Jump to content
Vox92.net Forum

Cilemile

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

About Cilemile

 • Birthday 05/28/1972

Recent Profile Visitors

103 profile views
 1. Jedna malo starija vijest - finale Igara Indijskog oceana, Reunion-Mauricijus od 28.7. U regularnom dijelu i nakon produžetaka završilo je 1:1, i onda na penale Reunion pobijedio 1:0 . Prvih 8 jedanaesteraca nije realizirano, a vratar Reuniona Mathieu Pelops obranio je svih 5.
 2. Cilemile

  Pogodi grad

  Trujillo, Venezuela
 3. Završeno je jedno od najneizvjesnijih natjecanja u reprezentativnom nogometu - U19 prvenstvo Oceanije za žene. Osvojio ga je Novi Zeland, provukavši se kroz ušicu igle: Samoa 30:0 Tahiti 5:0 Američka Samoa 12:0 Vanuatu 11:0 (polufinale) Nova Kaledonija 5:2 (finale)
 4. Ne samo u teoriji. Iz Lige D će se sigurno plasirati jedna reprezentacija, npr. Bjelorusija koja je za protivnike imala Luksemburg, Moldaviju i San Marino, ili Makedonija koja je igrala protiv Armenije, Gibraltara i Lihtenštajna.
 5. Meni je bez veze što su uopće kombinirali Euro i LN, ali valjda je ideja bila da i neke slabije reprezentacije dobiju priliku da zaigraju na EP. Rezultat je da je sve skupa prekomplicirano, a teško da će se nešto dobiti na kvaliteti i zanimljivosti prvenstva (kao da već nije dovoljno što ga igraju 24 reprezentacije i što je domaćinstvo razbacano u 12 država).
 6. Cilemile

  Pogodi grad

  Provincija Cadiz?
×
×
 • Create New...