JPM Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago @Don Dusko Imam jos jedan predlog. Zakljucajte temu o prelaznom roku na dan utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 13 minutes ago, JPM said: @Don Dusko Imam jos jedan predlog. Zakljucajte temu o prelaznom roku na dan utakmica. Zasto? Da se ne bi pricalo o aktuelnim stvarima i informacijama o npr. Motliju koji je ocigledno targetiran za dovodjenje? I sta ako se pojavi neka nova vest, a da nije jos zvanicna objava dovodjenja igraca (pa da ide na glavnu temu), da li onda treba o tome da pisemo na glavnoj temi i delimo diskusiju ili da ne pisemo uopste, da je ignorisemo? Kako ti to ima smisla, nije mi jasno? Evo, ne razumem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Zato sto se previse stavlja akcenat na doselekciju u trenutku kada je ekipa de facto oformljena i u trenutku kada je sezona uveliko u toku. Previse se vere polaze u taj eventualni dolazak jednog igraca, i previse ocekujemo od njega. Imamo, po meni, bitnije stvari da diskutujemo. Ali svejedno izgleda da nama nije do diskusije o trenutnoje sezoni i igracima koji su tu, vec uvek bismo da mastamo o onima koji nisu. Uvek smo u tom nekom limbu e aj sad jos ovaj da dodje i sve super, ali to prosto ne funkcionise tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 3 minutes ago, JPM said: Ali svejedno izgleda da nama nije do diskusije o trenutnoje sezoni i igracima koji su tu, vec uvek bismo da mastamo o onima koji nisu. Pa jeste ovako. Ja mislim da je baš to argument da ta tema stoji otvorena. Ko hoće da piše i diskutuje o košarci može to da radi na original temi, a prelazni rok tema je tu da bi ljudi igrali fantazi, bavili se geolokacijom Motlija i pratili da li će Broni Džejms biti poslat u G ligu pa da ga dovedemo i zaradimo na dresovima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 53 minutes ago Share Posted 53 minutes ago 34 minutes ago, Smrtokapa said: bavili se geolokacijom Motlija Ne brini, taksista mu je ugradio GPS i Čočo sve prati na monitoru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 50 minutes ago Share Posted 50 minutes ago Da mu je bar instalirao GoPro pa da Čočo ima šta da gleda kada Motli ode na splav... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 45 minutes ago Share Posted 45 minutes ago 1 minute ago, Smrtokapa said: Da mu je bar instalirao GoPro pa da Čočo ima šta da gleda kada Motli ode na splav... Pročitao sam - Da mu je bar instalirao GoPro pa da Čočo ima šta da gleda kada Motli ode da spava... Hahahahaha reko dal je moguće da si ovo napisao 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted 37 minutes ago Share Posted 37 minutes ago (edited) Šta da ga pratim? To je za sirotinju. Vodim ja njega u Korčagin da vidi šta je provod. Samo da potpiše prvo. 😂 Edited 35 minutes ago by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 35 minutes ago Share Posted 35 minutes ago 7 minutes ago, Papanikolesku said: kada Motli ode da spava hahaha pa ovo je još bolje Nadam se da Željko Mitrović ne prati ovaj forum inače eto nama Pink Motli kanala uskoro u kablovskoj ponudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 17 minutes ago Share Posted 17 minutes ago 1 hour ago, JPM said: Zato sto se previse stavlja akcenat na doselekciju u trenutku kada je ekipa de facto oformljena i u trenutku kada je sezona uveliko u toku. Previse se vere polaze u taj eventualni dolazak jednog igraca, i previse ocekujemo od njega. Imamo, po meni, bitnije stvari da diskutujemo. Ali svejedno izgleda da nama nije do diskusije o trenutnoje sezoni i igracima koji su tu, vec uvek bismo da mastamo o onima koji nisu. Uvek smo u tom nekom limbu e aj sad jos ovaj da dodje i sve super, ali to prosto ne funkcionise tako. Razumem ja to ali na neki nacin sprecavas slobodu govora, dovoljno je sto je filtrirano po izvorima (i to je ok, razumno), a ti bi sad jos na to dodao i vremensko ogranicenje, pa cak i ako odgovara izvor da se ne prica o tome. Bas mi je bezveze to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts