Manu Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 47 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Nisam mislio da ce meltdown Mavsa da ode ovako daleko ali eto. Zao mi je njihovih navijaca. Draftujes Luku, deluje da sve ide kako treba, i onda Karlajla zamene jebenim celavim debilom. Nista nije gotovo dok nije gotovo, dok ga ne vidim sa šalom Mavericksa ostaje nada 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 1 hour ago, Darko said: Možda Luka ili Trejo + kusur, ionako su bili niži pikovi. Moze Badley i Barnes za Kristapsa i Bobana. Taman da vratimo Barnesa i uzmemo drugog bezveznjakovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Neverovatan je recency bias koji vlada ovde, a i generalno. Možda sam ja lud, ali za mene je Luka top 5 igrač i lice lige u narednih 10 godina na način na koji je to Lebron bio. Naravno da takva zvezda ima bubice i diva status (jbga, malo ko je Tim Duncan, posebno u današnje vreme instagrama i drugih grama) ali ja ne vidim šta on pogrešno radi na parketu. On nikad nije bio igrač koji je igrao košarku na način "ja i ja, a ostalima šta ostane". On vuče Mavse kao magarac, najbolji saigrači su mu jedan revolveraš Tim Hardaway i back up Jalen Brunson. Svaka čast rugobici i ostalima, ali zna se ko je wonderboi. Na zapadu su ipak malo jače glave nego na istoku i teže se probiti do završnice. Kuću i okućnicu bih stavio da Luka osvaja u narednih 5 godina prsten kao glavna zvezda ekipe, predobar igrač jednostavno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Ko je rekao da Luka nije top 5 igrač i da nije buduće lice lige? Svi znamo da to jeste i o tome se ne raspravlja... Taj argument ti je na nivou da ti i ja o nečemu diskutujemo i ti odjednom kažeš da je nebo plavo. Očigledna stvar, je l' te. 😄 Ne radi se ni o tome da on bilo šta radi pogrešno, njegovi potezi na terenu su uvek on point, ali takav stil igre uključuje samo njega a isključuje sve ostale igrače. A tako se ne osvaja titula, i sve dok tako Luka igra na to ne bih stavila ni 100 dinara, kamoli kuću i okućnicu. 😄 Tebi je neverovatan recency bias, a meni je neverovatno koliko su ovde (i drugde) pojedini igrači izloženi ne kritikama nego baš ono pljuvanju i osporavanju, dok su neki drugi očigledno od kritika zaštićeni kao beli medvedi. Pritom, kod mene nije uopšte u pitanju recency bias već ja to mislim jako dugo, samo nisam pisala ovde jbg. Edited June 25, 2021 by DameTime 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Neverovatan je recency bias koji vlada ovde, a i generalno. Možda sam ja lud, ali za mene je Luka top 5 igrač i lice lige u narednih 10 godina na način na koji je to Lebron bio. Naravno da takva zvezda ima bubice i diva status (jbga, malo ko je Tim Duncan, posebno u današnje vreme instagrama i drugih grama) ali ja ne vidim šta on pogrešno radi na parketu. On nikad nije bio igrač koji je igrao košarku na način "ja i ja, a ostalima šta ostane". On vuče Mavse kao magarac, najbolji saigrači su mu jedan revolveraš Tim Hardaway i back up Jalen Brunson. Svaka čast rugobici i ostalima, ali zna se ko je wonderboi. Na zapadu su ipak malo jače glave nego na istoku i teže se probiti do završnice. Kuću i okućnicu bih stavio da Luka osvaja u narednih 5 godina prsten kao glavna zvezda ekipe, predobar igrač jednostavno. Sad kad Vlada vise nije u SACu i nije problem beef sa Lukinim caletom, moze da trazi trejd u SAC, zajedno sa Bobanom, da ozivi srpske Kingse, a i bolja je Cali od Teksasa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 @oubrevo. Pishe se po internetima da ce Lakersi pokusati da dovedu Meloa ovo leto. Come to LA bro. 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 @DameTime Jedan dobronamjeran savjet Ne moraš odgovarati na svaki quote i ne trebaš (možda čak i ne smiješ, osim ako je zezancija u pitanju, mada se ovdje gleda kroz prste) koristiti bold (ni velika slova). Govorim ti jer sam i sam imao istih "problema" kad sam upao na forum. Bio sam mlad i nadobudan, a ljudi me, pravo da ti kažem nisu fermali 5%. Stvari se nisu puno promijenile doduše (osim mladosti i donekle nadobudnosti) a na forumu sam 10 i kusur godina Neće tako biti s tobom, siguran sam, ali ipak sam imao potrebu izjadati se htio podijeliti ovo s tobom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 @bistru vodu mutim Ahej, hvala na dobronametnim savetima, primljeno k znanju. 😄 Nadam se da nisam (previše) nadobudna, to nikad ne valja. 😄 Dosta toga ja ignorišem ali postoji granica za sve. No imaću na umu ovo na šta si mi ukazao, bez brige. ☺️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Iskreno, nije mi jasan Twister ovde... Mislim, sta znaci ova sintagma 'ovakvim osobama'? Kakva je to 'osoba' DameTime i na osnovu cega se to uopste zakljucuje ovako na bazi jednog posta..? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 13 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Iskreno, nije mi jasan Twister ovde... Mislim, sta znaci ova sintagma 'ovakvim osobama'? Kakva je to 'osoba' DameTime i na osnovu cega se to uopste zakljucuje ovako na bazi jednog posta..? i to na forumu & temi gde mala grupica od 57% kolega piše relativno uredno hottejkove na nivou steven a smitha ali mu to do sada nije smetalo toliko da ovako burno reaguje (kao što bih ja burno reagovao na svaki od tih 57% izuzetnih ali mi novousvojena vera brani to) mislim, ja se snažno ne slažem sa ovim njenim postom ali je i dalje solidniji od average posta na nba temi random dana. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 4 hours ago, AgroLaki said: Ohoho, Marvin BaDley III sklonio SAC iz opisa na Tviteru i insta. Pominju se Dalas, Orlando, Majami, Toronto, San Antonio. Sta moze da se dobije za ovu ofanzivnu masinu. kajl kuzma za bengavog Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Moram priznat da mi nedostaje Uinijev i delgisin bromance 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 2 hours ago, AgroLaki said: Moze Badley i Barnes za Kristapsa i Bobana. Taman da vratimo Barnesa i uzmemo drugog bezveznjakovica. Skloni ovo pre nego što slomiš Mekovo srce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 3 hours ago, AgroLaki said: Moze Badley i Barnes za Kristapsa i Bobana. Taman da vratimo Barnesa i uzmemo drugog bezveznjakovica. Zar hoces tako lako Beglijevca da pustis niz vodu??? Jedan od retkih igraca koji ubada trojke i kupi dosta ofanzivnih skokova. I ta postava koja je bila Foks-Haliburton-Hild-Barns-Holms je izgleda bila prevarantska kako sam mislio. Mnogi su hvalili tu postavu, izlaskom Beglija iz igre. Kad se Begli povredio na 7 nedelja i konacno krenuli da forsiraju tu postavu, kad ono djokica, mnogo gori, no sto su bili. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Svidja mi se ovaj novi Durent koji ce da ti saspe repliku bez da razmislja kakav ce utisak ostaviti na soc.mrezama. Da je mogao da iskulira, mogao je. Ali prilika je bila tako dobra, cist zicer. Malo ko bi odoleo 😇 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Haha, ladno su napravili action figuricu one "suns in 4" legende: 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Sad ce im trebati fugurica Suns in 5! ;) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 2 hours ago, Alex_Serbia said: Svidja mi se ovaj novi Durent koji ce da ti saspe repliku bez da razmislja kakav ce utisak ostaviti na soc.mrezama. Da je mogao da iskulira, mogao je. Ali prilika je bila tako dobra, cist zicer. Malo ko bi odoleo 😇 Da prošetam avatara 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shumey Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 DameTime = Zarko Paspalj 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Još samo da ovako sredim obrve i isti smo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 12 hours ago, Budha said: Usra se Zubac u @LordOfTerror ko JR Smith u George Hilla onomad 😅 Wtf? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Daju ubedljivo najgore termine za Evropu. Znaci 2:30-3:30 najgore. Ne popustaju ni za vikend... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts