Charles De Ketelaere Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 6 minutes ago, realno *w said: Kako rekoste, na šta je spao ovaj Real, gerijatriju. Gerijatrija predvođena španskim Vladom Jo-om. Ostaće zapisani zlatnim slovima 100ak upisa u poslednjih nekoliko nedelja. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Veliki su to Sampioni! Hala Madrid 🤗 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Koliko god ih ne voleo, ipak su ova trojica velikana = košarka. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 minute ago, realno *w said: To sada biti zaludan i skupiti na jedno mesto tih 300-400 postova objašnjavanja kako je Mateo amater, a igrači su komedija. Ali ok, znamo šta je bio razlog tih stručnih izjava. I dalje smatram da je los trener ali ima toliko igraca sampionskog kova, ladno 3 bivsa F4 MVP u ekipi i Tavaresa. Ipak respect kako je zonom oducio Zeljka, Sarunasa i Barcokasa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Kao sto oni preokreti u LP prosle godine nisu imali pretjeranog logickog objasnjenja, tako i ove utakmice nakon 0:2 u Madridu protiv Partizana nemaju logicnog objasnjenja. Mentalitet sampiona jednostavno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Eto vam ga "glupi,los trener" Cus Mateo,pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Svaka čast i bratu Kozeru. Velikan iz drugog plana. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 (edited) Real da ima vaterpolo i rukometnu sekciju i tu bi bili najtrofejniji klub Evrope. Nevjerovatan pobjednički mentalitet. Edited May 21, 2023 by Howie Roseman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Real sa devet zivota. Gubili su 2-0 od KKP, 15 razlike u trecoj tekmi, 18 u majstorici, juce gubili, danas bili izgubljeni.. Svaka cast, nema sta. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Just now, Sector said: Svaka čast i bratu Kozeru. Velikan iz drugog plana. Treba li kontakt dobrog tatu majstora? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Eto vam ga "glupi,los trener" Cus Mateo,pozz Lako je biti trener na klupi kad imaš i tri trenera na parketu. Da je šutirao Mario, Musa itd. ja sam ubeđena da bi promašili ovaj šut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Just now, DameTime said: Lako je biti trener na klupi kad imaš i tri trenera na parketu. Da je šutirao Mario, Musa itd. ja sam ubeđena da bi promašili ovaj šut. Mora mu se odati priznanje kako je ubacio Causera a ne Musu. Vratilo mu se visestruko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 21, 2023 Author Share Posted May 21, 2023 A jebiga sada, neće me niko ubediti da je Real igrao dobro u prve dve protiv KKP, posebno drugoj, niti da je bio smisleno vođen. Ova zona im je donela preokret a onda su i matorci, pre svega Ćaćo, rekli Musi i sličnima: stani mali, odavde mi preuzimamo. Tavares i Ćaćo da podele MVP nagradu. Tavares je najbolji igrač EL bez dileme. Šteta za Oly, bili su najbolji tim tokom sezone ali ovakvo useravanje u gaće nisam očekivao. Samo je trebalo da privedu kraju. Šteta za bratka Vezenkova, u NBA nema šta da traži (prošao bi kao Melli u Pelicansima ili tako nešto) ali u EL može dugo da bude značajan faktor. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 6 minutes ago, kendrick said: Gerijatrija predvođena španskim Vladom Jo-om. Ostaće zapisani zlatnim slovima 100ak upisa u poslednjih nekoliko nedelja. Kakve preiskusne matore njuske imaju koji sa par koseva rese utakmice, trener im nije ni potreban. Mozda je Sarac mislio na Real, vise se uklapa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Just now, Miki28 said: Mora mu se odati priznanje kako je ubacio Causera a ne Musu. Vratilo mu se visestruko Imao je dobrih poteza, svakako. Hoću da kažem da meni činjenica da su osvojili EL ne menja mišljenje o njemu kao treneru. Kad je bilo najtvrđe (prve dve tekme protiv KKP), on nije imao rešenje. Pola plate nek da Chachu, Llullu, a bome i Rudiju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Voleli Real ili ne, ubedljivo najveci evropski kosarkaski klub. Najvise osvojenih El titula, najvise odigranih finala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 minute ago, DameTime said: Imao je dobrih poteza, svakako. Hoću da kažem da meni činjenica da su osvojili EL ne menja mišljenje o njemu kao treneru. Kad je bilo najtvrđe (prve dve tekme protiv KKP), on nije imao rešenje. Pola plate nek da Chachu, Llullu, a bome i Rudiju... Ali je zato nasao resenja u ostale 3 protiv Partizana, protiv Barse, Olija… Odlican je posao uradio 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Unazad mesec dana su polivani kofama od govana ali je Mateo osvojio EL, a Musa vec drugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Just now, Carl Johnson said: Ali je zato nasao resenja u ostale 3 protiv Partizana, protiv Barse, Olija… Odlican je posao uradio Pa sad, da li je čaša polu-puna ili polu-prazna 😄 Može se reći ni da svi navedeni protivnici na kraju nisu imali rešenje za Realovu zonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Just now, DameTime said: Pa sad, da li je čaša polu-puna ili polu-prazna 😄 Može se reći ni da svi navedeni protivnici na kraju nisu imali rešenje za Realovu zonu. Koju je on pozvao da se igra 😁 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Lopta je lagano izašla iz kadra prilikom Ljuljovog šuta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 18 minutes ago, Ne sam Safete said: Cestitke @alpaka Bereta Sida Cestitke Mateu, zasluzio je. Dogodine s vama u finalu pa ko koga 🥰 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Tavares deluje bas fin momak. Uvek smekerski reaguje, ne buni se ni na provokacije ni sudijske odluke, evo sad mrtav umoran daje Plavsicu izjavu.. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Just now, Carl Johnson said: Koju je on pozvao da se igra 😁 Jeste, ali ipak ceo taj preokret u ovom plej ofu više pripisujem ovoj gerijatriji nego tolikom Mateovom umeću... Mada napisah juče istina je između, on je svakako bolji trener nego što mi sudimo, ali ima i ove prekaljene igrače. Kako je Serhio rešio poslednji napad, fantastično. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts