necke Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 6 minutes ago, Čvarkov said: Uzmi Dule evro titulu! a cigani pevaju: cekam tebe da ostvarim jedan davni san 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 "Jer Bursa je projektovana da osvoji Evrokup, nate..." 6 minutes ago, Sector said: U kakvog trenera je izrastao Duca. A tek mu je 36... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Ovaj sistem koji se igrao ove godine u evrokupu zakonom zabraniti i ne treba ga nikad više i nigde primenjivati! 2 minutes ago, Borca said: S obzirom da je Monako usao u top8 kao tim koji se preko EK kvalifikovao za EL onda bi po pravilima samo sampion EK ove sezone trebao da se plasira u EL. Naravno sada ce ipak biti "jednacina sa vise nepoznatih" posto vrlo izvesno Rusa nece biti ni od jeseni u EL, neki navodno zele i da skrate broj ucesnika da bi se rasteretio raspored igranja utakmica malo, bilo je i prica da je ovogodisnji EK "test projekat" da se vidi kako izgleda ovaj sistem sa 2 grupe koji bi se mozda mogao primeniti i na EL. Ovaj sistem koji se igrao ove godine u evrokupu zakonom zabraniti i ne treba ga nikad više i nigde primenjivati! 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 (edited) 3 minutes ago, Čvarkov said: Ovaj sistem koji se igrao ove godine u evrokupu zakonom zabraniti i ne treba ga nikad više i nigde primenjivati! Pre bih rekao zabraniti sistem (sto neko rece na Twitter-u) "igramo 1000 utakmica grupne faze gde niko ne ispada, a onda u "plej-ofu" ko prvi da kos na utakmici prolazi dalje". Sistem nije los pod uslovom da se plej-of igra na minimum 2 pobede za prolaz, ja bih iskreno voleo na 3. Edited May 3, 2022 by Borca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 51 minutes ago, uvrnuto said: Dok je poluvreme registruj se na nettvplus, imaš 7 dana besplatno preko broja telefona. https://nettvplus.com/ Kad se registruješ, uloguješ se preko eon aplikacije sa tim kredencijalima i imaš SK. https://eon.tv Hvala za ovo, nasao sam strim pa nisam ni video, znacice za buducnost. Alempije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 (edited) Bitim me vraca u mladost kad sam pratio prvenstva mladjih kategorija, secam ga se dobro. Ozbiljno eksplozivan igrac. Edited May 3, 2022 by Del Piero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Šteta što Bursa nije domaćin u finalu, mislim da bi gorelo dole. Sa strane pritiska, možda i bolje što su gosti, navikli su na tu poziciju 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Evo ih opet braca pitbulovi 5 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Andrews klasa za ovaj nivo. Dobar strijelac, jak na lopti, ima IQ, solidan razigravač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 6 minutes ago, Del Piero said: Bitim me vraca u mladost kad sam pratio prvenstva mladjih kategorija, secam ga se dobro. Ozbiljno eksplozivan igrac. Uz to ima i ozbiljan ballhandling za tu visinu. Tu je Hayes koji je pravi rim protector, Holand sa svojim sutem i stavom, Needham je dokazan volume scorer na ec nivou, Endruz koji podseca malo na Mekejleba za sirotinju, Dudzinski isto solidan atleta i timski igrac.. Zapaljeni su i prepaljeni, pravi pitbulovi i uz to zabavni za gledanje, gledao sam vise njih nego Barsa-Bajern. Sve u svemu jako potcenjena ekipa, prosto mi je neverovatno da ih je i sam Obradovic olako shvatio i kako kaze nije mogao ni da zamisli poraz. Da se opet igra vrlo moguce da bi ih opet dobili. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Virtus je toliko loš, da ukoliko se kojim slučajem plasiraju nekako u finale, nije isključeno da Bursa to dobije, nekim rezultatom 105-98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Pa naravno da je Nebojsa namirisao vrhunskog trenera, ima cirka 50 god iskustva u kosarci... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Pa naravno da je Nebojsa namirisao vrhunskog trenera, ima cirka 50 god iskustva u kosarci...