Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bezveze je jer smo zasluzili ovo. Da Moskera nije imao pomracenje uma pet utakmica nam ne bi dali gol.

Za penale je bila teska tragedija. Ovaj Safonov je bedniji golman od Silesena bukvalno ja sa 10 kila viska bih bio zajebaniji golman za penale. Garantujem da ne bi odbranio nijedan, samo da ide u gol. Tezak fejl Artete.

• Ha-ha 8
  • Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Meni je recimo Real najogavnija al eto to je po meni kao sto je tebi Arsenal.

Sve je to krasno i lijepo. Arsenal je overall irelevantan tim. Po svim mogucim parametrima su trebali imati simpatije neutralnih i protiv Cityja za ligu i protiv PSG danas ko sto su nor imali 2024. Medjutim, ljudi su masovno navijali protiv njih iz prostog razloga jer je OVA EKIPA nestvarno ogavna koja se sluzi svim mogucim prevarama od kradje vremena do nekaznjnog fauliranja golmana na prekidima. Sve to sa timom na koji je potroseno stotine miliona. Na sve to dodaj jos armiju Mekova koji su poceli mitomanisati da je ovo neki historijski tim sa najvecom dubinom ikad. E zato su ljudi navijali za ogavne naftaske projekte protiv irelevatnog malog tima. 

• Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, Milko Miller said:

Arsenal ima limit? Samo ove sezone skoro 300 miliona transfer minus, zadnjih 10 godina sigurno preko milijarde. Meni su lično i jedan i drugi klub antipaticni, ali bar PSG nije igrao najodvratniji fudbal u Evropi ove sezone. 

Jbg sad. Ne moze se sa 20 miliona timom u finale lige prvaka. Mnogi sada daju ogromne pare, ali Siti i PSŽ su prvi koji su počeli. Samo zahvaljuljuci parama su se ugurali u visoko drustvo, ranije su bili obicne bozadzije. Real takođe nema limit, ali, jbg, Real je Real.

A te price oko ruznog fudbala... Na jucerasnji dan pre 35 godina je jedan tim igrao strahovito ružno u finalu. I zabole nekog kurac što hejteri godinama potezu tu besmislicu.

Posted (edited)
3 minutes ago, berti said:

Jbg sad. Ne moze se sa 20 miliona timom u finale lige prvaka. Mnogi sada daju ogromne pare, ali Siti i PSŽ su prvi koji su počeli. Samo zahvaljuljuci parama su se ugurali u visoko drustvo, ranije su bili obicne bozadzije. Real takođe nema limit, ali, jbg, Real je Real.

A te price oko ruznog fudbala... Na jucerasnji dan pre 35 godina je jedan tim igrao strahovito ružno u finalu. I zabole nekog kurac što hejteri godinama potezu tu besmislicu.

Ne poredi svetskog i evropskog sampiona sa ovim antifudbalom koji se provlacio cijele sezone. 

Sramota da se nipodostava ta sezona CZ uporedjujuci je sa ovima.

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, McLeod said:

Bezveze je jer smo zasluzili ovo. Da Moskera nije imao pomracenje uma pet utakmica nam ne bi dali gol.

Za penale je bila teska tragedija. Ovaj Safonov je bedniji golman od Silesena bukvalno ja sa 10 kila viska bih bio zajebaniji golman za penale. Garantujem da ne bi odbranio nijedan, samo da ide u gol. Tezak fejl Artete.

Taj isti Safonov je u finalu Interkontinentalnog kupa odbranio četiri penala Flamengu. Zaredom. Pre jedva šest meseci. Ne bih rekao da je bedan.

• Like 1
Posted
Just now, Miki28 Lakers in 5 said:

Ne poredi svetskog i evropskog sampiona sa ovim antifudbalom koji se provlacio cijele sezone. 

Sramota da se nipodostava ta sezona CZ sa uporedjivanjem sa ovima.

