Čočo Posted August 6 Share Posted August 6 Rekapitulacija prvog poluvremena staje u jednu rečenicu. Za sve vas koji kudite i drvlje i kamenje bacate po automatizmu, da nije bilo Gudurića sad ne bismo bili u,, igri". Bravo Marko. Ćuti i radi svoj posao i ono što najbolje trenutno znaš i možeš. Grizi, udri! 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted August 6 Share Posted August 6 Rutinski se okrece ovo u 2. poluvremenu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 6 Share Posted August 6 Zakopala me ona trica Duopa Rita. Tada sam se priključio sastanku i na flešskoru se lakše prati. Eto me nazad na pola treće, ajde jebem mu sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) Kad ga pljujem zbog lose igre treba i da ga pohvalim kad odigra dobro rolu Guduric najbolji u ovom stizanju rezultata Edited August 6 by Grobarcina1992 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 6 Share Posted August 6 Necemo se vratiti. Ne znam odakle vam ideja. 1 3 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorlfc Posted August 6 Share Posted August 6 E, da. Bogdan poprilicno pasivan. Doduse, i dosta dobro cuvan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 6 Share Posted August 6 Koliko su vodili najviše, 24.. ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 6 Share Posted August 6 Udvajanje, "utrajanje" Jokica, mora da se resava sutem spolja kome god da prosledi loptu. Ne mora ni sut iz prvog pass-a, moze i posle dodatnog, samo da ne komplikujemo i ne dozvoljavamo im da se vrate koliko-toliko svako na coveka. Oni ce da ga biju kao vola u kupusu posebno van bonusa, i mora neko da preuzme skorersku ulogu. Bogdane na tebe mislim. Pa i Dobric i Vanja da se fokusiraju. Od Milutinova sam odustao... toliko silan deluje a tako lose izgleda na terenu. Deluje mi da bi i Plavsic bolje odigrao njegove minute. Jokic mora da odigra svih preostalih 20min. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 6 Share Posted August 6 Kapiram da je Jokic u svlacionici u fazonu: Ima da mi cistite stalu mesec dana ako ne izginete za pobedu danas. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 6 Share Posted August 6 24 razlike je bila najveca prednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 6 Share Posted August 6 6 minutes ago, BattleBender said: U pravu su ljudi. Sibao bih ih bicevima po rukama sad u svlacionici, kad oni nece da sibaju... Pogotovo kad se uzme u obzir kako se sudi ova utakmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) Iskopali smo sebi ogromnu rupčagu. Sada kopaj, grizi, ujedaj, vadi se! Minus 12 je odlično na šta smo ličili veći deo poluvremena. Edited August 6 by Smrtokapa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) Zajebani Ozisi, strašan mentalitet imaju, nevezano za ovu utakmicu. Torp, fudbal 2 2 u J africi, basket, ragbi, atletika, you name it. Sve mogu. Pitam se zašto nisam iznenađen ovakvom utakmicom? Micic umesto Stef Jovica, kljucna razlika u odnosu na Filipine i SP. Edited August 6 by Ljubitelj baklave 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 6 Share Posted August 6 U zadnjih 5 minuta smo smanjili sa -24 na -12. Ako nastavimo ovako u 3/4 ih stižemo. Sad će i Dobrić nazad da popuni malo rupe u odbrani.. bogdan nam treba, prespavao je 15 minuta u prvom delu. Micić isto loš ali sam od njegovih dobrih igara već digao ruke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 6 Share Posted August 6 Nema igranje kosarke kad svi imaju spore noge. Odbrana nam je kao rasejana banda i pukne kao banana bombica u worms armagedon. Izvrte Australijanci nesto, imamo 3 igraca u istom korneru, jedan ostao negde na pola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) Sad je bitno da dobiju treću četvrtinu, ne mora da se stigne skroz, samo četvrtina da se dobije. Ovo je ništa razlika, igru treba da pronađemo. Edited August 6 by Ledd 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 6 Share Posted August 6 20-0 im je bila serija. Strašno. 17/54 poena su dali nakon naših IL. Upropastiše nas. Tuci ih, bre, vidiš da puštaju peglanje. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted August 6 Share Posted August 6 2 minutes ago, Ljubitelj baklave said: Zajebani Aboridzini, strašan mentalitet imaju, nevezano za ovu utakmicu. Felps, fudbal 2 2 u J africi, basket, ragbi, atletika, you name it. Sve mogu. Pitam se zašto nisam iznenađen ovakvom utakmicom? Micic umesto Stef Jovica, kljucna razlika u odnosu na Filipine i SP. Kakve veze Felps ima sa gore navedenima? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted August 6 Share Posted August 6 Ako dobiju, verovatno će biti najveća pobeda generacije i generalno u zadnjih 20 godina. Veliki boost samopouzdanja bi usledio nakon ovoga. Mislim da čak imamo i loptu na početku poluvremena 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 6 Share Posted August 6 Misli na Jana Torpa. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) 3 minutes ago, Tom Bombadil said: Kakve veze Felps ima sa gore navedenima? Nema nikakve, post je editovan. Mislio sam na Torpa. Edited August 6 by Ljubitelj baklave 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 6 Share Posted August 6 Australijancima je prosao pik na ovoj utakmici, a mi nas pik tek treba da dostignemo. Da li ce biti dovoljno za pobedu videcemo, sada ce svaki detalj biti bitan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 6 Share Posted August 6 Sve što imam da kažem nakon ovog poluvremena je da sam izabrao pogrešan dan da batalim cigare. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 6 Share Posted August 6 Klasika, puno zavisi od uvodnih minuta treće četvrtine. Ili će im se uvući nervoza ako krenemo dobro, ili će malo povećati razliku i držati nas na distanci do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 6 Share Posted August 6 1 minute ago, Smrtokapa said: Misli na Jana Torpa. Mozda misli na Marka Spica koji je letovao jednom u Australiji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts