Jump to content

Pitanja koja zivot znace  

20 members have voted

1. 1. IR mesta

2. 2. Format lige (br nedelja reg + po)

• 15+4 (12 ekipa u PO)
    • 16+3 (8 ekipa u po)
  3. 3. Termin drafta

• Nedelja 20.12. u 21:30
    • Da li uopste postoji neki drugi termin?

Recommended Posts

https://fantasy.espn.com/basketball/league?leagueId=50835

Dame (tesko da ih ima ovde) i Gospodo (i njih),
Svecano otvaramo topik za najjacu fantazi ligu na Balkanu i sire. 
Svi dobro znamo kako se zavrsila proslogodisnja sezona, ali opet evo tri bambija za ekipu Selfimastera koji su bili 1 u regularnoj sezoni i imali dobru poziciju da uzmu titulu.
Elem ispali su Brogdon i Zumbul(uvek mora jedan novajlija da se vrati), Vuk, Nicklord i MR clutch, nismo mogli da izdrze pritisak igranja a lige. A sveze meso je: NBK (tesko da je on sveze meso, ovo 3 put ulazi), Stefi, Dovla i Ratzen ( njemu je isto 2 put) dobrodosli u najjaci ligu i odmah se dogovorite ko od vas ispada nazad u  B.
Draft je zakazan za 21h i 30 minuta 20.12.20.

Da vas @ i da potvrdite ucesce za svaki slucaj
1.Ekipa Selfimstera SM @maXa88 i @delgado
2.Pikcle RICK @zorex
3.Perfektni Zmajevi @nlavrnja
4. Lamelice Hero(igramo)
5.Madjijini Svedoci @Magia (on moze da dobije 2 bambija posto je imao dobru ekipu za PO sve mlado i dobro umalo chokovao  od Zvekija i bobana)
6. B (like) residents @đubrivo.
7. Sons of Anarchy @Itachi Uchiha
8.Misery Signals @Chaos Is Me
9.Beogradski Konkvistadori @BarryWhite i @Contador54
10.Reggie Miller @Miskooo
11.Menstrualni ciklus @tuneznamnick, njima cemo da saljemo mejl

12.Basketball Avengers @Zvezdinho i @Xpert
13. Digimoni @Drakaris
14.Mikele Placido @Noćna mora B92 fantazera i njemu cemo mejl za svaki slucaj
15.Bezmagicni Debeli @John Dies at the End
16. Bg Oldbois @threepwood prvi iznad crte.
--------------------------------------------------
17. gggg gggg @gggggggg kreativno ime
18. Deep woods Ranjeni Vuk @stefan81888
19. Nema imena - @Dovla
20. Nema imena - @RatzenStadt

Admin ce da edituje i ubaci imena ovoj 2 kada udju u ligu.

Ima par diskusija pa mole se clanovi da daju svoje misljenje ipak je ovo demokratija.
1.Broj Ir i Broj roster mesta, zbog Korone treba imati osigurac za losu srecu ili debila igraca koji ide na masovne zurke.
2.Raspored u PO i regularni. Vecina je do sada rekla da hoce 15+4  raspored. A to znaci da neke ekipe nece igrati medjusobno u regularnoj sezoni, treba tu naci nekog balansa posto raporedi prete jedan drugog.
3. Vreme oko drafta ako slucajno nekom ne odgovara 21.30.

Puno srece svima i neka pobedi najbolji.

• Like 4
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1

Pohvale za otvarajuci upis.

Ostavio sam oglas vec na drugoj temi, ali bila bi dobra ideja da isto uradim i ovde. Trazim suvlasnika. Imace verovatno i veca ovlascenja od mene.

EDIT: ne veca ovlascenja, nego poverenje i odresene ruke. Ja bih i dalje drzao 51% akcija fransize.

Edited by RatzenStadt
  • Like 1

12 minutes ago, RatzenStadt said:

Pohvale za otvarajuci upis.

Ostavio sam oglas vec na drugoj temi, ali bila bi dobra ideja da isto uradim i ovde. Trazim suvlasnika. Imace verovatno i veca ovlascenja od mene.

EDIT: ne veca ovlascenja, nego poverenje i odresene ruke. Ja bih i dalje drzao 51% akcija fransize.

Daj ime tima da odmah ubacim, a ovog 20 cemo lako da prepoznamo.

Igram.

1 hour ago, LayupFromTheMidget said:

Ima par diskusija pa mole se clanovi da daju svoje misljenje ipak je ovo demokratija.
1.Broj Ir i Broj roster mesta, zbog Korone treba imati osigurac za losu srecu ili debila igraca koji ide na masovne zurke.
2.Raspored u PO i regularni. Vecina je do sada rekla da hoce 15+4  raspored. A to znaci da neke ekipe nece igrati medjusobno u regularnoj sezoni, treba tu naci nekog balansa posto raporedi prete jedan drugog.
3. Vreme oko drafta ako slucajno nekom ne odgovara 21.30.

1. IR da se poveca za 1 mesto, mesta u rosteru da se ne diraju.

2. 15+4

3. Kako vecini odgovara.

5 minutes ago, gggggggg said:

4? ti si mi prosli put rekao da dodavanje jos jednog mesta nema smisla jer nece ostati niko na fa.

Rekao sam, ali to je zato sto nisam sebican, da malo i vama nesto ostavim na FA.

Za IR se nece toliko osetiti, koliko bi se osetilo za 13 igraca u rosteru.

Edited by Drakaris
  • Like 1

Just now, gggggggg said:

4? ti si mi prosli put rekao da dodavanje jos jednog mesta nema smisla jer nece ostati niko na fa.

prihvatio je reč đubrivovu u međuvremenu bejaše

ma ionako se mučimo k'o bednici sa 2x IR. ja sam iz sve snage za 4x IR a mislim da će i to biti malo

al' stavite i 0x IR da se šmekerišemo i skačemo polugoli u savu na minus 10 celzijusa. što kaže grof, pokajte se.

• WOW 1

Dobio sam neki osecaj da ce pozitivni testovi na virus da padaju samo tako, a to je otprilike 2-3 nedelje odsustva, sto ce se prilicno osetiti na ovu skracenu sezonu. Ja sam za to da se napravi kolektivni, ligaski i usmeni dogovor da se uvede 4 IR-a, ali sa upotrebom 2 IR mesta samo za Koronu. Ko prekrsi pravilo, bice izbacen iz lige.

14 minutes ago, đubrivo. said:

@threepwooda zašto ne bi dirao IR? volim da čujem druga mišljenja 

Zbog siromasne ponude na FA koja bi sa 4 IR mesta bila bukvalno nepostojeca. Povrede oblikuju svaku sezonu, bez obzira na koronu i uticaj su srece. Korona rulet ce verovatno zakaciti sve u toku sezone, pa kako se kome zalomi.

(sad kad si me naterao da napisem ovo, kapiram da cu imati izmedju 6 i 8 Out igraca cele sezone :D)

• Like 1

3 minutes ago, threepwood said:

Zbog siromasne ponude na FA koja bi sa 4 IR mesta bila bukvalno nepostojeca. 

ne slažem se, prosto zato što igrače koji ti nisu važni svejedno bacas a one koji su ti vredni držiš pa makar bili out i duže. ne vidim vezu sa ponudom na FA. 

1 hour ago, đubrivo. said:

ne slažem se, prosto zato što igrače koji ti nisu važni svejedno bacas a one koji su ti vredni držiš pa makar bili out i duže. ne vidim vezu sa ponudom na FA. 

ne slazem se, jer ce biti situacija kada igrac ozdravi a ostane namerno zaglavljen na ir slotu, cisto da ga drugi nemaju.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...