koliko da su penali lutrija 6
Recommended Posts