Jump to content

Snjofko

Član foruma
  • Posts

    1,783
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Snjofko

  1. Ali publika koja na sve vice jeeee i onda na sekund shvata sta je rekao i krece da negoduje, ali vec sledeci sekund krece pesma koja sve objasnjava 🤣🤣🤣🤣
  2. Deo teksta iz pesme Russian Strings sa novog album Blur-a. Flew to Belgrade Stayed in a hotel Went to museums, Tobacco and mid-week grave digger Inače, Dejmon je opisivao boravak u Beogradu gde je došao zbog snimanja spota Gorillaz-a za pesmu Silent Running koji je snimljen u Elektrotehničkoj školi ,,Nikola Tesla"
  3. Sta kaze Dame, ne moze se ovo za deset minuta fotosopirati vec znaju mnogo ranije kad dolazi pojacanje 🤣
  4. Pa posto se masta o dovodjenju zajedno NBA beka i beka koji je igrao F4 Evrolige i za koga treba platiti obestecenje, izbor centara je ogroman ako se toliko para ima i sa tolikom dozom nerealnosti gledaju stvari.
  5. Ako cemo bahato po jos tri igraca, daj centra bombu. Svi malo zmurimo i pravimo se ludi oko te pozicije koja jeste popunjena, ali nemamo top igraca tu i potencijalno moze biti tanko i problem.
  6. Vuk umobolnik Radivojevic pretukao suprugu.
  7. Uvek kad Novak dere protivnika, objasnjenje je da publika navija protiv Novaka jer skupo platila karte i hoce da se produzi mec. Kako onda sad ne navijaju za Novaka da se produzi mec?
  8. Ja bih sabrao 23 i 6 i podelio na 2 i povukao broj 14,5 u Lebronovu cast.
  9. Dajte temu za prelazni rok i za igracki kadar. Stigla nam tri pojacanja, nista o njima ni ne procitah, kao da se nista nije ni desilo, vec se prica o sledecima. A nmg stvarno desetine stranica citati.
  10. Red je da prestanete da pricate za ljude od 31. godinu da su stari. Povredjujete nas. Na pocetku prajma i napona snage se to kaze.
  11. Najvise volim kada se ljudi secaju u dobu gugla 🤣
  12. Nadam se da će da se obrije za finale 😁
  13. @DameTime Tebi se opet prividjaju Srbi i Jokicevci. Aj' sad se vrati i nadji neki post koji spominje nasu reprezentaciju. Nisam rekao da cemo ih mi izbaciti, sve i da se mi nismo plasirali, imao bih sumnje vezano za Kanadu i ne predvidjam im neki vrhunski rezultat. Bukvalno nidje veze izmedju upisa oko Kanade i nas, to si samo ti povezala i niko drugi.
  14. Bicu tu i Kanada. Jeste da nikada nista osvojili nisu, nikakvu medalju od 1936.godine na OI ili SP, jeste da im je najbolja opcija za selektora Spanac koji je pomocnik u NBA, jeste da im tim nije izbalansiran i da su svi nosioci i top igraci na spoljnim pozicijima, jeste da im igra onaj saban i kancer za ekipu Bruks, jeste da su neuigrani i nemaju iskustvo igranja zajedno... ali mislim da preterujes kada kazes da nece uci u 8 i da ce ispasti pre toga. Verujem da ce na osnovu individualnog kvaliteta uspeti da se bore za peto mesto.
×
×
  • Create New...