Jump to content

svarozicslo

Član foruma
  • Posts

    425
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by svarozicslo

  1. "Prvo im dam 15 fore pa ujednačavam kriterijum"-A. de Tokvil
  2. Hahahahaha... Radonja kad ga oteraju iz Atine ide u FIBA LS
  3. Ti i dalje zezaš sa "drugarima iz Slovačke"... Kao da pričaš s nekim ko se registrovao pre 3 dana 😄 😄 😄
  4. Npr. dovoljno samo onaj faul u napadu Petruševu... Pa umesto dva bacanja...
  5. Upravo tako. Izuzetno mi smeta narativ kako smo samo mi "takvi i takvi (najgori)", a zanemaruju se očigledne stvari: da i drugi nisu cvećke, naprotiv, često su i gori, ali auto-šovinizam u Slovena, naročito pravoslavnih je za ozbiljno filozofsko-sociološko-psihološko istraživanje. Dao si dobar primer Engleza. A oni su samo trešnjica na vrhu. Uostalom, oni su patentirali navijački huliganizam.
  6. Kamaradi, treba mi mala pomoć. Prijatelji iz Slovačke me pitaju za karte protiv Partizana. Ima li neko informaciju (ako nije isuviše rano), da li će uopšte biti karata u slobodnoj prodaji, da li oni iz inostranstva mogu da ih pazare online itd. Ako neko nešto zna, napišite mi privatnu poruku da ne gušimo ovde. Hvala
  7. Što barem na ovom forumu nije slučaj. Osim ako nepridruživanje gomili (većini) u svakodnevnom kritizerstvu i ponavljanju očiglednih stvari ne smatraš "zabijanjem glave u pesak".
  8. Jer je opštepoznato da priča, naročito na internetu, sve menja. Posebno ako se do izbezumljenja iz dana u dan ponovi jedno te isto... Valjda je poenta da svi nauče napamet.
  9. Jopet? Nije se nikad ni prestalo... Utakmica i naša igra mu dođu samo kao reklame... Pet postova o derbiju u CG, 50 postova o "jopetu"...
  10. Kad Partizan nije bio u formi mesec i kusur, nije dobijao utakmice. Kvalitet nije bio upitan.
  11. Ono što bih voleo da se desi "ovih dana": 1) da se produži Petrušev na još godinu dana; 2) da se produži Duško na još dve. Što se 1) tiče, pribojavam se da se neće desiti sada, u najboljem slučaju u junu, jer: a) naše neizvesne finansije koje zavise od dobre volje "kaudilja" (i da, "predsednik sujeta" je tu "čiviluk") i b) želje samog Filipa i menadžera mu. A najbolje po njega bi bilo da posle dve godine manje-više konstantnih partija bira klub po želji (jer dve godine ne mogu da budu slučajnost), a ne da posle 1 dobre ode u opet neki Efes npr.
  12. A to "pomilovanje" je na inicijativu nekog drugog spolovila (organa) EL, tima - stranke ili sama "komisija" (kako god se zvali) to rade po sopstvenom nahođenju? Poslednja varijanta je isuviše srpska (diskreciona).
  13. Jedno zapažanje: neki ste večeras tako bolećivi prema S. Obradoviću, a redom je teran govnavom motkom... Nema kod nas umerenosti, ravnoteže. Sve je ili crveno ili belo... Nijansi nema. E kad to shvatimo kolektivno, tad možda i zaslužimo boljeg prešjednika. Kluba. A i države... Bravo momcima! Svaka čast i da svaka bude ovak'a!
  14. Za ove čelendže treba uvesti pravilo da ako je odluka pogrešna (tim koji ga je tražio je u pravu), da ima pravo na još jedan.
  15. Sve je u blatu... pa i sport. Očekivati da sport bude sušta suprotnost svega okolo je dečija fantazija. Iz te pozicije pitam "dokle više o Čoviću", jer priča ne vodi nikuda i sve je poznato godinama već... Pitanje je koliko je novca bilo obećano u junu... A za Partizan je jasno da je sve obezbeđeno, jer sam uveren da Željko drugačije ne bi ni dolazio. Čović jqko dobro zna i prihvata svoje mesto. Inače ne bi plivao u svim vlastima od 90tih naovamo. Nije bitno biti u stranci, bitno je biti u stranci na vlasti.
  16. Sve to što si napisao je moguće, ali u Diznilendu. A odmah zatim napišeš da svime rukovodi Vučić. Odgovorio si time na sva pitanja.
  17. Da se makar pokuša. A Duško je pokazao da ne robuje "ovaj igra 7min, ovaj 3min, nebitno od igre i rezultata".
×
×
  • Create New...