Jump to content

Bugl Khan

Član foruma
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Šta bi se sprdao. Nemoguće da ne znam di je jedno Vranje? Bit će da sam geografski potpuno nepismen onda.
 2. Di je Vranje? U Vojvodini neko mjesto di ima Mađara?
 3. Pa postoji pravomoćna presuda za pljačku kluba bratu u Bosni i nepravomoćna bratu na klupi. Mislim da tome ne treba ništa dodati. A krali su na 101 način.
 4. O kom ti pričaš, o Zvezdi ili Dinamu? I Cluj i Ferencvaros su smiješne ekipe, al kad ti na klupi sjedi Zoran Mamić onda se desi i to da Dinamo ispadne od Mađara.
 5. Ko je tog Van Dajka doveo u Liverpul? Kakva su to pomračenja uma? Teraj to iz kluba.
 6. Iskreno, ne pratim baš NBA, ni košarku općenito, tako da ne znam da li se zajebavaš ili si ozbiljan. Samo sam primijetio da kad su igrali s tom malom petorkom, ili kako se već to zove, da je Denver napravio seriju.
 7. Denver je okrenuo dok je Zu bio na klupi. Btw, ja sam mislio da su one budalaštine na leđima obavezne, onda vidim Kahwi nema parolu.
 8. Kao hrvatski rezervni od ove sezone 😁
 9. dobra treća garnitura dresova za novu sezonu
 10. @Shunsuke Nakamura Sad sam vidio kako je CG komentator proslavio gol Beqiraja 😂😂😂😂😂 "Evo zore, evo dana, evo Beće kapetana" Kune se čovjek da nije pojma imao. Nikad čuo kaže.
 11. Beciraj jbt. Skroz zaboravio na tog lika. Djelovao u jednom trenutku da bi mogao imati bolju karijeru. Je, dosta tanko djeluje roster. Dosta igrača 28-33 godine iz CG lige. Ne znam kako igra CG, osim stoperskog para i Jovetića ne znam ostale igrače. Vidim taj Vukčević igra za Levante. Kakvi su ovi iz belgijske lige? Ovaj Janković iz Crotonea ne igra tamo skoro nikako.
 12. Al šta kad opet primamo jeftine golove. Nikako da riješimo problem prekida. Al puno bolje smo izgledali nego u Portugalu, to veseli.
 13. Češki izbornik zbog korone morao promijenit cijelu reprezentaciju dan-dva prije utakmice
 14. Bugl Khan

  Transferi $$$

  Nemam pojma stvarno. Znam samo da su Mađari, i da se Osijek digao s njima.
 15. Bugl Khan

  Transferi $$$

  Odlično za Osijek. Bjelica spada u TOP 10 trenera koji su ikad radili u HNL-u, i krivo mi je što je otišao iz Dinama jer je napravio fenomenalan posao. Od Dinama je napravio klub kojem je za dlaku izmakao prolaz skupine u CL. Od kako su Mađari ušli u Osijek napravili su par finih transfera, financijski su se stabilizirali, i Bjelica na klupi im je odličan potez. Kolko sam pročitao, imati će dosta velike ovlasti, kako se kod nas voli reći menadžer engleskog tipa. Ako dovede par pojačanja koja želi (u okviru Osijekovih mogućnosti), Osijek će biti jako dobar. Neće se boriti za naslov, Dinamo je j
×
×
 • Create New...