BattleBender Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Pusti me da se sladim, maštam o tome da postanemo bushido društvo, gde svako upada u svoj zen. I svi smo humble i stran nam je koncept superiornosti 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) 12 minutes ago, BattleBender said: Razlika medju osoba koje treniraju borilačke veštine i sa druge strane loptaška sranja, se oslikava u razlici izmedju Milice Mandić, humble karaktera, i ovog Buluta, nehumble drkadžije. 😄 Rušite te terena za ta loptaška sranja, šaljite decu makar i na aikido. Bulut je odložio da ode u Ameriku i uzme ozbiljne pare, samo da bi igrao na ovim Igrama, i ti ga nazivaš drkadžijom zato što je naša ekipa izgubila? Ma bravo. Ako je i od tebe mnogo je. Edited July 28, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 5 minutes ago, Barkley#34 said: Dobro, Buda, da li zaista očekuješ da neko uđe ozbiljno s tobom u diskusiju oko ovoga? Već dugo nismo vidjeli okršaj Meka i BB-a, zabrinut sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 2 minutes ago, Don Juan said: Bulut je odložio da ode u Ameriku i uzme ozbiljne pare, samo da bi igrao na ovim Igrama, i ti ga nazivaš drkadžijom zato što je naša ekipa izgubila? Ma bravo. Ako je i od tebe mnogo je. Posle one izjave za Jenkinsa i komentarisanje profesionalnih kosarkasa, bas me briga sto je to odlozio odlazak u USA. A imam i milion posto proveren izvor (neko ko je u toj NS basket prici) da ga niko ne voli. Sigurno nije platio da ide na OI, niti ce da mu skodi. Sta vise, poprilično sam ubedjen da je isao da bi sebi dodatno pojacao status i reputaciju, i da je došao ovde samo zbog svog interesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ispisuje dete sa nehumble loptaških sportova, upisuje na šaketanje da bude humble kao Conor McGregor i Badr Hari. 2 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Borilačke veštine su svakako bolje za decu da treniraju nego loptanje. Kao i plivanje, atletika ili gimnastika Edited July 28, 2021 by Nicklord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Meni BB liči na lika koji se previše naložio na Brus Lijeve i Van Damove filmove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 7 minutes ago, BattleBender said: Posle one izjave za Jenkinsa i komentarisanje profesionalnih kosarkasa, bas me briga sto je to odlozio odlazak u USA. A imam i milion posto proveren izvor (neko ko je u toj NS basket prici) da ga niko ne voli. Sigurno nije platio da ide na OI, niti ce da mu skodi. Sta vise, poprilično sam ubedjen da je isao da bi sebi dodatno pojacao status i reputaciju, i da je došao ovde samo zbog svog interesa. Isto sam čuo, teški egomanijak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) 17 minutes ago, BattleBender said: Posle one izjave za Jenkinsa i komentarisanje profesionalnih kosarkasa, bas me briga sto je to odlozio odlazak u USA. A imam i milion posto proveren izvor (neko ko je u toj NS basket prici) da ga niko ne voli. Sigurno nije platio da ide na OI, niti ce da mu skodi. Sta vise, poprilično sam ubedjen da je isao da bi sebi dodatno pojacao status i reputaciju, i da je došao ovde samo zbog svog interesa. 9 minutes ago, Drakaris said: Isto sam čuo, teški egomanijak. Kako smo mi zlobna nacija i ne treba ništa da osvojimo ko nas jebe. Svi znamo bolje i uvek je neko kriv. I treba svi da nas jebu zbog toga. Toliko nadmenosti i toliko budalaština malo gde se viđa kao kod teve BB. https://www.fiba.basketball/news/who’s-the-best-fiba-3x3-world-tour-player-a-statistical-analysis Edited July 28, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 23 minutes ago, BattleBender said: Pusti me da se sladim, maštam o tome da postanemo bushido društvo, gde svako upada u svoj zen. I svi smo humble i stran nam je koncept superiornosti 😄 Jeste, baš je bušido društvo istorijski poznato po odsustvu osećaja superiornosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Kako je dosadan ovaj dzudo, bukvalno se nista ne desava. Vuku se za bademantile.@Bugl Khan@Cilemilevasa je na redu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 To samo BB sanja o pravom komunizmu 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) 12 minutes ago, Don Juan said: Kako smo mi zlobna nacija i ne treba ništa da osvojimo ko nas jebe. Svi znamo bolje i uvek je neko kriv. I treba svi da nas jebu zbog toga. Toliko nadmenosti i toliko budalaština malo gde se viđa kao kod teve BB. https://www.fiba.basketball/news/who’s-the-best-fiba-3x3-world-tour-player-a-statistical-analysis Boli me kurac sta pa ti mislis. Normalno da cu da komentarisem osobu i donosim zakljucal o istoj ako izgovori da bi bila bolja od dokazanog profesionalca, posto on to sam nije. To je common sense i princip da se konstatuju budale. Lik nije uspeo, ili mozda nije ni zeleo da uspe, u profi kosarci (nebitno) ali uzima za shodno da prica kako bi bio bolji od nekog ko se ceo zivot full-time profesionalno posvetio tom poslu i ima ozbiljne rezultate. Van cele price kosarka vs basket, van toga ko je kakav igrac. Niko nema pravo da tako komentarise na taj nacin, neku drugu osobu koja je ulozila ogroman deo svoje zivotne energije i truda u nesto. Zabole me sto predstavlja nasu drzavu na OI. I da je osvojio zlato sad, ne bi imao nista bolje misljenje o njemu. Da budem iskren, osecao bih se rastrzano, jer bi mi bilo milo zbog naseg tima, ali ne i zbog njega, jer ko je sposoban da onako nesto prica, taj ne zasluzuje da bude sampion u bilo cemu. Edited July 28, 2021 by BattleBender Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ništa od medalje za Matić. Ajmo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 7 minutes ago, BattleBender said: Boli me kurac sta pa ti mislis. Normalno da cu da komentarisem osobu i donosim zakljucal o istoj ako izgovori da bi bila bolja od dokazanog profesionalca, posto on to sam nije. To je common sense i princip da se konstatuju budale. Lik nije uspeo, ili mozda nije ni zeleo da uspe, u profi kosarci (nebitno) ali uzima za shodno da prica kako bi bio bolji od nekog ko se ceo zivot full-time profesionalno posvetio tom poslu i ima ozbiljne rezultate. Van cele price kosarka vs basket, van toga ko je kakav igrac. Niko nema pravo da tako komentarise na taj nacin, neku drugu osobu koja je ulozila ogroman deo svoje zivotne energije i truda u nesto. Zabole me sto predstavlja nasu drzavu na OI. I da je osvojio zlato sad, ne bi imao nista bolje misljenje o njemu. Da budem iskren, osecao bih se rastrzano, jer bi mi bilo milo zbog naseg tima, ali ne i zbog njega, jer ko je sposoban da onako nesto prica, taj ne zasluzuje da bude sampion u bilo cemu. Ma koga zabole kiga ćeš ti da podržavaš ili ne, samo smanji količinu fekalija koju izbacuješ na ovaj forum. Imaš temu o Mancesteru pa seri tamo, koga zabole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 38 minutes ago, Chaos Is Me said: Ispisuje dete sa nehumble loptaških sportova, upisuje na šaketanje da bude humble kao Conor McGregor i Badr Hari. Da bude u zenu kao War Machine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 6 hours ago, quentin said: Malo je Majdov bio izhajpovan previše, posebno ovamo preko Drine... To nikad dobro ne završi. Nije toliko ishajpovan, koliko je on sam upao u političko blato, iskreno ne znam što mu je to trebalo. Tj. znam, dobio je on time svakakve povlastice, ali mu je sigurno i skrenulo fokus sa džudoa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 9 minutes ago, Ханибалија said: Nije toliko ishajpovan, koliko je on sam upao u političko blato, iskreno ne znam što mu je to trebalo. Tj. znam, dobio je on time svakakve povlastice, ali mu je sigurno i skrenulo fokus sa džudoa. Pa da, a izgledalo je sve onako, na silu. Džaba i reklame i bilbordi, svejedno malo ko zna za njega. Poštujem svakog sportistu, ali kad džudistu hoće da prikažu kao superstara znaš da se nešto drugo iza toga valja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 26 minutes ago, Don Juan said: Ma koga zabole kiga ćeš ti da podržavaš ili ne, samo smanji količinu fekalija koju izbacuješ na ovaj forum. Imaš temu o Mancesteru pa seri tamo, koga zabole. Šta lupetaš? Pogubio si se. Komentarisao sam fenomen da nekošarkaš priča za ozbiljnog košarkaša da bi bio bolji od njega u košarci. To što si se ti trigerovao jer je u pitanju srpski predstavnik na OI je tvoj problem. Neka bude i marsovac i član moje kuće, boli me uvo, tako nešto moze da kaze samo budala. Ja rodjenom ocu kazem da takvima treba zabraniti gledanje sporta kad krenu da priča kako bi bolje vodio neki tim kao trener od nekog profesionalnog trenera. Trigerujete se presmešno, čovek ne moze da ostavi kontekstualnu hiperbola-pošalicu, a da se ne popalite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Malo se preteruje sa tom izjavom o Djenki, dan posle je izjavio Bulut da se zajebavao. Ali kako god, cuo sam i ja da nije preterano omiljen lik, dosta je na svoju ruku. On i Stojacic su u dosta losim odnosima, iznenadio sam se kad smo osvojili SP sa njima dvojicom u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Zanimljiv i otvoren boks izmedju Meksikanca i Hrvata. Bice dobro do kraja... Da nije pufnastih rukavica, pala bi ovde 10 nokauta vec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 3 hours ago, BattleBender said: Zanimljiv i otvoren boks izmedju Meksikanca i Hrvata. Bice dobro do kraja... Da nije pufnastih rukavica, pala bi ovde 10 nokauta vec Naš crko na kraju, nije ni čudo. Ali zaista jako dobra borba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Ko nastupa sutra od nasih, cini mi se Kukolj? I have a good feeling about this... Edited July 28, 2021 by Prijatelj Mitar Mislio sam da je i Prekovic sutra, ali nije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, Prijatelj Mitar said: Ko nastupa sutra od nasih, cini mi se Kukolj? I have a good feeling about this... Više ništa ne prognoziram za džudo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, Prijatelj Mitar said: Ko nastupa sutra od nasih, cini mi se Kukolj? I have a good feeling about this... Da, sutra je on. Je l' ima neko raspored nasih za sve sportove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts