Jump to content

zorex

Član foruma
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Days Won

  1

zorex last won the day on April 14

zorex had the most liked content!

Community Reputation

948 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zorex

  WTA

  Ja sam gledao drugi i treći set, umorio sam se baš. Što je najgore, vidi se iz aviona da je Olga dobra igračica, ali i dalje se ponaša kao dete na terenu na momente. Mora mnogo još da radi.
 2. U stilu tm-a, jedan samokvot Bravo za Janisa, ovo mi je jedna od omiljenijih titula neke ekipe za koju ne navijam. Još od onog šampionskog Detroita. Spasilo dete basket.
 3. zorex

  Tata

  Prvo, postoji nešto što se zove minimalac u Nba, koji je skoro 2 miliona za igrače sa dovoljno godina u ligi. To što ti nalaziš je ugovor koji je potpisao na cirka 2 meseca za Denverom, pošto su ga otpustili Lejkersi.
 4. zorex

  Tata

  Nikakve veze ovo nema sa ugovorima koje su dobili u Evropi, ali čisto da bismo bili precizni, plata Denijelsa je bila nešto preko 2,5 miliona dolara u njegovoj poslednjoj Nba sezoni, koju su podelili Lejkersi i Denver.
 5. Veliki intervju Dude Ivkovića: Priče o lošim odnosima Dražena i Divca su američko sr...e
 6. Judo je doslovno otišao iz Fenera u Nba, gde niti je imao ulogu niti neku posebno veću (ako uopšte) platu u Juti, samo da ne bi trenirao kako se trenira u Evropi. Tako da, ne bi se on ni vraćao u Evropu da je Kina i dalje opcija. Takva je klasa od igrača da je malo neozbiljno da neko ovde kaže kako Judo ne valja. Samo, baš je upitno kakav igrač bi se pojavio i koliku motivaciju bi imao.
 7. zorex

  Tata

  Ovo i KK Partizan Diskrecija su jedine dve dobre fore koje sam do sada video po netu. Ovo ostalo samo plakanje neko.
 8. zorex

  Tata

  Sad razmišljam, igrači će dobar deo ovih para trošiti u Srbiji, čudi me da do sada niko nije došao na ideju da daje ovolike ugovore. Rast bdp-a, bato!
 9. Pa, reklo bi se da nisam bio dovoljno optimističan. Da li osećam neku blagu nelagodu posle ovih pojačanja. Možda. Ali nestaće i to kad krene prva tekma sa publikom u hali. Svakako sam se osećao lošije dok sam gledao Ratkovicu kako postavlja napade. Šačica navijača Partizana sa ovog foruma zaista nema šta kome da objašnjava i da se pravda, naročito ne istim likovima koji su likovali za vreme pandemije i valjda jedinim navijačima na svetu koji su se radovali otkazivanju sezone. I naravno da tu ne mislim na standardne ortake sa druge strane. Teško je samo dok se čovek navikne na troše
 10. zorex

  Tata

  Bjelica je neko koga baš, baš ne cenim kao igrača već neko vreme i sigurno ne vredi pare koje mu se nude, ali Lakijev balet će vredeti svaki evro.
 11. Unapredili su ga. Ja nemam još uvek šta pametno da napišem, brat i ortaci su me gledali kao ludaka još u polufinalu, jer sam samo vrteo glavom i govorio da je ovo što Srbija igra neozbiljno. Posle pravog eliminacionog meča Litvanija-Slovenija gde je sve pucalo, dobili smo onu predstavu gde sam posle 15 minuta pomislio da je možda i dobro da nam Italija učini uslugu. Jer bi tek u Japanu bilo blamiranja. Možda se opasuljim i nešto smislenije napišem večeras.
 12. Bravo Djusa, brutalan mini takeover!
 13. Američki sportski novinari su počeli s tim, kad je prešao u Minesotu predstavili su ga kao Professor Big Shots. Posle nastavili i u Sakramentu.
 14. Svaka čast Slovencima, vrhunski meč. Uživao sam u majstorijama Luke i drugara, ali ne bi to bilo to da prenos nije upotpunjen maestralnim komentatorom.
 15. Da priložimo i boxscore, treba podsetiti ljude: Polufinale Finale
×
×
 • Create New...