Jump to content

AlexMaxim

Član foruma
  • Posts

    412
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AlexMaxim

  1. Slažem se. Sećam se da sam gledajući svoju prvu utakmicu Bostona protiv Hawksa (mislim da je bilo u Atlanti), bio u fazonu "nije ovo dobro", ali su me kolege Kelti sa foruma umirili rečima da se ne trude ili tsl. Ispostavlja se da bez obzira na kvalitet na papiru ili u teoriji, jednostavno nisu tim, niti im igra ima bilo kakvu koncepciju - nažalost, pri čemu ostajem pri tome da se Heat tu "nešto" pita i da su ubedljivo najlepša priča u profi sportu, bar za sada, makar za one koji u timskim sportovima cene više tim od pojedinaca (bez kojih se svakako ne može). Ako Heat uzme titulu, opušteno može da se snimi filim i to ne dokumentarni, nego onaj "pravi" holivudski.
  2. Izgleda da će Heat biti svežiji u finalu NBA-a. Svaka čast.
  3. Jasno je da "Ameri" više cene individualnostu odnosu na tim, ali 24 6 i 8 je dovoljno za frazu "Denver not only survived without much from Jokic". To se zove postaviti standard.😄
  4. Nisam baš neki "Jokićevac", ali jedna stvar mi je danas zapala za oko. Na NBA.com-u (znači ne ESPN dežurni analitičari), novinar u osnovi piše kako je Jokić zaustavljen u noćašnoj utkmici i da se mučio sa odbranom, igrom i faulovima. Ako jedan igrač ima statistiku koju je on imao danas (uključujući prilično kvalitetnu poslednju četvrtinu) i igra se ocenjuje kao loša, postavlja se pitanje kakvu je lestvicu kvaliteta Jokić postavio da bi neko smatrao da on igra dobro. Evo dela teksta: "But for one night — and it couldn’t come on a more important night, given the stakes — Denver not only survived without much from Jokic, who missed a triple-double for the first time in five games, but thrived. It started when Jamal Murray couldn’t miss a first-half shot, and then others chimed in. Bruce Brown, Michael Porter Jr., Jeff Green, Kentavious Caldwell-Pope all hit timely shots or made defensive plays that prevented the Lakers from taking advantage of the situation. Jokic had nine points, six assists and four rebounds through three quarters and dealt with foul trouble; he got his fourth with seven minutes left in the third and sat. And yet, L.A. could only manage a 1-point lead before the Nuggets snatched momentum back for good with a 13-0 run in the fourth."
  5. Lepo za videti - poruka za kolege Jezeraše, ne treba da se "predajete", king je uvek voleo da piše istoriju i ruši vidljive i nevidljive granice. Zato... "it ain't over til it's over"
  6. Ne znam da li su baš Lakersi bili toliko popularni, ali tu je bilo i Gradsko zelenilo 😄 jbg. rekao je di+a i Nageci uzimaju titulu
  7. Ma ne, nego sećam se vremena kada si u šopovima u Evropi mogao kupiti samo dres 33 (zeleni) ili 32 (žuti) i naravno odgovarajuće Converse patike, a više volim zeleno. Sestra se zeznula pa mi donele pogrešan 😄.
  8. u ovom PO "navijam" za Kelte, ali je Miami najlepša sportska NBA priča ove godine. Svaka čast.
  9. Zvučaće kao Aco Petrović posle utakmice protiv Srbije na OI, ali Lakersi su pobedili 3/4.
  10. Kad imaš ovakvog Jamala, pametan igrač ga ne seče kad je u zoni.
  11. Dobra PO utakmica...dobija ovo LA imo. Denver izgubljen odbranom LA-a - totalno bez sigurnosti, muče se za koševe na postavljenu odbranu. Bila bi veća razlika da Jezeraši malo bolje odigraše u napadu. Čeka se AD u drugom. Denver ima neku šansu samo ako Jamal počne da igra za tim čiji dres nosi.
  12. NBA je bila i ostala liga zvezda i "zvezdica", setimo se samo "mučenog" Blatt-a, a lista blatt-ova je veoma dugačka...
  13. Ovi se izgleda predali, očajan govor tela imaju.
  14. Brada čeka clutch time... Bid čekao da ga uzme Smart, pa da se spusti na post. Mora to agresivnije. Kod Bostona mora da se pojavi još neko iz spoljne linije - Brogdon ili White. Sve u svemu ima naboja, ali relativno tanko što se kvaliteta tiče.
  15. Uzeo od klinca NBA 2K23. igrao sa Bostonom i izgubio 109-102. MVP me razbio, a Tatum išao preko 30. Srećom ništa od ovoga nije moguće. 😄
  16. On je bio blizu mislim 94-te, da ne beše Johna Starksa.
×
×
  • Create New...