JPM Posted Thursday at 04:10 PM Posted Thursday at 04:10 PM 2 hours ago, Drug Crni said: Cokulić, u skladu sa svojim nickom, prvim postom nogom otvorio vrata foruma. Osim ako nije neki klon, ovo treba samo obrisati i objasniti coveku zasto je obrisano. Ban od 30 dana...bas ne. 1
Small Owl Posted Thursday at 05:38 PM Posted Thursday at 05:38 PM 9 hours ago, Sinnerman said: Jer mi slepo veruješ? 😎 Ubacio si Adblock-er da ti bude primarni DNS tako da sav saobraćaj koji ostvaruješ ide preko njih, a oni jelte blokiraju reklamni sadržaj. Hvala brate :) Zvučalo mi je baš kao da znaš šta pišeš :)
Bugl Khan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) On 5/8/2025 at 3:41 PM, Bugl Khan said: Ništa, a? Smiješno. Al potražit ću kasnije post za kakve inače daje 5 dana. Valjda ce klub jednom u životu da se oglasi i traži kaznu za ovu odvratnu gamad i nižu rasu sa tribina ove ustaške vukojebine.Ustaske zastave, ustaške majice stalno vrijedjanje i pozivanje na ubijanje Srba i tako svake godine mi bez reakcije. Sa druge strane ovo sto igramo u aba ligi je sramotno. Lagao sam. Ovo gore je prekršaj za 10 dana. Ма избацише онако ЦСКА који је у сваком погледу већи клуб од Макабија, ови играју на силу само зато што су то што јесу. Али авај, свакако им не желим ништа добро. A ovo je za 30 dana. Edited 7 hours ago by Bugl Khan
Recommended Posts