svarozicslo Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 2 minutes ago, realno *w said: Ajde ispravite me ako grešim, ovo sam nabrzaka: Hrv -5 Ita -6 Ukr +11 Ako Hrv dobije Ukrajinu, idemo na Italiju. Ako ih dobiju 17-18 i više, idemo na Ukrajinu. Znači verovatno sa Italijom. Kad su Žabari samoubice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Nedovic je medicinski fenomen, njega treba proucavati. Daj tog Milutinova na teren, stede ga kao da su ga iz kome probudili. Bilo je nece igrati prve dve, sad je pitanje hoce li zaigrati u grupi uopste. A ako po njemu gledamo onda Vanja mozda zaigra za 6-7 dana ako i dalje budemo na turniru. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 3 minutes ago, Eddard said: Tako sam i ja računao. A za četvrfinale, ako vi BiH dobila Litvaniju, a Slovenija Francusku, išli bismo na BiH, u suprotnom (ako Litva dobije) na Fra ili Slo. U tom scenariju je Italija 4. Jeste, uopste nisam skontao trokrug, lapsus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Čista rutina 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Sposobnost Nedovića da se povrijeđuje je fascinantna. Ne vidiš, ne čuješ, samo shvatiš da ga nema poduže u igri i vidiš da drži led na klupi. Ova viroza Milutinova očigledno odlično legla Kariju da nas dodatno isteroriše Kuridzom. Uglavnom kiselo veče, pitanje u kakvom ćemo sastavu dočekati osminu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Nedović je hodajuća bolnica. Staklo man. Ajde dajte sve moguće kalkulacije za dalje (osmina, četvrtfinale). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Sad su stvari već jasnije, ukoliko Hrvatska pobedi Ukrajina sa manje od 17 poena razlike, idemo na Ukrajina u 1/8, u suprotnom na Italiju, ukoliko Hrvati izgube idemo na njih. U 1/4 potencijalni su poraženi između Španija - Turska i neko od tria Francuska, BiH i Slovenija. BiH ukoliko izgubi od Litvanije, 3. u grupi je poraženi između Slo-Fra. Ukoliko BiH i Slovenija pobede, sa 3. mesta idu Francuzi, a ukoliko Slovenija izgubi BiH ide sa trećeg mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ja bih da sledeći meč ne igramo, nego da čuvamo igrače od povreda i da krenemo odmah sa 1/8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Je Lucic okej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 5 minutes ago, Eddard said: A za četvrfinale, ako vi BiH dobila Litvaniju, a Slovenija Francusku, išli bismo na BiH, u suprotnom (ako Litva dobije) na Fra ili Slo. Permutovao si. Bosna je treca ako dobiju LTU i Francuska dobije Sloveniju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 3 minutes ago, Del Piero said: Permutovao si. Bosna je treca ako dobiju LTU i Francuska dobije Sloveniju. Jesam, tačno, jer mi ostalo u glavi da je BiH dobila Fra, a ne Sloveniju 😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) Hrvati su nas zadnji put dobili u takmičarskoj utakmici: MEDITERRANEAN GAMES 2009 Croatia - Serbia 71:69 Edited September 6, 2022 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Lučiću je 'klecnulo' koleno pri doskoku na desnu nogu. Živ nisam dok ne dođu vesti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Mislim da je udario kolenom u kuk Izraelca, udarac kost u kost, nije bio problem u doskoku. Biće on OK, više me brine Nedović 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 19 minutes ago, Sector said: Ova viroza Milutinova očigledno odlično legla Kariju da nas dodatno isteroriše Kuridzom. Ma i kad dođe Nikola, držaće ga on na 4. Fontekio ima da ga juri po celom terenu, samo da igra protiv njega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 6, 2022 Author Share Posted September 6, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 8 minutes ago, unagi said: Mislim da je udario kolenom u kuk Izraelca, udarac kost u kost, nije bio problem u doskoku. Biće on OK, više me brine Nedović Možda i jeste bio udarac kolenom u kuk, ali je bio i neprirodan doskok nakon toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 nadam se da nije to razlog ali videlo se na usporenom snimku da mu je ta noga na koju je doskočio bila ispružena zbog debalansa i jeste mu koleno na kratko ,,klecnulo''... ali Lučino ispadanje iz rotacije nije opcija jer bi to bila kosmička nepravda tako da ne dolazi u obzir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) https://streamable.com/caqnnp Delić atmosfere nakon utakmice 🤣 Luča i Nedović manje više bezbrižno blejali na klupi veći deo drugog poluvremena. Verujem da je sve ok. Edited September 6, 2022 by medobrundo 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Dajte kalkulacije ako izgubimo od Poljske. Pitam za drugara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Nećemo izgubiti, džaba gubitka vremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Pošto igramo poslednji meč od svih po grupama taj poraz bi bio fora da razjebe sve do tada napravljene kalkulacije. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) Bilo je malo negative na live temi, a zaboravljamo da se kanda i protivnik nešto pita. Po nekom mom utisku (a uključila sam se tek u Q2), Izrael je odigrao najbolje protiv nas od svih protivnika u grupi, prvenstveno odbrambeno, a i u napadu su bili odlični nošeni na krkačama Madara i Avdije. Mislim da su mnogo toga skautirali iz naša prethodna tri meča na ovom EP, što se vidi prvenstveno kroz upotrebu zone. Edited September 6, 2022 by DameTime typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ako budemo drugi, idemo na Litvaniju u QF Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Joka 29 p, 11 reb, 5 ass, 46 EFF 👌 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts