Jump to content

Juan Pablo Montoya

Član foruma
  • Posts

    14,155
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Juan Pablo Montoya last won the day on March 9

Juan Pablo Montoya had the most liked content!

About Juan Pablo Montoya

Recent Profile Visitors

9,002 profile views

Juan Pablo Montoya's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Posting Machine

Recent Badges

20k

Reputation

  1. Da. I sa tim sam se slozio, samo kazem da matematicki gledano nije u Partizanovim rukama. Tehnicki nije, e sad sto je i dalje verovatnije da oni pobede dva puta a ne Efes, to sam se slozio sa tobom.
  2. Realno me zanima sta te napinje da napises ovakvu budalastinu. Razum svakako nije. Nego eto, da se malko pokenjas po svojim sportskim rivalima jer eto njihovi rezultati su plod srece a nasi plod nesrece, jadni mi...
  3. Pa da, to ti i kazem, ako nemas A licencu onda si na milost i nemilost Evrolige. Tacno je da je pobednik isao ali to nije nikakva garancija, vise puta su izjavljivali da je wild card nesto sto oni po svojim nekim nahodjenjima dodeljuju, tako da moze da se desi vrlo lako da ne ide niko iz aba regiona. Na to sam mislio.
  4. Evroliga nije liga u koju se ulazi na konto rezultata, tako da ja kontam da njima sevaju jajaca za to na cemu je nas fokus. Bitno je da ucesnik ima skup roster kako bi mogla da se popularizuje liga i zaradjuje od reklame.
  5. Pa nije. Kad se kaze da nije sve u Partizanovim rukama to bas to znaci, da Efes sa dve pobede prolazi dalje nezavisno od rezultata Partizana. To bukvalno to znaci kada se napise da ne zavisi od Partizana. Ovo drugo sto si napisao se sve slazem, da je veoma realno da Efes jednu izgubi a da Partizan dobije dve, ali to ne menja na ovome sto sam napisao iznad. Od Efesa zavisi.
  6. Jel ovaj Jaleen Smith bas tolika kanta od igraca da ne moze nikad ni minut da dobije?
  7. Ledey je najbolji i najkonstantniji igrac ovogodisnjeg KKP. Naneli mnogo bolje moze nego li sto pruza. Anyway, izuzetno je lepo kako gajite dobar odnos sa legendama kosarke, Kukocu i Radji. Za svaki respekt. Uvrede Milutinovu mi nisu jasne. Glupost.
  8. Cele sezone se ne pojavljuje, igra daleko ispod svojih mogucnosti. Najvece razocaranje kad se pogleda odnos poencijala i pruzenog.
  9. Kakva defanzivna klinika Olimpijakosa u zadnjoj cetvrtini. Lockdown.
  10. Najbolje da u 4. Minutu tekme gledaju snimak 5 minuta. Jebote...
  11. Ja sam zahvalan Covicu, veoma je blizu toga da potpuno prestanem da gledam nas sport. Fudbal sam malte ne batalio, sem lige sampiona, kosarku gledam evroligu samo, i F1. Samo jos malo gazda Covke zaseri i spasi me svih sekiracija i gubljenja nerava. Dovedi bate jos nekog povredjenog molim te.
  12. Sve i da nemaju pravilo o broju stranaca, Španija je daleko veće tržište, i Barselona je daleko bogatiji klub pa im je lakše da ispoštuju sva pravila. Meni nikad nije smetalo da je ideja dovoditi domaće talente. Smetalo mi je kada se to predstavlja kao imperativ pa se propuštaju prilike za dovesti nekog mnogo boljeg za iste pare samo na konto pasoša, i drugo što mi smeta je što izgleda ne umemo sebi da priznamo da pojedinci sa našim pasošem nisu talentovani i da ih treba pustiti.
  13. @Brat od Korneta Ulazimo u polje ličnih mišljenja i stavova pa ćeš mi oprostiti ako neću dalje da se ubeđujem.
  14. Neće Đurišić biti dvojka. Prosto je mnogo bolji kao nisko krilo. Očekujem da će biti swingman kroz karijeru ali prvenstveno trojka.
×
×
  • Create New...