Jump to content

Dragon

Član foruma
  • Posts

    176
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dragon's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular
  • Collaborator
  • Dedicated
  • First Post
  • Reacting Well

Recent Badges

228

Reputation

  1. Dugo sam bio za ostanak Sferopulosa i neki kontinuitet u strucnom stabu, ali utakmica protiv Efesa i ova prva cetvrtina me guraju da promenim misljenje. Delujemo kao razbijena banda, s trener bez ikakvog resenja i plana B.
  2. Grozna smo ekipa, ako zaista mislimo da budemo konkurentni za play off ikada, nema mesta za Nedovica, Lazarevica, Toby-ja, Ilica,Gilespija pa cak i Yaga koji se trudi i ima energiju, ali zaista ima previse hendikepa za ovaj nivo kosarke. Smarta isto ne bi zadrzavao, ima trenutno neverovatno mnogo prostora da iskoci ali jednostavno nike od tog materijala.
  3. Sramotna nemoc, a Mr Neda je decko bez ikakvog srama i samokritike. Za sledecu sezonu ne sme da ostane ni ako oce za 300k da igra.
  4. Na stranu sto ovaj tim ima gomilu rupa, ali Nedovic je toliko stetan i bezobrazan sa svojim stavom da je to prevrsilo svaku meru. Zasluzio je ozbiljno udaranje po dzepu ili samaranje. Za sledecu godinu ne sme nikako da ostane. Decko u polukontri prazan reket, ali ga mrzi da probije i udje na ulaz cec je lakse naskociti i opaliti trojku vez ikakvog rezona, o odbrani da ne pricamo.
  5. Ma nema kvaliteta, Sfero nista ne moze sa ovom ekipom. Onoliko otvorenih trojki u prvom masis pa jbg ne moze se el igrati sa kamenjarima i igracima koji daju nesto svaku trecu. Nisam siguran, ali Smart mora da dobije vise podrske i slobode nece biti losiji od Nede na veci broj tekmi.
  6. Sudije kao sudije, uticale su minimalno, ali ja uvek polazim od nas samih. Realno nam nedotaju dva igraca pri tome jedan top na. 1/2, kako ne bi previse trpeli sa izostankom Tea. Selekcija za ovakav buzet je za zatvor, ali nist alsa nece menjati.
  7. Jbg odbrana porozna veci deo tekme, sa Yagom moras mnogo da preuzimas da probas da taj minus neutralises, ali jbg ovi su veceras sve to kaznjavali spolja trojkama. Zelei jemo, ali nedostaje oktava kvaliteta i to su pobede Asvel, Alba, Baskonija i Zalgiris vecers. Sa tim si lagano u top 10. Upravi svaka cast na selekciji. Na zalost i pored toga za jednig dobrog igraca smo daleko od play in.
  8. Vidim da se pijavljuju natpisi po raznim portalima koji pljuju Sfera, ako je iz nase kuhinje neka Covic zna da od velike vecine sezonaca nece videti dinara sledece godine. Neka im ne pada na pamet da bacaju maglu na svoju nesposobnost, neka se ne igraju sa nekim idejama da teraju Sderopulosa da bi doveli nekog Alimpijevica, jer nisu ista klasa jos uvek. Cetvorke za el nema i nece je ni biti, ne znam do kada je rok za registraciju za ABA posto je to nas prioritet nasusni.
  9. To je to. Zavesu na sezonu je simbolicno spustila Alba, simbol nase jalovosti u el. Ajmo u ec dosta je vise ove zajebancije sa magom kosarke.
  10. Ovo je sramota, jedna od vecih u poslednjih 10 godina. Ekipa od 15 miliona od ovakve Albe da gubi 20p, da primi 51p u prvom, zaista sramota. Cova legenda treneru ekipe koja je u kanalu dovede Gilespija, Smarta koji je decno kao sa marsa da je pao, prvi put vam usa i igra takmicarsku kosarku. Cetvorku ne dovodis. Mars bre stoko, od mene nakon 15 godina sledece nema sezonske dok stoka ne ode iz kluba.
  11. Kriminalni smo na obe strane terena, zaista nas tesko gledati ove sezone, cist mazohizam.
  12. Bravo za Sfera, odlicno pripremljeno, solidno vodjeno, ali zaista cedi drenovinu. Ekipa izginula muski, zaista nemam zamerke na borbenist i zelju. Sibicar Covic je ponovo upropastio sezonu, kako selekcijom igraca, tako i neblagovremenom doselekcijom. Nama projektovani prvi centar ima nula minuta, projektovana prva cetvorka u Besiktasu, a projektovani treci olej vuce ekipu i igra po 30+ min. Bravo majstore svaka ti cast.
  13. E da sad ne dovodite nikoga, ne treba, sve je kao i ranije. Nista novo sem sto kao i prosle godine nece biti trofeja osim mozda mocne KLS.
  14. Nema kvaliteta, igrace ne krivim, jednostavo postoji jedan jedini koji nema kapacitet da klub digne na nivo iznad el. Ovde su svi pocrkali, kako igrati kada ti je strtna cetvorka Deda koji razmislja o zajacarcu i kako se bez mnogo cimanja obezbedio do kraja karijere, kda ti je projektovani prvi centar pihtija bez mozga, kada ti je tu Yago koji igra na svom maxu i opet je krater koji ne moze da zakrpi ji da postigne 25p, to je to. To je nasa Zvezda u rukama sujetnog i bahatog politickog drugopozivca. Nismo profesionalizovani, nemamo ozbiljnu organizaciju i to je koren svih problema, a sve ostalo su posledice.
  15. Ovonje bas nehumano sto momci prolaze, samo nas sreca moze spasiti povrede nekog od nosilaca. Jedini krivac i sva odgovornost je na upravi, zaista nema smisla prozivati bilo koga drugog. Naravno imamo 3-4 igraca koji nisu krivi sto au tu gde jesu.
×
×
  • Create New...