Čoki večeras kune sudbu kletu i Lesora vrljavog...jer mogao je da nastavi sa samopakovanjem rostera svih ovih godina koje su nam pojeli skakavci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 50 minutes ago, Losmi17 said: Pa naravno da je Nebojsa namirisao vrhunskog trenera, ima cirka 50 god iskustva u kosarci... Necemo preterivati - Alimpijevic radi posao u ovom sistemu, kao sto je i Golemac radio u Primorskoj ili Rimac u Ciboni 2014. Autsajderi koji kao masine rade ono sto se od njih trazi, nema straha, nema previse razmisljanja, trojke su tu u visokim procentima, koristi se sistem i to sto protivnicki trener nije bas dobro psihicki pripremio ekipu. Voleo bih da vidim kako bi se on snasao u nekoj Cedeviti ili Buducnosti sa slobodom da izabere tim shodno budzetu. Da li bi mogao da napravi nesto sa tim ekipama, da li bi mogao da se bori za trofej ili bi imao ispodprosecne rezultate kao i njegovi prethodnici. Za EL je bas rano - tu je pritisak ogroman, a mogucnost neuspeha velika. Kako god, Bursaspor je zasluzio da igra EL po rezultatima. Nadam se da ce osvojiti ako bi to znacilo igranje u EL, a razni Virtusi, Partizani, Valencije (mada oni deluju najstabilnije), Cedevite, Buducnosti, Gran Canarie neka stave prst na celo i zapitaju se sta sve nije valjalo ove sezone umesto sto neki od njih preko reda zele u elitno drustvo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 1 hour ago, medobrundo said: Virtus je toliko loš, da ukoliko se kojim slučajem plasiraju nekako u finale, nije isključeno da Bursa to dobije, nekim rezultatom 105-98 Ne da nije iskljuceno nego bih se kladio na njih, prepaljeni gladni pitbulovi protiv bogatih penzosa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Navijacu za Bursu da osvoje u finalu. Nisam gledao ni jedan mec ovog takmicenja dugo godina, cak ni one kad je Tomic bio na celu Zvezde. Ovako sam iz upisa i hajlacova stekao utisak da su gotivna "momcad" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 2 hours ago, goldberg said: Necemo preterivati - Alimpijevic radi posao u ovom sistemu, kao sto je i Golemac radio u Primorskoj ili Rimac u Ciboni 2014. Autsajderi koji kao masine rade ono sto se od njih trazi, nema straha, nema previse razmisljanja, trojke su tu u visokim procentima, koristi se sistem i to sto protivnicki trener nije bas dobro psihicki pripremio ekipu. Ili recimo nesto kao Dzikic kad vodi nekog slovenackog autsajdera, znaju da iznenade, ali kad treba neki trofej da se uzme u Partizanu ili Buducnosti, onda fejluje. S tim da Alimpijevic vodi takvu autsajdersku ekipu ali mislim da nije takav trener. Ipak je ovo polufinale EK. Mlad je. Titule ce doci. Bilo bi bas ludo da mu prvi trofej u karijeri bude EK titula. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 A mogla je bez problema da to bude titula ABA lige... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 11 hours ago, Green23 said: Šteta što Bursa nije domaćin u finalu, mislim da bi gorelo dole. Sa strane pritiska, možda i bolje što su gosti, navikli su na tu poziciju 🙂 Siguran sam da če imati solidan broj navijača u finalu. Naravno, neče goreti kao da se igra u Bursi, ali iznenađen bi bio da njihovi navijači ne odu na ovo gostovanje u solidnom broju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chico Serra Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Odličan Virtus u prvom, na krilima Toka. Španci konstantno vrše pritisak na sudije, inače bi razlika bila i veća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Bice zanimljivo Virtus - Bursa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Najveca ironija je da je ovogodisnja Buducnost raspala 4-0 u medjusobnim duelima protiv oba finalista 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 6 minutes ago, MrTwister said: Najveca ironija je da je ovogodisnja Buducnost raspala 4-0 u medjusobnim duelima protiv oba finalista 😂 treba da trazite titulu za zelenim stolom, imalo bi svakako vise smisla, nego sto su partizani trazili prosle godine ili kad vec, posle nepotpune grupne faze.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 11 hours ago, Chico Serra said: Lajk za njušku Holanda i na ovoj slici je to ta faca sa poznatog poluvremena 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts