Jump to content

Joka i Miloje

Član foruma
  • Posts

    180
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Joka i Miloje

  1. Gaja, za sada smo PRESMIJEŠNA EKIPA. Ovo što sam vidio večeras je za Bogu plakati.
  2. Pazite ovo. Neko je odigrao tiket na prvu, neko uživo, neko svakakve kombinacije. .......... Da vam sad ne pokazujem tikete ( mogu i to, ako neko želi), od početka prvenstva do danas sam izgubio 3560€ a zaradio sam 7431€. U plusu sam značajnu svotu novca. Ps. Možda je moj pristup pogrešan jer uplaćujem svaki tiket po 100€.
  3. 1. Poljska 2. Nemačka 3. Francuska 4. Španija Pa da nekako prežalim ovu katastrofu. Ako Slovenija, Francuska ili Španija osvoje, neće mi biti dobro. U najgorem slučaju, navijam za Njemačku ili Francusku.
  4. Neka ide ovaj cirkuzant pored terena kući. Opet,kukala nam majka od koga smo mi izgubili. Znači da smo mnogo loši.
  5. Od koga smo mi izgubili i šta smo propustili. Još ne mogu da dođem sebi. Pu.
  6. Najveća boljka naše reprezentacije je konstantno guženje igrača. Guženje, guženje, guženje i na kraju zasrljaju i ništa. Brze kretnje i čim si sam, odmah šut. Tako stalno, stalno, stalno, stalno, stalno, stalnooooooooooo, sve dok ne ubiješ protivnika. Kakvo crno guženje i stil igre od davnina.
  7. Je li ovo postavio iz bolnice uz adekvatnu sliku medicinskih uređaja ili dok je bio u popodnevnu šetnju sa cukom ?
  8. Nadam se da će Njemačka osvojiti, samo da ne gledam mrznu Sloveniju, Španiju, Francusku ili Italiju na pobedničkom postolju.
  9. Nismo spori za osrednje reprezentacije. Za vrhunske, duplo sporiji. To mora da se mijenja pod hitno. Pod hitno. Od kadetskih dana da se proliva krv u teretani i da se radi na brzini.
  10. Protivnici nas se više ne plaše kao nekada. Plus, nemamo više taj pobednički mentalitet. Na svako naredno takmičenje ćemo ići kao dobra (da ne kažem prosječna svjetska reprezentacija) reprezentacija koja može da se umiješa u borbu za medalje (ako je sreća pogleda) i ništa više od toga. Neke stvari su se jednostavno promijenile. Košarka se od 2002-e dosta promijenila a mi i dalje živimo u tom vremenu. Svi košarkaški centri su nam se ugasili. Pod hitno nešto mora da se mijenja. Moramo da naučimo da igramo modernu košarku jer i pored svih fizičkih predispozicija nešto debelo škripi. Mora se postaviti drugačiji sistem, pa polako, za nekih 20-ak godina opet biti dominantan kao nekada ( malo teže, ali, daj Bože).
  11. Biće da je to. Ne,nema šanse da mogu. Previše emotivno doživljavam reprezentaciju (toliko da moji kući mole Boga da svaki šampionat idem da gledam uživo, samo da sve stvari po kući budu sačuvane), tako da bi mi dalje gledanje samo još više narušavalo zdravlje.
  12. Nakon ovakvog kraha reprezentacije, nemam želju da gledam nijednu utakmicu Zvezde ove sezone. Tako će vjerovatno i biti.
  13. Nije mi jasno kako možete gledati dalje EP kada smo mi ispali. Nema šanse da mogu da odgledam bilo koju utakmicu. Zagorčaše mi naši život za 50 godina. Pi.
  14. Ako mislimo da Jokić i dalje igra za Srbiju, napisao sam ko treba da bude selektor. Mlad, perspektivan, već sada odličan trener, dobar sa svim igračima. Pravo rešenje.
  15. Ajde da vam kažem. Najbolje i jedino ispravno rešenje za selektora u narednih 7-8 godina je Dejan Milojević. Ako se to ne desi, vidjećete šta će se dešavati dalje.
  16. Pešić je odavno trebao da je u Pirotu. To pod 1. Pod 2 - shvatite, nemamo više igrače svjetske klase (osim Jokića) kao što smo nekada imali. Proći ćemo gore nego Hrvatska sve od 1995. godine pa do danas. To je jednostavno tako. Sve se svelo na Beograd i na Zvezdu i Partizan ( daće Bog da se ugase i jedni i drugi). Drugi košarkaški centri su u komi ili su mrtvi već više od 20 godina. Nema više yu škole košarke. Nema. Tada su igrači bili sa mudima. Ovo danas, sve go mlakonja do mlakonje. Niko nema hrabrosti da uzme otvoreni šut, guzi se, guzi i na kraju izgubi loptu. Ajde bre, gonite se u ......... Napisaću opet, pa neka se ljuti ko god hoće, MILOŠ TEODOSIĆ je DESETODUPLO bolji igrač od Vasilija Micića. Uvijek bio i uvijek će biti. Može Micić svake godine biti MVP EL, ali on je jednostavno prosječan igrač i ništa više od toga. Još kad počne da čačka uho na utakmici kao da mu je neka džinovska buba upala u njega, odmah mi bude loše. O ostalima da i ne govorim. Reprezentaciji treba jedan vrhunski psiholog koji će prije početka meča da kaže igračima - izađite bre na teren i čim ostanete sami, odmah pripalite trojku. Boli vas k..... da li će ući ili neće, samo rokajte. Poderaćete svakoga. Tako rade Amerikanci cijeli život. Tako su počeli da igraju i Slovenci, ali, tako se dobija na samopouzdanju, sigurnosti, igri i na svemu ostalom što već imaš. Što se tiče reprezentacije za dalje, od srca sam joj poželio da se više nikada ne plasira na neko takmičenje jer me koštala života, ali bukvalno. Posle svake utakmice reprezentacije moram završiti u bolnici da primam infuziju. Što se lično mene tiče, od sada, potpuno mi je svejedno, ispali u grupi, prošli dalje, osvojili, uopšte me neće dotaći. Neću čak ni gledati. Eto, možda ako uhvatim slučajno prenos dok budem listao kanale a i to ću ispratiti kao da igra u najmanju ruku Kostarika. Ipak se ovo malo života mora sačuvati za porodicu. Dosta je uzela košarkaška reprezentacija Srbije.
  17. Daće Bog da Srbija izgubi sve četiri utakmice u kvalifikacijama za SP i da se ne plasira na prvenstvo. Nakon toga, daće Bog da dođe na nivo Sijera Leone ili Burkine Faso u košarci. Amin Bože daj. Tačka. Poželio sam najljepšu moguću želju za kraj ovog druženja. Od sada balet, bilijar, šah i tako to. Pukao sam zbog ovih kretena. Prijatno.
  18. Od večeras, sport i moja malenkost na TI. Do kraja života. Pozdrav iz bolnice. Još jednom molim admine da mi ugase profil. Definitivno je. Nadam se da će mi želja biti uslišena. Da ne molim previše. Hvala.
  19. Šteta za Belgiju. Čekamo atomsku košarku Poljske ili Ukrajine.
  20. Mislio sam na braću Hrvate 🙂 Hrvatska Španija Grčka Slovenija Šta mislite, može li neko da izbaci Sloveniju u 1/8 ili 1/4 ?
  21. Idemo na Ukrajinu u osmini finala i na Španiju u četvrtfinalu 🙂 U polufinalu padaju braća Grci i dolazimo do reprize finala 2017. godine 🙂
×
×
  • Create New...