Jump to content

Bugl Khan

Član foruma
  • Posts

    3,428
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bugl Khan

  1. Ako si gledao Dinamo protiv PAOKa, mogao si vidjeti da nije bio inferioran. A pogotovo ne protiv AEKa, gdje je 3 od 4 gola primio u 90+. Inferioran igrom, naravno.
  2. I da, ne znam od kuda priča da nikako ne možemo izbaciti Grke. Nogomet se nije počeo igrati 2010. Dinamo je izbacivao i Olympiacos i AEK.
  3. Zove se Mislav. I da, još jedan Karoglan mu je u stožeru. Mislim da je bio s njim i u Istri, ali nisam siguran.
  4. Šta sam rekao? Izgubit će prvenstvo na malim utakmicama jer ne podnose pritisak. U zadnjih 8 kola: Varaždin- bod, Lokomotiva (Poljud)- nula bodova, Rijeka (Poljud)- nula bodova, Osijek- bod. Znači od 24 moguća boda su uzeli 14. Dobili su Istru, Goricu, Rudeš i Slaven. Dopustiv je bod u Osijeku. Ne možeš reći da je kiks ako tamo igraš nerješeno. Ali ostakli su kiksevi samo takvi. Porazi od Rijeke (izravnog konkurenta za naslov) i Lokomotive na Poljudu, i nerješeno u Varaždinu. Sad će potjerat trenera, jer to je njihov MO. Dambrauskas im donese trofej nakon 10 godina, oni mu za nagradu uruče otkaz i dovedu Ivana Leku. Leko je ipak trener s nekakvim uspjesima iza sebe; uzeo je prvenstvo sa Club Bruggeom i bio proglašen trenerom godine, Antwerpu je nakon cca 30 godina donio trofej (Kup upravo protiv Club Bruggea). U Hajduk je došao s idejom kako igrati (visoki presing, 3 nazad itd.). To je izgledalo loše pošto nije imao igrače za takav nogomet, a uprava je pojačanja dovodila bez konzultacija s njim. S vremenom je prilagodio sustav igre i na kraju sezone Hajduku donio drugi Kup u nizu. U novu sezonu ulazi jako dobro; Tuče Dinamo i na Maksimiru, i na Poljudu, tuče Rijeku na Poljudu....Manje utakmice većinom pobjeđuje, iako je imao 2 kiksa- poraze protiv Istre i Gorice (neke utakmice je vodio pomočnik, ne znam koje). U 11. kolu gubi na Poljudu od Rijeke, a u 12. kolu gubi u Osijeku. U 13. kolu, u Koprivnici, Hajduk vodi novi trener, Mladen Karoglan. Leko je dobio otkaz i preuzeo Standard Liege. Hajduk je bio drugi na ljestvici kad je Leko dobio otkaz. Hajduk je danas drugi na ljestvici.
  5. A moja percepcija postova je loša. 🤣 BOLD1: Ti si naravno siguran da je Serie A među 5 najbržih liga u Europi? Ne postoji mogućnost da je po brzini npr. 14. liga u Europi? Ne. Ti si izveo zaključak da voditelji na podcastu tvrde da je HNL među najbržim ligama u Europi. Jer ako je Serie A liga petice, to znači da je u 5 najbržih, u 5 s najviše golova, u 5 s najbržim igračima, u 5 s najvišim igračima, u 5 s najnižim igračima, u 5 s najviše driblinga, u 5 s najmanje driblinga, u 5 po obranjenim penalima..... On je rekao da u HNLu ima više akcija nego u Serie A, i da se više togas odrađuje u sprintu. Znači, činjanica da je HNL brži od Serie A ne znači ništa drugo osim da je HNL brži od Serie A. To ne znači da je brži od La Lige, Bundeslige, Premier Lige BiH, Serie B, Eredevisie, Ekstraklase....ne, samo da je brži od Serie A. Kako si ti izveo zaključak da on tvrdi da je HNL među najbržima u Europi, ne znam. Vjerojatno jer mi je percepcija baš loša. Gdje se voditelj Nogometnog podcasta čudi zašto umjesto Kataia nije igrač Dinama? Jer to si napisao. Ja to u videu ne čujem. Halilović je u to vrijeme bio najveći talent svijeta u svom godištu. S njim je igrao Ibanez. Ne sa Halilovićem danas. za Kataia ga je pitao šta je tako dobar jer: 1. je Ibanez igrao s dosta velikim njuškama 2. to je pitao svakog gosta za nekog igrača. Stvarno ne znam iz čega si izvukao zaključak da je voditelj zahtjevao da bude netko iz Dinama. BOLD2: Pričaš neistine ako se to što tvrdiš nije desilo. Nego šta su, istine? BOLD3: Mihovil ne radi analitiku za Goricu I dalje mi nije jasno kako su HNL i Dinamo precjenjeni. EDIT: sad vidim da si napisao da su Dinamo i HNL precjenjeni jer je tvoj doživljaj da ih navijači Dinama i pratitelji HNLa precjenjuju. Ok. To je tako u 90% liga i 100% klubova. Tako da ne vidim potrebu da se to posebno naglašava niti dokazuje na način kako je u onoj sekuundi onog jednog podcasta reagirao onaj jedan voditelj. Neozbiljno. I još čekam da miu preporučiš podcast bolji/ozbiljniji od Tribine. Pošto se na Tribini lupaju gluposti.
