Wingwalker Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) 1 hour ago, uini said: vidim da pada odusevljenje igrom repke, sto je pohvalno. jedino sto se pise kako nismo igrali ovako od imaginarnog detinjstva a jesmo, izabrati bilo koji turnir od 2009e zakljucno sa 2016om. drugo poluvreme protiv Brazila 2014-e koji je tada imao 4 nba igrača ...prvo poluvreme se završilo egal i onda se upalila mašina i mlela do 28 razlike na kraju. ono kad ti je iskreno žao protivnika na trenutak, al te i brzo prodje. Edited September 6, 2022 by Wingwalker 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Just now, Wingwalker said: prvo poluvreme protiv Brazila kada smo igrali odbranu kao na Drini četrnajste... ono kad ti je iskreno žao protivnika na trenutak, al te i brzo prodje. Ako pričamo o difensu, to je definitivno protiv Australije u 1/2 na OI 2016. Teško ponovljivo. Za izučavanje u oblasti atomske fizike 🙂 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) 19 minutes ago, Kenozoik said: Ako pričamo o difensu, to je definitivno protiv Australije u 1/2 na OI 2016. Teško ponovljivo. Za izučavanje u oblasti atomske fizike 🙂 tačno ispermutovao sam, SER-AUS u Riu, first half 35-14 ...protiv brazila u španiji na svetskom je to ipak bio napad u drugom poluvremenu...korigovao sam. Edited September 6, 2022 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 1 minute ago, Wingwalker said: tačno ispermutovao sam...protiv brazila u španiji na svetskom je to ipak bio napad u drugom poluvremenu...korigovao sam. Ma slažem se ja i za to što ti kažeš. U eliminacijama smo te 2014 igrali više nego fantastično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 6, 2022 Author Share Posted September 6, 2022 Svi se skidaju DeDa se oblači ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 ❤️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Pomenuti mecevi protiv Brazila, Australije, kao i opener vs Spanije 2009 su po meni, najbolji mecevi reprezentacije otkako smo Srbija. Ovo protov Finaca mozda moze blizu, ali kvalitet onih rivala naspram njih...neuporedivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ocekujem jako ruzan mec 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Ocekujem jako ruzan mec Po Hazare 😄 😄 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ocekujem jako ruzan mec Dok ne zoves na rostilj dobro je. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 2 hours ago, Triticum vulgare said: Setnja kroz Ep i klanje za zlato na olimpijskim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Ocekujem jako ruzan mec Steva Prorok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Istina je da smo imali bolje mečeve od ovog od 2010. na ovamo (i značajnijih), meni prvo padnu na pamet SF protiv Francuske 2014. i na OI protiv Hrvatske 2016, pa protiv Turske u Istanbulu 2017. Ali raduje protok lopte koji smo videli sinoć, podseća na ono što smo gledali kod Saleta od 2014-2016. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Svaka cast momcima. Ja prezadovoljan. Prijace im dan odmora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Raduje pobeda, zabrinjava rotacija. Samo pet bekova povedeno u korist Ristica, a dvoje su van rotacije. Valjda ce se bar jedan od Vanja/Nedovic uskoro prikljuciti. Haha opet Vucicu pederu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ok pobeda, samo nek su svi zdravi, i da od naredne utakmice budemo kompletni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ima li iko ikakvu ideju šta je sa Nedovićem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Ajde ispravite me ako grešim, ovo sam nabrzaka: Hrv -5 Ita -6 Ukr +11 Ako Hrv dobije Ukrajinu, idemo na Italiju. Ako ih dobiju 17-18 i više, idemo na Ukrajinu. Znači verovatno sa Italijom. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 1 minute ago, displejnejm said: Ima li iko ikakvu ideju šta je sa Nedovićem? List... Od papira... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 1 minute ago, displejnejm said: Ima li iko ikakvu ideju šta je sa Nedovićem? List Imas tvit na live-u 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Vala ga otaljasmo bez ikakve želje. Rezultat se piše a ovakav pristup nam se ne smije ponoviti ni u prijateljskim mečevima. Samo da Luča bude dobro i da se Kari sjeti da ima još igrača na klupi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) 4 minutes ago, realno *w said: Ajde ispravite me ako grešim, ovo sam nabrzaka: Hrv -5 Ita -6 Ukr +11 Ako Hrv dobije Ukrajinu, idemo na Italiju. Ako ih dobiju 17-18 i više, idemo na Ukrajinu. Znači verovatno sa Italijom. Edit, sve si u pravu. Sorry za spam! Edited September 6, 2022 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 1 minute ago, realno *w said: Ajde ispravite me ako grešim, ovo sam nabrzaka: Hrv -5 Ita -6 Ukr +11 Ako Hrv dobije Ukrajinu, idemo na Italiju. Ako ih dobiju 17-18 i više, idemo na Ukrajinu. Znači verovatno sa Italijom. Tako sam i ja računao. A za četvrfinale, ako vi BiH dobila Litvaniju, a Slovenija Francusku, išli bismo na BiH, u suprotnom (ako Litva dobije) na Fra ili Slo. Just now, Problem sa licnim greskama said: Hrvatskoj treba pobeda od plus 9 da posalje Ukrajinu na nas. U tom scenariju je Italija 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 Dobro se sećam meča sa Izraelom 95'. Možda baš zato što je bio upadljivo ružan, rutinska pobeda protiv protivnika koji nas ničim nije mogao ugroziti. Slična utakmica, mislim i razlika kao ovo večeras. Ne mogu sve utakmice biti lepotice kao sinoć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts