Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Kurc Emuchelo

Recommended Posts

13 minutes ago, JPM said:

@Don Dusko

Imam jos jedan predlog. Zakljucajte temu o prelaznom roku na dan utakmica.

Zasto? 

Da se ne bi pricalo o aktuelnim stvarima i informacijama o npr. Motliju koji je ocigledno targetiran za dovodjenje? I sta ako se pojavi neka nova vest, a da nije jos zvanicna objava dovodjenja igraca (pa da ide na glavnu temu), da li onda treba o tome da pisemo na glavnoj temi i delimo diskusiju ili da ne pisemo uopste, da je ignorisemo? 

Kako ti to ima smisla, nije mi jasno?

Evo, ne razumem. 

• Like 1

Zato sto se previse stavlja akcenat na doselekciju u trenutku kada je ekipa de facto oformljena i u trenutku kada je sezona uveliko u toku. Previse se vere polaze u taj eventualni dolazak jednog igraca, i previse ocekujemo od njega. Imamo, po meni, bitnije stvari da diskutujemo.

Ali svejedno izgleda da nama nije do diskusije o trenutnoje sezoni i igracima koji su tu, vec uvek bismo da mastamo o onima koji nisu. Uvek smo u tom nekom limbu e aj sad jos ovaj da dodje i sve super, ali to prosto ne funkcionise tako.

3 minutes ago, JPM said:

Ali svejedno izgleda da nama nije do diskusije o trenutnoje sezoni i igracima koji su tu, vec uvek bismo da mastamo o onima koji nisu.

Pa jeste ovako. Ja mislim da je baš to argument da ta tema stoji otvorena. Ko hoće da piše i diskutuje o košarci može to da radi na original temi, a prelazni rok tema je tu da bi ljudi igrali fantazi, bavili se geolokacijom Motlija i pratili da li će Broni Džejms biti poslat u G ligu pa da ga dovedemo i zaradimo na dresovima.

• Like 2

1 minute ago, Smrtokapa said:

Da mu je bar instalirao GoPro pa da Čočo ima šta da gleda kada Motli ode na splav...

Pročitao sam - Da mu je bar instalirao GoPro pa da Čočo ima šta da gleda kada Motli ode da spava... Hahahahaha reko dal je moguće da si ovo napisao 😄

• Ha-ha 1

1 hour ago, JPM said:

Zato sto se previse stavlja akcenat na doselekciju u trenutku kada je ekipa de facto oformljena i u trenutku kada je sezona uveliko u toku. Previse se vere polaze u taj eventualni dolazak jednog igraca, i previse ocekujemo od njega. Imamo, po meni, bitnije stvari da diskutujemo.

Ali svejedno izgleda da nama nije do diskusije o trenutnoje sezoni i igracima koji su tu, vec uvek bismo da mastamo o onima koji nisu. Uvek smo u tom nekom limbu e aj sad jos ovaj da dodje i sve super, ali to prosto ne funkcionise tako.

Razumem ja to ali na neki nacin sprecavas slobodu govora, dovoljno je sto je filtrirano po izvorima (i to je ok, razumno), a ti bi sad jos na to dodao i vremensko ogranicenje, pa cak i ako odgovara izvor da se ne prica o tome. Bas mi je bezveze to.