  6. Naravno da se slažem da navijači, mediji i podcasti misle da su liga i klubovi jači nego što jesu. Gdje nije tako? Ne smeta mene da ti misliš što hoćeš. Smeta me kad pričaš neistine. I na to odgovaram. Znači HNL nije najbrži u Europi, i to nitko nije rekao na Tribini?
  7. Znači ko igra regionalnu ligu se uključuje samo u nekakav playoff domaće lige? A zašto bi to npr. Dinamo ili Zvezda (ili bilo koji klub kojin je stalno u borbi za naslov u svojoj ligi) igrali? Ko je lud otežati si put do UEFA para? Onda imamo dodatan problem financiranja klubova u Sloveniji i Hrvatskoj s jedne, te ostatku exyu s druge strane. iskreno, nisam ni pogledao. Vjerovao sam Don Juanu da se radi o sličnoj situaciji
  8. Znači, hrvatska liga i klubovi su precjenjeni od strane hrvatskih medija, navijača i podcasta? Rijedak slučaj. BOLD 1: Našao ja video, pa da vidimo. Gdje je točno voditelj u šoku jer to nije netko iz Dinama? Koja minuta? Na drugoj strani je netko iz Dinama. Alen fakin Halilović 🤣 Iskreno, mene čudi da je samo Kataia stavio. Pošto je u Zvezdi igrao nogomet karijere. Imao je čuku Ibanez. Samo ga je za vrijeme njegovog boravka Dinamo prerastao, jbg. Mislim da je u mađarsku ligu prodan. BOLD 2: A očito ti valja tribina kad ju gledaš toliko. A da je to izjavio ozbiljno vjerujem 100%. Pogotovo sad kad sam pogledao Ibaneza. I baš bi volio vidjet da su izjavili kako se u HNL-u igra najbrži nogomet u Europi bez da su dali neki kontekst i podatke. Vjerojatno isto slično kao što je morao biti netko iz Dinama. I ako možeš preporučit bolji regionalni podcast o nogometu. Nešto ozbiljno, ne površno i kao Tribina. Sigurno znaš.
  9. BOLD: Šališ se? Dinamo i Hajduk su precijenjeni jer mediji i navijači tih klubova očekuju pobjede? Btw, koji mediji? Portali? Više klikova (od kojih žive) će dobiti, lupam, naslov "PAOK mora pasti na krcatom Poljudu", ili "Hajduk ima težak posao kao nenositelj". Ako su na Tribini rekli da je HNL jedna od bržih liga u Europi, sigurno su rekli na što točno misle i to podkrijepili relevantnim podacima. Tako inače rade. I svi rade nogometnu analitiku, za što su plaćeni. Jedan od njih je analitičar u Gorici, klubu koji igra u HNL-u. Znači HNL je precijenjen jer su na jednom podcastu kojeg prati mali broj ljudi (većina ne voli slušati argumente, brojke, podatke, analize...) jer se ne lupetaju gluposti. Serie A je najbolja liga u Europi. Jel Serie A sad precijenjena liga? Mora biti, piše na forumu.
  10. Kako 20. liga u Europi može biti precjenjena?🤣 Kako je Dinamo precjenjen? Nije ostvario rezultate koje je ostvario?
  11. Konsenzus je bio da je penal čist kao suza. Tako da je i ovaj gore čist kao suza.
  12. Ali koji bi interes Dinamo, Hajduk, Partizan, Zvezda, Rijeka, Osijek, TSC, Čukarički, Vojvodina, Zrinjski, Borac, Željo, Sarajevo, Maribro, Olimpija.... imali da igraju tu ligu, i kako bi se igrala? Umjesto nacionalnih prvenstava (ovo nitko sa gramom mozga u glavi neće pristati), umjesto Nacionalnih kupova? I kada bi se igrala?
  13. Kad si raspad ekipa, kao što PAOK je, jedina nada za proći dalje ti je da ti se pojavi netko tko je u stanju biti još raspadnutiji, i blamirati se na najjače. Na sreću, u 2.p. izašao bolji Dinamo pa smo sad na početku. EDIT: Novo pomračenje uma obrane i golmana, 4:1. Ako ovako ostane, Jakir dobija otkaz na putu za Zagreb. Puče petarda. Jakire, probao si, nije išlo. U prvenstvu si treči, u Kupu Boška Buhe si gubio od Balkanija, u osmini finala si u Solun, kod PAOKa, koji je stvarno limitirana ekipa (osim 2-3 mjesta u momčadi), donio prednost od 2 razlike i izgubio ju nakon pola sata. Do kraja si popio petardu. Dešava se i boljim trenerima. Tvoja momčad ima loš dan, a protivnik izdivlja. Ali tebi se ista stvar desila 2 puta u istoj sezoni. U Prag, kod Sparte si također donio prednost od 2 razlike. Tamo si istu izgubio nakon 20-ak minuta. Ajde, barem nisi popio petardu, bilo je samo 4:1. Hvala na svemu, ali vrijeme je da odeš. Sletit ćeš u Zagreb kao bivši trener Dinama.
  14. Tah, Goetze... Oni su probijali led....🤣
  15. Oblak pozdravlja sve stručnjake koji su mu se smijali što je u onoj penal seriji ostao stajati kod svakog penala. Najgori nastup nekog golmana u raspucavanju su bili komentari. Samo zato što se nije bez veze bacakao po travi nakon što je već promašio stranu.
  16. Musiala, Sane, Gnabry, Gundogan, Berisha, Vagnoman, Rudiger, Can, Thiaw....
  17. Onda su stvarno looše radili. Ne znam koliko im se momčad promjenila od one s kojom se Jakir prošetao ligom, ali s novcima je trebala bit samo bolja. I umjesto da iskoriste priliku i odvoje se od ostatka lige, oni su opet na početku.
  18. Kako je Zrinjski kao klub koji se prošetao ligom zadnje 2 sezone, i koji je prvi BiH klub koji je ušao u skupine, uspio izgubiti naslov?
  19. Nagledao sam se pristranih suđenja, ali ovo šta radi na Maksimiru ovaj Alijev je sramotno. EDIT: Nije pomoglo. Petko lagana 2 komada za uzvrat u Solunu. PAOK uspio uputiti udarac u okvir u 95. minuti. Baturina polako postaje ono što se i očekivalo od njega; glavni igrač Dinama. Skroz se opustio, prihvatio tu ulogu, igra odlično i konačno (nakon ljetnih odlazaka bitnih igrača koji su ga rasterečivali) pokazuje da je u stanju nositi se s tom ulogom i kakva igračina bi mogao postati.
  20. To je bilo odlično. Ne znam zašto su maknuli to (ako jesu)
  21. Naravno da bi. pa sviran je penal za varaždin prošlo kolo gdje je lopta Bernauera prvo pogodika u nogu, pa u ruku. Sva sreća pa je Nevistić obranio. Te paušalne ocjene kako hajduk (Dinamove protivnike, ali znamo ko se smatra oštećen svaki put kad ne pobjedi. Iako su navijači Osijeka još gori. Ali Osijek je potpuno nebita u Slavoniji, kamoli šire) neko krade su smiješne . Jednostavno izgore na malim utakmicama i to je to. Nadam se novih 20 godina bez titule za njih.
  22. Mamićeva debela svinja? Ne znam di je nestao. Imao je bljuvotinu zvanu HNTV iz koje se izrodila 1 dobra stvar. Podcast Utakmicu po utakmicu koji se bavi isključivo HNLom. Zadnje po čemu ga pamtim je neka prijateljska na Hitrecu, i on komentira. A to je jedna tribina, na njoj su i Boysi, i on, i drugi gledatelji. I nešto je srao po BBB u vrijeme najvećeg terora Glavatog. Neko nazvao od doma i javio šta ovaj priča....i jedno 15 min je grmilo Blažičko, Blažičko, Mamićeva pi..... Kao nasmijao se hehehehe kad je prvi put čuo. nakon 15 min mu nije bilo do smijeha.Gnoj od čovjeka. Tako da me ne čudi ako je bio on.
  23. Varaždin- Hajduk 1:1. Varaždin 45 minuta s igračem manje. Sa 11 igrača na terenu, bilo je 1:0 za Varaždin.
  24. B1: Ovo je počelo u sred SPa u Rusiji ako se dobro sjećam. Tako ste pisali ovdje. Odjednom je lik prestao komentirati naše golove kao golove ostalih reprezentacija. Smanjio je doživklaj (korektan lik inače, Sulejmani je brži lik ja mislim) U Kataru je bio vrhunac protiv Brazila. Lik sa Arene vidljivo frustriran ispaljuje rečenice tipa "pa koliko će sreće oni imati?" , "iz jednog jedinog udarca su dali gol", "opet na penale", a par minuta prije je bilo "joga bonitoooooooo!!!!!!!". Na jednom vašem drugom forumu su vrištali na tipa. Navijali da damo gol samo da čuju kako puca na živce. B2: Ovo ne pamtim. Zham da je 90ih i 2000ih bilo blamova, ali 2010. se ne sjećam. Naravno, to što se ja ne sjećam nipošto ne znači da se nismo sramotili.
  25. Pošto se radi o Dinamu, Grci ovaj put idu oštro. Hrvatske državljane za koje posumnjaju da su navijači Dinama i idu na utakmicu (na kojoj je zabranjeno prisustvo navijača Dinama), neće pustiti u Grčku.
×
×
  • Create New...