JPM Posted May 8 Posted May 8 2 hours ago, Drug Crni said: Cokulić, u skladu sa svojim nickom, prvim postom nogom otvorio vrata foruma. Osim ako nije neki klon, ovo treba samo obrisati i objasniti coveku zasto je obrisano. Ban od 30 dana...bas ne. 1
Small Owl Posted May 8 Posted May 8 9 hours ago, Sinnerman said: Jer mi slepo veruješ? 😎 Ubacio si Adblock-er da ti bude primarni DNS tako da sav saobraćaj koji ostvaruješ ide preko njih, a oni jelte blokiraju reklamni sadržaj. Hvala brate :) Zvučalo mi je baš kao da znaš šta pišeš :)
Bugl Khan Posted May 9 Posted May 9 (edited) On 5/8/2025 at 3:41 PM, Bugl Khan said: Ništa, a? Smiješno. Al potražit ću kasnije post za kakve inače daje 5 dana. Valjda ce klub jednom u životu da se oglasi i traži kaznu za ovu odvratnu gamad i nižu rasu sa tribina ove ustaške vukojebine.Ustaske zastave, ustaške majice stalno vrijedjanje i pozivanje na ubijanje Srba i tako svake godine mi bez reakcije. Sa druge strane ovo sto igramo u aba ligi je sramotno. Lagao sam. Ovo gore je prekršaj za 10 dana. Ма избацише онако ЦСКА који је у сваком погледу већи клуб од Макабија, ови играју на силу само зато што су то што јесу. Али авај, свакако им не желим ништа добро. A ovo je za 30 dana. Edited May 9 by Bugl Khan
Chaos Is Me Posted Tuesday at 12:26 AM Posted Tuesday at 12:26 AM Ovo sa reklamama je stvarno grozno kad se piše preko telefona, jel može nešto da se uradi po tom pitanju? Maltene ne može da se piše od njih 1
Gandalff Posted Tuesday at 08:03 AM Posted Tuesday at 08:03 AM Ja sam zbog istog problema instalirao još jedan browser koji koristim za forum.. Ima ih više.. Free Adblocker.. Brave.. 1
Урош19 Posted Tuesday at 08:17 AM Posted Tuesday at 08:17 AM On 5/8/2025 at 6:11 AM, Sinnerman said: Ne znam o kakvim reklamama pričate ali eto da pogledam. Nađete u Settings androida Private DNS opciju. Meni na Žaomi telefonu je u Connection&Sharing. Na običnim androidima je ovde, Settings Network & internet. Private DNS. Ako ne možete da nađete, samo udarite search "DNS." Izaber Private DNS provider hostname i ukucajte dns.adguard.com Save. Po mogućstvu restartujte telefon. Ja sam primetio da kada uključim Private DNS prestane da mi radi A1 aplikacija, tako da kad hoću da je upalim, ponovim ovu proceduru i ugasim Private DNS pa ga ponovo upalim kad završim. 7 hours ago, Chaos Is Me said: Ovo sa reklamama je stvarno grozno kad se piše preko telefona, jel može nešto da se uradi po tom pitanju? Maltene ne može da se piše od njih . 1
Sinnerman Posted Tuesday at 11:45 AM Posted Tuesday at 11:45 AM Pa uradite šta sam napisao i nećete više imati reklame. 1 1
berti Posted Tuesday at 12:01 PM Posted Tuesday at 12:01 PM 16 minutes ago, Sinnerman said: Pa uradite šta sam napisao i nećete više imati reklame. Ja uradio, sada je sve ok.
Chaos Is Me Posted Tuesday at 12:11 PM Posted Tuesday at 12:11 PM 25 minutes ago, Sinnerman said: Pa uradite šta sam napisao i nećete više imati reklame. Hvala na savetu
Knipex Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Izloguješ se i nikada se više ne uloguješ. Nisi prvi koji postavlja takvo pitanje i koji bi da briše nalog i postove.
Brat od Korneta Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Knipex said: Izloguješ se i nikada se više ne uloguješ. Nisi prvi koji postavlja takvo pitanje i koji bi da briše nalog i postove. Znam da mogu da se izlogujem ali zelim da ga obrisem, kapiram da postoji ta opcija. Ne znam koji sam po redu, pitam zbog sebe, a ranije nisam video da je neko to pitao.
Smrtokapa Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Brat od Korneta said: Znam da mogu da se izlogujem ali zelim da ga obrisem, kapiram da postoji ta opcija. Ne znam koji sam po redu, pitam zbog sebe, a ranije nisam video da je neko to pitao. Pa nema. Ne znam zašto bi hteo sada da ideš, upravo je Kornet odigrao sjajan meč u plej ofu. U svakom slučaju, odeš po principu koji ti je Knipex opisao gore, a vratiš se kad i ako se budeš odljutio / predomislio, i to ti je to.
Knipex Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 14 minutes ago, Brat od Korneta said: Znam da mogu da se izlogujem ali zelim da ga obrisem, kapiram da postoji ta opcija. Ne znam koji sam po redu, pitam zbog sebe, a ranije nisam video da je neko to pitao. Ne postoji opcija za brisanje. Jednostavno članovi za vreme svog boravka na forumu ulaze u konverzaciju sa ostalim članovima, kače raznorazni sadržaj. Zamisli na šta bi ličio forum kada bi se brisali nalozi, odnosno svi postovi člana. Ne znam ni sam koji je put da čitam ovakav zahtev za, da kažem odokativno, 25 godina forumske karijere na raznim forumima. Odgovor je uvek isti 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) . Edited 1 hour ago by Problem sa licnim greskama
Recommended Posts