DameTime Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Samo za moderatorski duo koji nikad ne spava 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Ma meni su te diskusije presmesne. Ja ne vidim poentu, jer sve je nagadjanje. Bukvalno je prostor za gresku ogroman. I cemu onda diskutovati osim ako ne zelis svoj tim predstaviti kao nekog moralnog pobednika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Priča o budžetu je kao rasprava o postojanju vanzemaljaca, svaki argument se zasniva na "vjeruj mi". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Ja na to gledam ovako - mozemo raspravljati koliko mi (svako pojedinacno) mislimo da neko vredi s obzirom na doprinos, ali to cesto bas i nema korelaciju sa platom koju prima... Tako da u nekoj meri ima smisla diskutovati, sve dok se ne tatise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 (edited) 17 hours ago, DameTime said: Samo za moderatorski duo koji nikad ne spava Pozdravili vas moderatori i poručuju: Spoiler Edited May 17, 2023 by fancy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Mirno spavaj, nano, sve je zakljucano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Jel moraju bas ove spustajuce reklame da se pojavljuju? Preko telefona su bas iritantne jer zauzimaju dobar gornji deo ekrana, a najgore je jer i kada ih povuces pojave se ponovo svakom promenom strane. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 ^to je bila spustajuca kap aka drop koja je prelila casu, pa sam instalirao neki adblocker i sada vise ne vidim reklame za bia i za porez (akcija traje do 25og maja). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Vala, baš smara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Ja sam zadovoljna što mi se sad, umesto Partizanove akcije za porez, bar pojavljuje Giorgio Armani. Malo varijabilnosti nije na odmet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 16 hours ago, MrTripleDouble said: Jel moraju bas ove spustajuce reklame da se pojavljuju? Preko telefona su bas iritantne jer zauzimaju dobar gornji deo ekrana, a najgore je jer i kada ih povuces pojave se ponovo svakom promenom strane. I još mi od svih mogućih reklama pada samo jedan Partizan imamo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 1 minute ago, Урош19 said: I još mi od svih mogućih reklama pada samo jedan Partizan imamo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Meni izleće nekakav bazzar.rs, juče je na popustu bio strap-on (nemam skrinšot na žalost), danas imam usisivač, Fairy, četke i metle. Sve u svemu nadam se da reklame nisu personalizovane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Sta znam, mene reklame malo smaraju, pogotovo to ako se reklamiraju Zvezda i Partizan, malo je glupo. Razumem da treba zaraditi na reklamama i verujem da se ranije potezala priča oko plaćanja da pišeš na forumu, ali princip tipa Spotify, Netflix... bi bio interesantan. Plaćaš mesečno 2-3 eur da pišeš i onda ako te moderatori banuju uz dodavanje članka pravilnika koji je prekršen više puta ćeš razmisliti šta si napisao jer ti direktno ide iz džepa. Plus bi se na taj način mogli kontrolisati klon nalozi i ostalo preko platnih kartica i slično. Kapiram da bi bilo lakše za kontrolu, a i ne bismo imali reklame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Evo posle deset dana, hladne glave da pitam gospodu iz Var sobe dal’ ste realni? Zanemarimo to sto sam okorela ciganstura i to sto zaista retko pisem na temi KKP (obavezno im cestitam pobede u derbiju), ali da me banujete jer sam za Real napisao da su cigani iz Madrida??? Jer su za minut i po spustili sa 15 na 7 razlike. Posle svega sto je na toj temi napisano nakon G2?? Za Jabuselea? Za Ljulja? Pa i za sam Real? 10 dana bana? A vama ostalima koji niste moderatori, da porucim da nikog vise ovde necu braniti i traziti da se pomiluje jer ste cutali za Dragana koji trune na robiji. Pamti Dragan sve!!!1 👇👇👇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 23 minutes ago, Pacino said: Sta znam, mene reklame malo smaraju, pogotovo to ako se reklamiraju Zvezda i Partizan, malo je glupo. Razumem da treba zaraditi na reklamama i verujem da se ranije potezala priča oko plaćanja da pišeš na forumu, ali princip tipa Spotify, Netflix... bi bio interesantan. Plaćaš mesečno 2-3 eur da pišeš i onda ako te moderatori banuju uz dodavanje članka pravilnika koji je prekršen više puta ćeš razmisliti šta si napisao jer ti direktno ide iz džepa. Plus bi se na taj način mogli kontrolisati klon nalozi i ostalo preko platnih kartica i slično. Kapiram da bi bilo lakše za kontrolu, a i ne bismo imali reklame. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 2 hours ago, Kronostime said: Ako se isplati, sto da ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Meni sad pocela da iskace Olha, 44 tako da ono, napredujem 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 23 hours ago, MrTripleDouble said: Jel moraju bas ove spustajuce reklame da se pojavljuju? Preko telefona su bas iritantne jer zauzimaju dobar gornji deo ekrana, a najgore je jer i kada ih povuces pojave se ponovo svakom promenom strane. Plati vip članarinu pa ti se neće prikazivati..ne budi stipsa Spoiler zajebavam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Нема реклама на Brave прегледачу. Ја користим тај и немам никакве рекламе 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 49 minutes ago, Гаучо said: Нема реклама на Brave прегледачу. Ја користим тај и немам никакве рекламе Opera rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 56 minutes ago, Гаучо said: Нема реклама на Brave прегледачу. Ја користим тај и немам никакве рекламе Ad block je majka uspeha eto zasto!Brave ima ugradjen adblock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Smarate, možda se neko još uvek dvoumi oko donacije za KKP i sume, neka su reklame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Pravda za @Beonegro i za sve nas ucveljene od strane podlog p. g. 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 9 hours ago, Smrtokapa said: Meni izleće nekakav bazzar.rs, juče je na popustu bio strap-on (nemam skrinšot na žalost), danas imam usisivač, Fairy, četke i metle. Sve u svemu nadam se da reklame nisu personalizovane. Na tvom mestu, popricao bih sa ukucanima. 😄 Inace, Google je sam uveo ove slajd reklame. Kako tamo pise, radi eksperiment, jos par dana mu treba da uporedi rezultate, jer ne pokazuju se svima, podelio nas je u 2 grupe. Trenutno, rezultati ovih slajd reklama su znacajno bolji. Kad se zavrsi eksperiment, videcu sta to tacno znaci za nas. Trenutno trosimo vise nego sto proizvodimo, pa bi nam znacilo da imamo ovako nesto. Mozda da zamenimo reklame, da ostane samo slajd. Razmisljam i o drugim stvarima, recimo jedna ideja je da oni koji doniraju dobiju pristup specijalnoj temi (skin foruma) u kojoj nema reklama. Ne kao pretplata, vec da ucinimo onima koji su ranije donirali, i eventualno ako nekada opet budemo morali da pravimo takvu akciju. Ako jos neko ima neku ideju, pisite, moze na privatne poruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts