McLeod Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 5 minutes ago, DameTime said: Đe je svima kapiten na avataru? Mada @Manu i ja smo sve prvi radili sem @Shonewizard-a koji ga fura stalno Dosta od mene sto postujem sto se odaziva kad god moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Mislim da je krajnje vreme za novu temu. Verovatno ce posle da usledi ceo podforum, ali za pocetak da pricamo o pripremama, sastavu (Jokic stop) itd. Ima li dobrovoljaca? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Ja mislim da sa ovakvim našem sastavom neće biti walk in the park ni protiv Kine ni protiv Portorika. Mogli bismo da budemo nagazna mina, ali apsolutno ne mogu da se pouzdam da ćemo rutinski dobijati ove slabije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 9 minutes ago, DameTime said: Đe je svima kapiten na avataru? Mada @Manu i ja smo sve prvi radili sem @Shonewizard-a koji ga fura stalno Pratim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 18 hours ago, DameTime said: Da nas kapiten dovede do medalje, pa da sinu, ako ga budem imala, dam ime Bogdan. Ja mom unuku već dao ❤️ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 10 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nema veze, neka ti satisfakcija bude saznanje da si dobar covek koji je bio na pravoj strani istorije. Džaba kad je ostao gladan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 1 hour ago, DameTime said: Darko In Mek we trust, idemo po medalju!!! Tretira naš tim ko Špance na Evrobasketu a epilog znamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Komentari na FIBA stranici na nas spisak. Znaju i Meksosi i Azijati znanje, svaka cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 ako nekoga interesuje na arena premium 2 ide snimak prve finalne utakmice nba lige 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 @Marvin 💙 @John Terry 💙 Dobro je da ne stavljamo svi istu sliku @dekifisher ❤️ @McLeod Dobro, od koga je, dosta je 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 1 minute ago, DameTime said: @McLeod Dobro, od koga je, dosta je Ili ga stavim pa se raspadne covek. Ili se povredi. Pupupu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Just now, McLeod said: Ili ga stavim pa se raspadne covek. Ili se povredi. Pupupu. KUKU, nemoj, u pravu si. Dovoljna je tiha podrška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Ma trebalo je Joki dati ponudu koju ne bi mogao da odbije Spoiler Izvinite, bilo je jače od mene 😈 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Dusko Vujosevic je ogorčen odnosom prema reprezentaciji. Dao je intervju za Nova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestral Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Jokic spreman je na sve, osedlao kobile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 (edited) Dva put sam pisao kilometarski post i dva put se nesto tehnicki uzjebalo i nisam uspeo da postujem... Valjda to znaci da sad treba biti kratak. Kari - tesko je fejlovao do sad, ostao samo jer ga Jokic gotivi, a zatim nije ni to opravdao. Za otkaz je kasno, ali ostavka mora biti kovertirana, bez obzira na rezultat. Isto vazi i za Tarlaca. Ni kumce mu nece igrati za Srbiju, a kamoli Jokic. Danilovic - ni bolje igracke, ni sramnije funkcionerske karijere. Zadatak Saveza je da nadje put da igraci igraju za reprezentaciju. Crveni tepih, ljubljenje u dupe, kurve, sta god. Njemu (i selektoru) 3 najbolja igraca sa EP ne igraju na SP. Selektor bar zna da bude ulizica i kaze 'Kalinic mi je najbitniji', dok gospodin kaze da MVP finala NBA 'ne bi mogao sa njim'. Da ne zivimo u ovoj nazadnoj zemlji on bi vec trebalo da je na birou. Budala alkoholicarska. Igraci Miska Raznatovica i milenijalci - mnogo zajebano. Razmazeno. Misle samo na svoje dupe. Igrace za repku kad im odgovara, kako im odgovara, sa ulogom koja im odgovara. Uzasno po vrednosti je da se u 20god ne igra takmicarska kosarka nego pumpaju brojke. Zaista mislim da je bolje da se prodje kroz ove nase kancerogene blizance, bar tu ima nade da se uhvati kako je divno igrati za ljude, za navijace. Mozda im i ostane da reprezentacija ima nesto... Nesto divno, kad i oni drugi navijaju za tebe. Jokic - pizda. Da je ziv i zdrav. Najveci igrac rodjen na ovim prostorima. Ne i najveci igrac za ove prostore. Repka: Dva ballhandlera - Bogdan i Guduric. Idealni parnjaci su im Avram i Jovic. Nedovic mikrotalasna. Na krilu Vanja i jedno prazno mesto. Centri kompatibilni - Milutinov i Smajli. nadam se da Kari zna da Petrusev moze na 4. Uz njih Davidovac i Jovic, kao 3-4. Ristic nepotreban, 3ca petica je Petrusev ujedno. Borisa moze samo pipirevku da igra na tribinama. Igrace s takvom glavom sto dalje od reprezentacije. Prazno mesto ili mali Top ili Dobric. Poku nije igrao predugo, nije realno. Na kraju ce biti Ristic, znam, al jebi ga. Edited July 25, 2023 by Geronimo 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 1 hour ago, Bojdo said: Dusko Vujosevic je ogorčen odnosom prema reprezentaciji. Dao je intervju za Nova. Od njega je raspad u repstaciji i poceo. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 11 minutes ago, Duh koji lebdi said: Od njega je raspad u repstaciji i poceo. Nije počelo od njega, ali on nema prava da se postavlja oštro jer je njemu otkazalo mnogo više igrača. Od bitnih valjda samo Peja igrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 4 minutes ago, Kenozoik said: Nije počelo od njega, ali on nema prava da se postavlja oštro jer je njemu otkazalo mnogo više igrača. Od bitnih valjda samo Peja igrao. Upravo o tome i pricam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 2 minutes ago, Duh koji lebdi said: Upravo o tome i pricam. Pa nije on uzrokovao raspad u repstaciji. Otkaza je i ranije bilo. Raspad u repstaciji je došao godinu i dve kasnije, pod Željkom. Drugo je pitanje kredibilnost njegovih izjava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 5 minutes ago, Kenozoik said: Pa nije on uzrokovao raspad u repstaciji. Otkaza je i ranije bilo. Raspad u repstaciji je došao godinu i dve kasnije, pod Željkom. Drugo je pitanje kredibilnost njegovih izjava. Sesto mesto na EP u Svedskoj posle osvojenog EP u Istanbulu i i SP u Indijanapolisu nije pocetak kraja? Ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 2 hours ago, Bojdo said: Dusko Vujosevic je ogorčen odnosom prema reprezentaciji. Dao je intervju za Nova. On je zadnji koji treba da se oglasi. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Čovek koji je davao Djuri Ostojiću da igra na EP po 20 i kusur minuta svaku,sigurno ne treba da se oglašava i da palamudi o reprezentaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 (edited) Ja se nadam da ce Pokusevski biti sa ekipom. Voleo bi da vidim kako bi izgledao u reprezentaciji. Na primer on i Milutinov u reketu bi bili veoma zanimljivi, Pokusevski iz drugog plana sa svojim blokadama. Edited July 25, 2023 by Miki8 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted July 25, 2023 Share Posted July 25, 2023 Moja prognoza tima za SP. Obzirom da Jaramaz i Pokuševski vrv neće moći. S.Jović, nadamo se da će rešiti privatne probleme. Avramović, S.Jović? Bogdanović, Nedović, Marinković Gudurić, N.Jović,Davidovac Petrušev, Smailagić Milutinov, Ristić Ukoliko ne bude bilo Stefana, mislim da će Dobrić u 12?! Mislim da će ova ekipa moći da se pobije sa svima, najpre Italijani, zatim Grci/Litvanci. Svakako voljnog momenta neće manjkati, a i kvalitet se grupisao u nekoliko igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts