suptil Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Mene brine ova alibi prica oko povreda. Najvise me brine Sergej. Nemoguce je da nemamo plan b, tj. da struka ne razradjuje taj scenario. Pa nije Mitrovic bozanstvo, niti Piksi mora i treba jednoobrazno po svaku cenu da forsira nesto ako su ljudi povredjeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Posle prvog kola mi imamo 3 zuta kartona, Svajcarska 2, Kamerun 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 29 minutes ago, Patriota iz kauca said: Piksi smorio s ovim kukanjem za povređenim igračima. Da smo imali ovog i onog spremne, video bi Brazil…daj čoveče otresli bi nas svakako. Lagano ispadanje u grupi još jednom. Pitaju ga više o Brazilu nego o Kamerunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Interesantno ja da, teoretski, mozemo ispasti cak iako dobijemo obe utakmice!!! Brazil I Svica vec imaju po 3 boda. Ako Svica dobije Brazil, a Brazil Kamerun ( sve je moguce, ovo je turnir u kome svako svakog moze da pobedi) imacemo 3 ekipe sa po 6 bodova I moze odluciti gol razlika. Pomalo neverovatan ali teoretski moguc scenario. Nesto realnije: imam neki osecaj da ce Svica da odigra nereseno sa Brazilom. I onda cemo ponovo imati situaciju kao pre 4 godine: sa Svicom biti ili ne biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Kostic u razgovoru za RTS rekao da ce biti spreman. Samo da ne bude spreman kao nasi spicevi protiv Brazila. Piksi rekao da situacija nije odlicna, ali daleko bolja nego prethodnih dana i da ce svi biti u konkurenciji za tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Piksi poslednjih dana izgleda kao drogiran... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Koji je Piksiju s ovim prepucavanjem sa Silvom na pressu? Koliko znam nikad nije imao ovakvih epizoda… 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Nadam se da su u glavama mnogo mirniji od nas i da su fizički daleko spremniji od vesti koje provejavaju o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 U principu on je rekao da su svi spermni osim Vlahovića ali možda će i on biti spreman. E sad ono što meni tu smrdi je njegova nervoza na konferenciji. Ako samo Vlahović bude falio mislim da možemo dobiti Kamerun, pod uslovom da su ovi ostali 100% spremni. U protivnom trebaće dosta sreće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 8 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Koji je Piksiju s ovim prepucavanjem sa Silvom na pressu? Koliko znam nikad nije imao ovakvih epizoda… Cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 1 hour ago, alpaka Bereta Sida said: Koji je Piksiju s ovim prepucavanjem sa Silvom na pressu? Koliko znam nikad nije imao ovakvih epizoda… Pa to je maslo novinara, koji su u stvari iščupali ono što su želeli, a on se primio. Rekli su mu za tu izjavu, i još je preneli pogrešno u stilu - nije dobro taktički pripremljema utakmica. On se naravno primio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Mene brine utakmica danas. Em zbog zdravstvenog stanja ekipe, em zbog vremena - biće 31 stepen. Kada se na to još doda naše tradicionalno raspadanje na velikim takmičenjima, nemam veliko poverenje. Jedino Piksi uliva neku nadu da može igrače pravilno da motiviše i da spremi taktiku kako valja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki1988 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Mene brine utakmica danas. Em zbog zdravstvenog stanja ekipe, em zbog vremena - biće 31 stepen.Stadioni su klimatizovani, oko toga valjda ne bi trebalo da bude problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Rđavom qurcu i temperatura smeta. Danas igrači pokazuju jesu li ili nisu nema tu nikakvog izgovora 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Srecno momcima danas, da se pokazu u najboljem svijetlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Biće 3:1 za nas.. da me ne zajebavaju posle ovi moji s posla. Nema tu više takiziranja, mrdanja, kalkulisanja. Neki vrhunski igrači nikad nisu imali sreće, da se oprobaju na svetskom prvenstu, a mi sad tu izvodimo kao neke kerefeke u grupi. Ako nisu u stanju, da tri utakmice, koje možda nikad više u životu neće ponoviti, da odigraju na ful i da poginu na terenu, onda ja ništa ne razumem. Dve pobede, šest bodeva, i idemo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Srećno igračima, ajmo ajmo klasika, Svetsko prvenstvo, mora malo loženje pa vrv posle ispala, ali nema veze - biće teško biće 3 0 za nas 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Mitar i Kostić počinju. Iznenađenje Maksimović umesto Gudelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 5 minutes ago, L' Imperatore said: Mitar i Kostić počinju. Iznenađenje Maksimović umesto Gudelja Previse ofanzivno i neozbiljno, nemamo pravog DMF protiv izuzetno brze reprezentacije koja je protiv jedne Svajcarske napravila nekoliko ozbiljnih sansi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 1 minute ago, Magia said: Previse ofanzivno i neozbiljno, nemamo pravog DMF protiv izuzetno brze reprezentacije koja je protiv jedne Svajcarske napravila nekoliko ozbiljnih sansi. Nema se šta čekati. Na pobedu od prvog minuta. Mada se nebi ni skroz složio da je previše ofanzivno. Možda Maksimović nije destruktor u rangu Gudelja, ali je box to box radilica koja je više defanzivno orientisana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Ispade Vlahović više povredjen od Mitrovića... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Meni je ok ideja videcemo kako ce izgledati. Ono sto mi nije ok je ponovo igrac manje u startnoj postavi u vidu Zivkovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 O tome se i pričalo u izjavama. Mitar je rekao da je zdrav samo ne baš u kondiciji a Vlahoviću baš smeta povreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 9 minutes ago, Magia said: Previse ofanzivno i neozbiljno, nemamo pravog DMF protiv izuzetno brze reprezentacije koja je protiv jedne Svajcarske napravila nekoliko ozbiljnih sansi. Ovo što pokušava sa Maksom i Lukićem već godinama igraju Maksa i Urugvajac Arambari u Getafeu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 3 minutes ago, Barkley#34 said: O tome se i pričalo u izjavama. Mitar je rekao da je zdrav samo ne baš u kondiciji a Vlahoviću baš smeta povreda. Vlahović meni u prvoj utakmici nije izgledao kao da ima mnogo problema. Ali jeste pred kraj nezgodno stao i napravio bolnu grimasu. Tako da me nebi iznenadilo da je tamo pogoršao situaciju sa tom povredom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts