Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

što je najgore ima tu materijala na klupi, uvek neko može da se zapali i podsećaju me na onaj bench mob iz zlatnih dana...

u drugom pol. braun ih je zaboravio, čak nije mnogo ni mičela koristio da proba da udavi stefa.

sabonis je neki vrsta jokića za siromašne/srednju klasu i poznato je da je klimav i u odbrani i u skoku.

ima očajan tajming za skok, često prerano skače i grize na finte šuta kao 15-godišnjak

Edited by ljutikrilo
Posted

Odoše na kraju dalje 4 najkvalitetnije ekipe zapada (još jedino zdravi Clippersi tu mogu da se umešaju). Kingsi su se borili lavovski u ovoj seriji ali suvi kvalitet je presudio.

• Like 6
Posted

Nije mi krivo što će Stef proći dalje, baš nije, samo mi je krivo što nakon 20 godina neću gledati Sakramento protiv LAL u Plejofu... Jebiga...

Pogotovo još kad ode Lebron, pa ostavi pustoš iza, da ovi ne mogu ni do PO da doteraju.

• Like 2
Posted (edited)

Dobro je za ljubitelje košarke da GSW prođe, da budem iskren. Imam neki osećaj da bi Sak baš podbacio protiv Lal

Ko ima prednost domaćeg terena? Bolji u regularnoj ili onaj ko je priklao bolje plasiranog seeda?

Edited by medobrundo
Posted
Just now, Don Dusko said:

Sabonis ima 22p na 10-17 FG a osecaj kao da ima 2p na 1-20 FG. jbt.

Nema sa njim daljeg prosperiteta, i na ovom uspehu treba cestitati Krompiru, izvukao je iz njega 101%

• Like 2
Posted
1 minute ago, ljutikrilo said:

što je najgore ima tu materijala na klupi, uvek neko može da se zapali i podsećaju me na onja bench mob iz zlatnih dana...

u drugom pol. braun ih je zaboravio, čak nije mnogo ni mičela koristio da proba da udavi stefa.

sabonis je neki vrsta jokića za siromašne/srednju klasu i poznato je da je klimav i u odbrani i u skoku.

ima očajan tajming za skok, često prerano skače i grize na finte šuta kao 15-godišnjak

Meni je sve suprotno od onoga zasto volim kosarku.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, medobrundo said:

Dobro je za ljubitelje košarke da GSW prođe, da budem iskren. Imam neki osećaj da bi Sak baš podbacio protiv Lal

Ko ima prednost domaćeg terena? Bolji u regularnoj ili onaj ko je priklao bolje plasiranog seeda?

To sigurno. Lebron bi ih upropastio

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...