Jump to content

ćušpajz

Član foruma
  • Posts

    27,813
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    345

ćušpajz last won the day on February 4

ćušpajz had the most liked content!

Recent Profile Visitors

38,078 profile views

ćušpajz's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Posting Machine

Recent Badges

58.3k

Reputation

  1. cunningham vs poole all the way valjda onaj smarac kuzma ne igra, pa djordan moze lepo 30 suteva da uzme a dy ujedno doda avdiji loptu
  2. ili nije ni postojao, kao osoba (cisto da pokrijemo preostalu opciju).
  3. ne razumem šta hoćeš da kažeš ali verovatno si zauzet sa uvrnutoom i guruom ako pisanja fewlinersa koje ste obećali pre 6 dana na temu eksplikacija kuperovog bana, pa zato evo recimo, šta znači "tad milion" kada je šabaz i tad i onomad koštao dva miliona?
  4. @Kronostime, cestitaj dikiju rodjosh na bivshi kkcz igraci, posto niste uspeli da napravite jedan post od bogdana, koji je jedini igrao za partizan ranije.
  5. @kokodakalo, 700k dede nas je kostalo boljeg igraca i 2 miliona napiera nema veze? dalje nema potrebe da citam, ne zato sto sam iznerviran, niti nesto zelim da nipodastavam, nego je premisa pogresna. .. u svakom slucaju, ako vas teshi da pljujete dedu i gilespija, samo napred, kapiram da se nece nesto zabrinuti na temu ali mashi se fudbalska lopta generalno tom logikom.
  6. e da, bjelica bi pokrio pf iza talentovanog davidovca, koji je tek otkrio fuziju marlbora i viskija
  7. nisam siguran da bi osim teokratije i hange, koji su i dalje dovoljno dobri, neko od igraca iz rostera bio bolji pre 10 godina nego sada. ali bi bilo zabavno videti minute za yaga i smarta sa 14 godina, odnosno, topica sa 8-9.
  8. to sto pises bi vazilo da nismo gledali davidovca u zvezdi cca pola decenije sad posto je vise placen, mora da bude new and improved deda. ne ide to bas tako.
  9. svaka cast kako ste ovo uspeli da dobijete kada su samo og, grimes, randle i mitch lob out.
  10. a zanima me, sta je to dusko drugacije radio, posto vec nekoliko puta ide prica kako je drcan i nije dao na sebe? ovde celo leto isla zajebancija da covic ima jedan tim a dusko drugi, pa zato imamo 20 igraca i radonjicu su dovodjeni igraci koji nisu po njegovom ukusu, valjda nisam to sada izmislio. verujem da ni sasa obradovic, za koga se ovde slavilo kada je dobio otkaz nakon 2ipo-3 meseca, nije imao potpunu autonomiju al eto jos jednog krivca da ga pljujemo dusko nije hteo teodosica, otprilike najbolju akviziciju pored bolomboya ali bar je bio drcan ( : dushko je najvece trenersko ime koje je treniralo zvezdu u ovom veku. edit zaboravih karija sa shitka ekipom ali eto, top2
  11. sta fali za dedu koji za pola sezone pali iz lejkersa moze vise pikova al za derozana, da bude 6th man mvp u plejofu
  12. ne pratite vise brondzine kriptichne poruke The proposed trade package would include Randle, Fournier, and two first-round picks; one in 2024 (Mavericks, top-10 protected) and the other in 2025 (Bucks, top-four protected).
  13. prosli put kada je davidovac bio u zvezdi, njegove fizikalije su bile materijal za srbovanje, kao onaj mali klinjo na poluvremenu sa valensijom, kojeg je spiker najavio da cita svoj uradak, "ja sam zvezdas i pisem cjirilicom" e, sad to ne valja, nego deda treba da bude euroleague terminator jer ima 700k i startuje, kao da je on sam sebe tu posadio. @Sector @Markoss
×
×
  • Create New...