Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, uini said:

vidim da pada odusevljenje igrom repke, sto je pohvalno. jedino sto se pise kako nismo igrali ovako od imaginarnog detinjstva a jesmo, izabrati bilo koji turnir od 2009e zakljucno sa 2016om.

drugo poluvreme protiv Brazila 2014-e koji je tada imao 4 nba igrača

...prvo poluvreme se završilo egal i onda se upalila mašina i mlela do 28 razlike na kraju.

ono kad ti je iskreno žao protivnika na trenutak, al te i brzo prodje.

Edited by Wingwalker
  • Like 6
Posted
Just now, Wingwalker said:

prvo poluvreme protiv Brazila kada smo igrali odbranu kao na Drini četrnajste...

ono kad ti je iskreno žao protivnika na trenutak, al te i brzo prodje.

Ako pričamo o difensu, to je definitivno protiv Australije u 1/2 na OI 2016. Teško ponovljivo.

Za izučavanje u oblasti atomske fizike 🙂

• Like 7
Posted (edited)
19 minutes ago, Kenozoik said:

Ako pričamo o difensu, to je definitivno protiv Australije u 1/2 na OI 2016. Teško ponovljivo.

Za izučavanje u oblasti atomske fizike 🙂

tačno ispermutovao sam, SER-AUS u Riu, first half 35-14

...protiv brazila u španiji na svetskom je to ipak bio napad u drugom poluvremenu...korigovao sam.

Edited by Wingwalker
Posted
1 minute ago, Wingwalker said:

tačno ispermutovao sam...protiv brazila u španiji na svetskom je to ipak bio napad u drugom poluvremenu...korigovao sam.

Ma slažem se ja i za to što ti kažeš. U eliminacijama smo te 2014 igrali više nego fantastično.

Posted

Pomenuti mecevi protiv Brazila, Australije, kao i opener vs Spanije 2009 su po meni, najbolji mecevi reprezentacije otkako smo Srbija.

Ovo protov Finaca mozda moze blizu, ali kvalitet onih rivala naspram njih...neuporedivo.

• Like 1
Posted

Istina je da smo imali bolje mečeve od ovog od 2010. na ovamo (i značajnijih), meni prvo padnu na pamet SF protiv Francuske 2014. i na OI protiv Hrvatske 2016, pa protiv Turske u Istanbulu 2017. Ali raduje protok lopte koji smo videli sinoć, podseća na ono što smo gledali kod Saleta od 2014-2016.

Posted

Raduje pobeda, zabrinjava rotacija.

Samo pet bekova povedeno u korist Ristica, a dvoje su van rotacije.

Valjda ce se bar jedan od Vanja/Nedovic uskoro prikljuciti.

Haha opet Vucicu pederu.

• Like 1
Posted

Ajde ispravite me ako grešim, ovo sam nabrzaka:

Hrv -5

Ita -6

Ukr +11

Ako Hrv dobije Ukrajinu, idemo na Italiju. Ako ih dobiju 17-18 i više, idemo na Ukrajinu.

Znači verovatno sa Italijom.

• Like 5
  • Tuzno 1
Posted

Vala ga otaljasmo bez ikakve želje. Rezultat se piše a ovakav pristup nam se ne smije ponoviti ni u prijateljskim mečevima. 

Samo da Luča bude dobro i da se Kari sjeti da ima još igrača na klupi.

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, realno *w said:

Hrv -5

Ita -6

Ukr +11

Ako Hrv dobije Ukrajinu, idemo na Italiju. Ako ih dobiju 17-18 i više, idemo na Ukrajinu.

Edit, sve si u pravu. Sorry za spam!

Edited by Problem sa licnim greskama
Posted
1 minute ago, realno *w said:

Hrv -5

Ita -6

Ukr +11

Tako sam i ja računao.

A za četvrfinale, ako vi BiH dobila Litvaniju, a Slovenija Francusku, išli bismo na BiH, u suprotnom (ako Litva dobije) na Fra ili Slo.

Just now, Problem sa licnim greskama said:

Hrvatskoj treba pobeda od plus 9 da posalje Ukrajinu na nas.

U tom scenariju je Italija 4.

• Like 1
Posted

Dobro se sećam meča sa Izraelom 95'. Možda baš zato što je bio upadljivo ružan, rutinska pobeda protiv protivnika koji nas ničim nije mogao ugroziti. Slična utakmica, mislim i razlika kao ovo večeras. Ne mogu sve utakmice biti lepotice kao sinoć. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...