Jump to content

Malkolm Brogdon

Član foruma
  • Posts

    3,858
  • Joined

  • Days Won

    3

Everything posted by Malkolm Brogdon

  1. I ja sam Bakse cenio kao favorite na istoku dok nije dosla promukla konjina, sad me ne bi cudilo da budu poslati kuci u prvoj rundi pa da mu budu krivi domari i maskote sto je izgubio.
  2. Covek je postigao dobre rezultate s obzirom na to da je prilicno limitiran igrac. Jeste steta sto nije osvojio nista iznad 250, al je bio jedan gem od toga da postane prvi igrac na svetu, sto je bas neverovatno za igraca njegovog kalibra. Bice izuzetno zanimljiva sezona sljake definitivno, s obzirom da su i Alkaraz i Novak u blagim problemima trenutno.
  3. Najbolji pristup u bilo kom sportu bukvalno, kad gledas zbog haosa i kvaliteta, a ne da navijas da se nekako ocisti zreb i da prodju sto jadniji kako bi tvoja ekipa imala bolje sanse. I ja cekam da ovi moji izduhaju u plej inu pa da gledam PO kao covek.
  4. Nije frka da Shai dobije MVP, ali je suludo da to bude zbog toga sto OKC ima tiebreaker u odnosu na Sotu i Denver. U svakom slucaju, to je sve za kezualce, prava prica krece narednog vikenda.
  5. Naravno da ne mora da ucestvuje u gledanju gde lopta pada, niti je to izvodljivo na ovom nivou tenisa kod svakog udarca blizu linije, samo moze da bude distrakcija. A i sudija je bas odradio svoj posao, svaka mu cast. Ne mogu da verujem koje ti analogije pravis, pazi gledas na obe strane kad prelazis ulicu, predobro. On je kriv, nema sta, sudije su samo tu da izbleje, ako pogrese nema veze, Siner je morao da prati. Pritom je celendz zamenjen boljom tehnologijom cim je to postalo moguce, bas da igraci ne bi morali da obracaju paznju gde je lopta pala.
  6. Desi se da pogrese sudije, sto vec postavlja pitanje sta se ceka da se implementira tehnologija, al ajde, to je sporedno. S druge strane, neverovatno je da pogresis onoliko, nije to bio aut za 2 milimetra pa da kazes okej, nije moglo da se vidi, bukvalno se sa TV-a videlo da nesto nije kako treba. Nije Sinerov posao da sudi mec, imas linijske sudije, imas glavnog sudiju, ocigledno su slepi cim nisu mogli da vide ono.
  7. Pa da, zato i kazem, posto je ovo danas bilo bas heavy. Mislim daleko od toga da je ovo jedina greska ove nedelje, ali ne pamtim da je neka prethodna direktno prelomila gem, narocito kad je brejk u pitanju. No dobro, ko zna u kakvom bi stanju bio i da se dovukao do finala, nek odmori sad i nek se sprema za Madrid.
  8. Zao mi je samo sto Medvedev nije bio na terenu umesto Sinera danas. Nista drugo necu da komentarisem.
  9. I umesto lagana dva brejka prednosti sad imamo ovo.
  10. Cicipas da kupi po flasu vina linijskim sudijama, strasno sta su u stanju da zaseru.
  11. A koji su to igraci koji su na sljaci bolji od njega posto on nije medju jacim igracima? Runea ocigledno moze da dobije, moze i Cicipasa, cak i ako izgubi ovaj mec. Koliko boljih igraca na sljaci ostaje?
  12. Losih par gemova Sinera, nekoliko cudnih brainfartova na mrezi, ali je iskopao nekako ovo na kraju. Zanimljiv mec, moze da ode na obe strane ali ipak tipujem Sinera zbog mentalne ivice.
  13. Ma okej, tu se slazem sa tobom, ne moze da se ocekuje da ce da dominira svuda. Samo sam se osvrnuo na to da nema previse razloga da ne bude odlican i na sljaci kad je u pitanju njegova igra, za razliku od Cicipasa npr koji ima rupe u igri koje ga onemogucavaju da bude dobar na travi. Izner je druga prica, nema to nikakve veze sa time sto je Siner pokazao na RG 2020. protiv Nadala koji je bio u fantasticnoj formi.
