ras kass Posted May 6 Posted May 6 Spremio Enrike skolski utakmicu. Sve prolaze zatvorio, a umuvace jos jedan. 2
crni96 Posted May 6 Posted May 6 Safonov na visini zadatka, sjajna odbrana u 1 pol a i najposle nije primio gola
McLeod Posted May 6 Posted May 6 Kakav je ovo tihi ubica, na koji nacin i iz kojih pozicija sutira, mislim da to nikad u zivotu nisam video.
Ludi za Poli Posted May 6 Posted May 6 Previse igraca u Bayernu nedoraslih ovom nivou. Laimer, Stanisic, Tah, Musiala pa donekle i Pavlovic nisu top klase za razliku od fakticki svih 11 igraca PSGa. Nisu oni slucajno onako visili protiv raspalog Reala u revansu. 1
McLeod Posted May 6 Posted May 6 Rastrzan sam izmedju potencijalno pogresnog pristupa protiv Bajerna kojeg treba da dobijemo jer smo jaci i verovatnog realnog poraza od PSZa
Baros Posted May 6 Posted May 6 20 minutes ago, McLeod said: Safonov toliko odskace svojim nekvalitetom ovde. Da su pametni da Romi plate koliko god treba za Svilara i da reše golmana za narednih 5-6 godina. 1
Ludi za Poli Posted May 6 Posted May 6 Olise uzasan veceras, Diaz losija i gluplja verzija Viniciusa otpirlike.
berti Posted May 6 Posted May 6 Trapatoni, Van Gal, Anceloti i Gvardiola su trenirali Bajern i osvojili ukupno nula titula prvaka Evrope. Titule su mu donosili samo nemački treneri. Tesko da je to slucajnost. 1
sasha arsenal Posted May 6 Posted May 6 (edited) 19 minutes ago, McLeod said: Rastrzan sam izmedju potencijalno pogresnog pristupa protiv Bajerna kojeg treba da dobijemo jer smo jaci i verovatnog realnog poraza od PSZa Dobijamo ih na prekidima 🙂.Nema im sad Donarume da ih vadi. Šalu na stranu,baš su opasna ekipa.Večeras se videla razlika u kvalitetu između njih i Bajerna. edit:izgleda da će Merino i Timber biti spremni za finale. Edited May 6 by sasha arsenal 1
crni96 Posted May 6 Posted May 6 2 minutes ago, berti said: Trapatoni, Van Gal, Anceloti i Gvardiola su trenirali Bajern i osvojili ukupno nula titula prvaka Evrope. Titule su mu donosili samo nemački treneri. Tesko da je to slucajnost. Kad se sjetim Bayerna pod Juppom 🥶 2
McLeod Posted May 6 Posted May 6 7 minutes ago, Drug Crni said: Jebeni petrol-klubovi. Gade mi se. Trebalo je da bude ubedljivije. Bajern nema kvalitet za finale.
Polivalentni Stevica Posted May 6 Posted May 6 Taktički perfektna priprema Luisa Enrikea,ali sa druge strane Bajern je žestoko oštećen. Onaj Portugalac nema pojma o sudjenju. 1
Zadnji vezni Posted May 6 Posted May 6 Kakva fudbalsko-defanzivno-taktička perfekcija Luisa Enrikea. Kako je vrhunski spremio utakmicu.Ludilo! Takođe,transformacija iz defanzive u ofanzivu je stati pa se diviti. Zasluženo u finalu! P.S. ne znam da li ovo gledaju naši fudbalski stručnjaci i koji vode što klubove što repku, ekipa bez brzine i hitrine po krilu su totalno jalove,bezopasne i daleko od ozbiljnih ekipa ovog modernog i brzog fudbala.
berti Posted May 6 Posted May 6 Mnogo treba vode da protece, pa da se Olise priblizi jednom Robenu. 1
BattleBender Posted May 6 Posted May 6 Vise Kvaradona u fudbalu, manje Olisea, i fudbal ce biti spasen. Kvaradona je pjur klasa, igracina. Nije izmehanizovana botina od fudbalera. On, Vitinha, Mbappe, Yamal, i Vini su jedini world class igraci u danasnjem fudbalu.
Recommended Posts