Ne nipodastavam ja, vec mnogi mamlazi to rade zbog te utakmice. Besmisleno je uopste govoriti o tome sta je antifudbal. Sta je katanaćo, sta je Murinjo sa Interom u Barseloni one godine... Da je Bajern imao malo smisla za taj tzv antifudbal, bio bi veceras u Pešti.

Posted
11 minutes ago, McLeod said:

Jbt, naravno da navijaš za Arsenal. Skroz ima smisla. :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted

Mourinho je igrao bunker protiv top 5 ekipe timskog fudbala ikad u najgorem slucaju sa debelo inferiornijim timom u mecu gdje je sudija izmisio crveni Interu nakon pola sata. Prije toga ih je unistio na Meazzi 3:1 i jos je moglo biti vise. Porediti taj bunker sa ovim u drugom poluvremenu i produzecima sa ekipom od milijardu je urnebeseno. 

• Like 3
Posted
7 minutes ago, berti said:

Meni čak najmanje smeta kako su danas igrali, finale se igra na pobedu, a PSG je jak kao beton. Meni prosto smeta Artetin stil fudbala i kako je Arsenal igrao cele sezone tj. kako igraju već više sezona. Zato mi je drago da nisu pobedili, a da jesu naravno da može da ih bude briga sto ljudima smeta kako igraju fudbal. 

Posted
3 minutes ago, berti said:

Ne nipodastavam ja, vec mnogi mamlazi to rade zbog te utakmice. Besmisleno je uopste govoriti o tome sta je antifudbal. Sta je katanaćo, sta je Murinjo sa Interom u Barseloni one godine... Da je Bajern imao malo smisla za taj tzv antifudbal, bio bi veceras u Pešti.

Ajde pogledaj opet utakmice sa Grashopersom, Dresdenom, Bayernom pa mi reci da smo igrali kao ovi sa Leverom, Sportingom i Ateltikom?

Nije samo ova utakmica vezana za Arsenal nego uopsteno njihova igra cijele sezone. Prekidi, oni sramni napadi na golmana koji im se tolerisu itd itd.

Pa PSG je u 2 mecu pokazao da zna da odigra takticki. Ljudi zabiravljaju da su likovi igrali i ono klupsko prvenstvo ali opet igrali sj najbolji fudbal ove sezone.

• Like 1
Posted

Imao je taj Inter odlicne igrace, nije bio baš toliko inferiorniji. I bez tog crvenog Murinjo je spremio autobus tamo.

Da je Arsenal probao da igra kao Bajern veceras, kako bi prošao?

Da je Bajern protiv PSG igrao delimicno kao Arsenal veceras, da li bi bio ovde veceras.

Ovaj PSG je uzasno jak ako igras ultra otvorrno protiv njih.

• Like 2
Posted

Zaboravlja se očito Murinjov "masterklas" u dvomeču protiv Atletija mislim 2014.godine. Kad je Diego Costa igrao za Jorgandžije..ukoliko se dobro sećam tad je Atleti igrao svoje prvo LŠ finale.

LM, u tom dvomeču je Čelzi odigrao neku bedu od bunkera bez ikakve ambicije da čak pripreti iz neke kontre. Kompletna propaganda anti-fudbala. Kažem, zaboravilo se. Ne zameram.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ajde pogledaj opet utakmice sa Grashopersom, Dresdenom, Bayernom pa mi reci da smo igrali kao ovi sa Leverom, Sportingom i Ateltikom?

Nije samo ova utakmica vezana za Arsenal nego uopsteno njihova igra cijele sezone. Prekidi, oni sramni napadi na golmana koji im se tolerisu itd itd.

Pa PSG je u 2 mecu pokazao da zna da odigra takticki. Ljudi zabiravljaju da su likovi igrali i ono klupsko prvenstvo ali opet igrali sj najbolji fudbal ove sezone.

Jbt, pa ja sam sve to gledao na stadionu,  zakljucno sa Barijem. Nema potrebe da mi objasnkavas.

Jesmo igrali uzasno u finalu, a imali smo u najmanju ruku egal tim sa njima. Ali, pobedili smo i tačka. Sa distance je to nebitno, kao sto je nebitno kako igra Arsenal sada.

Posted

Pricate i vi ovde i po netu proci cete kao Inter jedva cekam PSZ da gazi prevare pa vam guza zvakala gace tri sata, ajde bre smejurija

• Tuzno 1
Posted
5 minutes ago, berti said:

Imao je taj Inter odlicne igrace, nije bio baš toliko inferiorniji. I bez tog crvenog Murinjo je spremio autobus tamo.

Da je Arsenal probao da igra kao Bajern veceras, kako bi prošao?

Da je Bajern protiv PSG igrao delimicno kao Arsenal veceras, da li bi bio ovde veceras.

Ovaj PSG je uzasno jak ako igras ultra otvorrno protiv njih.

Nije bio daleko inferiorniji od ekipe sa Messijem, Xavijem, Iniestom, Busquetsom, Dani Alvesom koji su svi redom ili najbolji ili top 3 igraci na svojim pozicijama ikad? Jesil ti druze realan? Ovaj PSG je najbolja ekipa na svijetu danas, to je ocito ali PSG nije nivo nekih historijskih ekipa iz prosle decenije i to je razlika solidna. 

Posted (edited)
9 minutes ago, Ludi za Poli said:

Nije bio daleko inferiorniji od ekipe sa Messijem, Xavijem, Iniestom, Busquetsom, Dani Alvesom koji su svi redom ili najbolji ili top 3 igraci na svojim pozicijama ikad? Jesil ti druze realan? Ovaj PSG je najbolja ekipa na svijetu danas, to je ocito ali PSG nije nivo nekih historijskih ekipa iz prosle decenije i to je razlika solidna. 

Tu strašnu Barsu je Inter potpuno nadigrao u prvoj utakmici. Znaci, moglo se igrati sa njima. 

Inter je imao savršenu odbranu tada i fantasticne Etoa i Milita napred. Ok, sredina je neuporediva. U Interu je na sredini samo Snajder bio svetska klasa, mozda Mota. Tu je bio i Kambiaso.  Plus i Zaneti.

Dakle, nije to kao da je Barsa igrala protiv Ajntrahta.

Edited by berti
Posted

Zaslužena pobeda PSŽ-a.Arsenal je prvih pola sata sjajno izgledao taktički,visoki presing,konstantno udvajanje Hviče i Dembelea je davalo rezultat.

I onda su se uvukli u krilo Raji i moralo je pući negde.Akcija pre penala je pokazala koliko Parizu malo treba da kazni protivnika.

Luis Enrike sa osvojenom trećom LŠ je izbio na drugo mesto gde su u društvu Bob Pejsli,Pep i Zidan.

Anćeloti sa 5 osvojenih je i dalje neprikosnoven.

• Like 1
Posted

Pa to niko ne spori.

Jbg, Inter je sa njima nanizao Celzi, Barsu i Bajern. Milito je resio i finale.

Barsa je tako nadmocna trebala osvojiti barem 5-6 titula lige prvaka. Ali nije.

Posted

Nije ocekivano da Arsenal napadne PSG al nije ni normalno da u produzecima kradu vreme i cekaju penale, kad su ovima izasli glavni igraci a ostali pocrkali na terenu. Jos im Raya na golu koji je ocajan penaldzija.

Arteta ofanzivno bas ima limite.

• Like 1
Posted
1 minute ago, ras kass said:

Nije ocekivano da Arsenal napadne PSG al nije ni normalno da u produzecima kradu vreme i cekaju penale, kad su ovima izasli glavni igraci a ostali pocrkali na terenu. Jos im Raya na golu koji je ocajan penaldzija.

Arteta ofanzivno bas ima limite.

Bas tako.