  14. Jesi gledao mec pa znas da nije pokazao nista ili si usao na vikipediju da vidis kakav je bio rezultat? Ja ne znam nijednog igraca koji je bio nezaustavljiv na svim podlogama, ne vidim zasto se ocekuje da on svuda svakoga dobija lagano.
  15. Pa Siner se pojavio na sceni na sljaci, na RG 2020. Jedini je tu uspeo da odigra pristojan mec protiv Nadala, pre toga izbacio Zvereva. Nema razloga da njegova igra ne bude dobra na sljaci.
  16. Jel moguce da se nesto desi u svetu a da se zapravo tako desilo, ili uvek moramo da imamo alternativne teorije, uvek je neko zataskavanje, neki veci plan koji su sproveli mocnici a onda su najebali obicni ljudi. Pazi isplanirali da odu u pripizdinu i ulove dete, jebote sta vi pisete.
  17. Pa ne moze da se kazna odredjuje na osnovu toga kolika je tragedija u pitanju. Da su slucajno udarili kolima dedu od 80 godina i bacili ga na deponiju onda bi trebalo da robijaju manje?
  18. Gde su sad novinari koji su na 10 minuta objavljivali vesti sta je uradila majka, sta je uradio otac, kolko puta su slikali dete taj dan, kolko poruka su poslali. I likovi koji su odmah po netu znali da je dete prodato bugarima. Casnije je biti diler heroina nego novinar danas u srbiji.
  19. beba Federer > beba Andreas Sepi Salu na stranu, uzivanje je gledati Dimitrova kad ovako przi, kao na AO17. Lepo je rekao Cicipas da ce uskoro da se vrati one-handed BH u top10, mada sumnjam da je mislio na ovo.
  20. Evo jednog malo vremenski zahtevnijeg matematickog problema, mada ne moze da se nazove problem, vise je prosta racunica. Lucky 6, verovatno su se neki od vas susretali sa tom igrom. U pitanju je igra po kladionicama gde se od 48 brojeva izvlaci 35. Igraci igraju 6 brojeva, i u zavisnosti od toga gde izadje poslednji broj iz njihove kombinacije (ako izadje) dobijaju nazad ulog * kvota. Ovako izgledaju kvote u Mocartu na primer (tu su najpovoljnije): Tri deteline predstavljaju bonus polja, ako se u dobitnoj kombinaciji jedan broj nadje na detelini, dobitak je x2, ako se 2 broja nadju x3, ako se 3 broja nadju x4. Zadatak: izracunati ocekivanu vrednost (EV) ove igre. Moze i bez bonus polja, posto je jednostavnije, za bonus polja se dobijaju bonus poeni, hehe. Ako nisam dao dovoljno informacija pisite ovde pa cu da dodam.
  21. Pa onda su ocigledno izvukli sta god im je odgovaralo da napisu ovaj tekst posto taj podatak ne govori apsolutno nista.
  22. Bbref oslikava malo drugaciju situaciju: 116.8 on, 116.1 off Tako da ne znam sta je citirano u tom clanku i odakle.
  23. Ne bih ja bio toliko ostar prema njemu. Momak je prosle godine 6x bio drugi, jedino je bio "blizu" u Singapuru ali tu trku bi zavrsio kao treci realno da mu Sainc nije pomogao DRS-om da zaustavi Luisa. Mislim da samo ima nesrecu da je dobio relativno dobar bolid u eri gde je jedan vozac daleko ispred svih, i da je jedina sansa za pobedu da Maks odustane ili ima neke probleme, a to se desava vrlo retko. Vidim ga komotno kao top 5 vozaca na gridu trenutno, a to je dovoljno da se u odgovarajucim okolnostima bori za titulu.
  24. Lando je u karijeri imao maks 2 sanse da pobedi trku, Rusija i Monca, u prvoj situaciji je i izgubio zato sto je rizikovao, u drugoj bi bilo prilicno bezveze da rizikuje lagan 1 2 Meklarena da bi dosao do pobede. Van toga, ne vidim sta je mogao da uradi i gde je mogao da rizikuje da dodje do pobede.
×
×
  • Create New...