Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eto, niste prekuc...čuj mene, nakucali oviih 222 strana za džabe. U Teu još uvek ima magije, a čisto sumnjam da će kao bomba pojačanje biti išta lošiji od, pogađajte, Nedovića 😄 

Ipak moram reći da sam se grohotom smejala na reakciju @Laki21, praštaj i drž se 😄 

Posted
1 minute ago, Dropkick Murphys said:

Teodosić može ako je umesto Pefija i Džonija, a dovedemo nekoga umesto Vildoze i zadržimo Kampaca. :whistling:

umesto pefija ne moze teodosic, drugacije stvari obavljaju

Posted

Sretan Miloš svima koji slave.
Fale još dva Ognjena, još jedan Nemanja i onaj sa klakerima u limenom koritu.
Iskreno se nadam da se Duško nije predomislio i da u nastavku kompletiranja rostera neće smetati Čokiju. 5f7fee3ccf23f06a7528929c27211125.jpg

• Ha-ha 4
Posted
Just now, Урош19 said:

Još Kalinari i da ostane Kampačo i mogu dumrem

Kampaco, Teo, Kalinic, Mitrovic, Davidovac (moze i Sikma umesto Mirotica)... Pa to bi bio tim sa najvise IQ-a u istoriji klupske kosarke.

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Wingwalker said:

Sretan Miloš svima koji slave.
Fale još dva Ognjena, dva Filipa i onaj sa klakerima u limenom koritu. Iskreno se nadam da se Duško nije predomislio i da u nastavku kompletiranja rostera neće smetati Čokiju. 5f7fee3ccf23f06a7528929c27211125.jpg

Pitanje, ovo me muči već par dana... Kako izmeniš komentar a ne stoji ti edited?

:D 

Posted
3 minutes ago, Brat od Korneta said:

Kampaco, Teo, Kalinic, Mitrovic, Davidovac (moze i Sikma umesto Mirotica)... Pa to bi bio tim sa najvise IQ-a u istoriji klupske kosarke.

Trebali smo ostaviti Bentila da to malo izbalansira

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted

Mora neki doooobar odmascivac da ukloni ovu fleku 🙂

Svaka cast teu ali nisam nesto za njega. Sve u svemu dobro nam dosao

Priper for fajt dusko vs teo 😁

Posted (edited)

Da ih okupimo pa da Zvezda bude prvi košarkaški klub koji je primljen u Mensu!

Edited by Smrtokapa
Posted

Sad vec misrise da ce i Bjelica biti tu, jedino Kalina da vadi kestenje iz vatre ostaje. Dobrodosao Teo i da demantujes nas nevernike.

Posted
5 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Mislio sam po minutaži njihovoj zbirnoj. 

Kamaco+Vildoza+PefiDžoni > Kampaco+Teodosić+Top

ne moze ni umesto dzonija, posto je teo kosarkas a ne basketas npr.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...