Instinkt Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 9 hours ago, zorex said: A pride nema slabotelesnih Luke i Davidovca da nad njima dominira surovom snagom. Davidovac je sve samo ne slabotelesan. Možda deluje mlohavo, nespremno, ali u stavu je beton 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Zeleno, zeleno... I wonder 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 (edited) 6 hours ago, pendulum said: Za razliku od prošle godine sad ćemo imati dva dodatna izuzetna igrača Egzuma i Nanelija koji pritom ozbiljno cepaju i odbranu. U Naneliju smo dobili i jednog od boljih trojkaša u EL te će i fokus sa Pantera biti značajno skinut. Moram priznati da si zanimljiv tekst napisao i sa velikom vecinom se slazem, da ne kvoutujem ceo. Izdvojio bi samo ovaj deo da ne trebate ocekivati ne znam kakvu defanzivu od Nanelija jer sam ga gledao ove sezone, on ima predispozicije da igra istu ali je cesto i lenj da igra istu barem je tako meni delovao, videcemo kakav ce biti u Partizanu. Sto se tice pozicije 3 Partizan na papiru sa Nanelijem i Papapetruom ima najjacu poziciju 3 u Evropi u napadackom smislu, odnosno cenim da ce ovaj dvojac ukupno gledajuci postizati najvise poena, tu bi dodao samo Real i Efes da imaju po 2 kvalitetne opcije u napadu na poziciji 3. Kada precrtate Mirotica i Vezenkova koji su cetvorke, dolazi se do toga da Partizan ima od 7 najboljih skorera sa pozicije 3, 2 igraca. Odnosno 2 od 8 jer fali Klajburn. Za sta ce to biti ukupno dovoljno videcemo, cisto kacim kao zanimljiv podatak. Sto se tice suta za 3 poena, kada se racuna uzorak vise od jedne trojke po mecu, na svim pozicijama odnosno svih igraca ukupno u takmicenju, Andjusic je 7. a Naneli 14. sto je izuzetan podatak. Exum je sutirao izuzetno ali sa manjim uzorkom, svakako ocekujem i od njega preko 40% u narednoj sezoni. Dakle Exum, Anjdusic, Naneli i Ledej ocekujem da nastave sa dobrim procentima, plus Panter i Avramovic umeju da pogode a od Pantera bi trebalo ocekivati i bolje procente i manje izmisljenih suteva uz bolje saigrace. Suma sumarum tipujem da ce Partizan biti u top5 timova po procentu u sutu za 3 poena i da ce biti u top3 tima sa najvise poena sa pozicije 3. Za sta ce to biti dovoljno ukupno, s obzirom da su to samo delici slagalice da se figurativno izrazim, videcemo. Edited July 18, 2022 by 1945 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 7 hours ago, Cooper said: Ide Mario... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Kad je taj 5-i dan? Danas ili sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/to-je-to-papapetru-zvanicno-u-partizanu/425587 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ih, kakvi ste vi navijaci, od 15 do 7 stoji vest na zvanicnom sajtu kluba i niko nista 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Snjofko said: Ih, kakvi ste vi navijaci, od 15 do 7 stoji vest na zvanicnom sajtu kluba i niko nista 🤣 Daj da mi proverimo na nasem da nema nesto za Shabazza 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Finansijska žrtva se dodatno boduje. Dobrodošao, Janis PPP... 2 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Izdajnik, poprilicno mrljav na terenu...sem sut nema nista. Nek vam je Bog u pomoci 🙂 Doslo je vreme da nas cerupaju BG blizancii njihov gazda vucic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 18 minutes ago, Snjofko said: Ih, kakvi ste vi navijaci, od 15 do 7 stoji vest na zvanicnom sajtu kluba i niko nista 🤣 Imamo vas koji pomnije pratite Ostojine aktivnosti, pa što da se cimamo. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Jel ovaj dosao da bude kapiten? 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 Trenutno stanje: Dante, Aleksa, Madar Panter, Andjušić, Glas Nunnaly, Papapetrou, Trifa Leday, Smailagić, Tristan Lessort, Koprivica Šta znam, diskretan apgrejd krilne pozicije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Posle zagorca i dangube... neznatno smo se pojacali na krilu .. Cini mi se da Zoc ima tikove zbog njih 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 12 minutes ago, fillam said: Trenutno stanje: Dante, Aleksa, Madar Panter, Andjušić, Glas Nunnaly, Papapetrou, Trifa Leday, Smailagić, Tristan Lessort, Koprivica Šta znam, diskretan apgrejd krilne pozicije. Jos plej i centar i da se pali masina? Edited July 19, 2022 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 15 minutes ago, goldberg said: Jos plej i centar i da se pali masina? Pa...to je neki minimalistički pristup problemu,ali sirotinja ne može drugačije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Vec smo diskutovali na tu temu, a u medjuvremenu su dovedeni Nunali i Papapetru... Vec je @realno *w pisao o tome, a i ja sam sve vise ubedjen da je to neka ideja, da se plej ili bekovi vise nece dovoditi (osim ako ne naleti nesto sto se ne odbija). Zeljko ocigledno veruje Avramu, veruje u razvoj Madara, a deluje da je neka prica oko 1-2 pozicije i dogovorena sa Exumom. Kada se na to dodaju Panter, Nunali i Papapetru, Danilo i muceni Trifa, nema tu bas prostora za nekog pleja sa velikom minutazom. Ocigledno je ideja da svi mogu da organizuju, prangijaju i trce. Na papiru deluje da ce to potencijalno biti brza i lepa kosarka. I dalje mislim da je linija Lesor, Lidej, Balsa, Alen i Tristan tanka za celu sezonu i sva takmicenja, kao i za potencijalne povrede. Kapiram da cemo verovatno gledati i dosta raznih varijanti small ball-a, ali ubedjen sam da trazimo/dovodimo jos jednog 4/5 ili 5/4 igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 hour ago, fillam said: Dante, Aleksa, Madar Panter, Andjušić, Glas Nunnaly, Papapetrou, Trifa Leday, Smailagić, Tristan Lessort, Koprivica Solidno. Ne znam, i dalje mi teško da se priviknem na činjenicu da imamo jak tim od igrača koji su kvalitetni i na vrhuncu karijere, a ne klince i rekonvalescente. Rekao bih da će ovde biti ključna stvar kako će se uklopiti, a pošto je trener neko ko bi trebalo da je u tome najbolji, ... malo me i strah kad pomislim šta bi to moglo da znači. () Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 I mi Ja(o)nisa za trku imamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) On 7/14/2022 at 4:10 PM, Barkley#34 said: Naravno da ovo nije smetnja da se svaki dan priča o štalama, tj. porodilištima, niti bi se više pričalo da nema ova dva kluba, koliko god da se pogrešne stvari dešavaju oko njih. To je fakat. Plus, neuporedivo više ljudi prati rijalitije i još trista čuda kojima se skreće pažnja i kupuje socijalni mir. Svi znamo šta je sve loše u našem sportu i društvu, tako da batali tu temu na ovom topiku, pliz. bold 1 - Pretpostavljanje. A vaznost ove teme nalaze da se ne pretpostavlja sa tim stvarima, i da se ne pretpostavljanjem ne bezi od bilo kakvog resavanja problema. bold 2 - jedan devijantan fenomen u drustvu ne opravdava drugi, ja se nadam da je to svima jasno. Mislim, ono...svako moze da uzme pilulu, boje koju zeli, i da je iskoristi da ubedi sebe da nesto ima smisla, da nije tragicno ne suociti se sa realnoscu. Fala bogu ima dovoljno elemenata da se napravi false narativ... Crvena Zvezda i Partizan u slucaju da igraju finalu Evrolige, da svaka utakmica pre toga bude pred punom halom, i da na kraju sezone oba tima prodaju 3,4 igraca uz obestecenje, ne mogu da prihoduju verovatno ni pola onoga sto ce da potrose ove godine. For instance... vise ima smisla uloziti u fudbalske klubove po 40 miliona, jer barem u kakvom takvom suludom scenariju ima smisla da se taj novac oplodi. Ovo su bacene pare. Najoptimisticnij scenario i ugao gledanja ne opravdava ovo. Siljenje patke na domacoj sceni i pokusavanje jurnjave uspeha u jako neozbiljnom takmicenju (kakva je EL). Sa preogromnim oportunentnim troskovima. Na svaki moguci nacin. Patoloski skupo, obrni okreni. Edited July 19, 2022 by BattleBender 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 I dalje ce nam klupa biti puna decurlije, sto mene cini srecnim, ali sto garantuje evropsku odiseju bez te druge titule ili cak F4. Dobro de, znam da se samo salimo oko toga i Beo ne treba da brine za svoja ledja.😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Nadam se da će Papapetru skinuti kletvu sa stranih trojki iz prethodnih sezona. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts