Jump to content

zorex

Član foruma
  • Posts

    682
  • Joined

  • Days Won

    1

zorex last won the day on April 14 2021

zorex had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zorex's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Posting Machine
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated

Recent Badges

2.3k

Reputation

  1. Ako neko hoće da ponudi kofu govana za Bejna, tu smo da vas saslušamo.
  2. Gospode, bole oči od ove košarke u Milanu.
  3. Već mi nije prijatno od stvari koje će Jaramaz da počini Teodosiću večeras.
  4. zorex

    NBA 2023-24

    Srećna Nova godina i sve najbolje ekipi! Ove godine sam standardno imao 3 želje za deda Mraza, dve se ne menjaju, nikad titula za Boston, kao i za Kris Pola, a treća je mali poklon za Šeja i OKC, u vidu finskog irvasa. Kad je već dedi usputno. Što se tiče dešavanja u ligi, glavni utisak mi je da je Tibodo ponovo pronašao svog Denga, sve najbolje želim OG-ju.
  5. zorex

    NBA 2023-24

    Ako ovaj Boston ikad osvoji titulu, ja ću da pojedem svoju diplomu forumskog stručnjaka. Deluje da im je petorka najbolja u ligi, ali kad zatrokiraju, nemaju nekog da povuče ručnu i to mi se uopšte ne svidja. Uz činjenicu da je ogavni Boston u pitanju, jelte.
  6. Horor tekma u svakom pogledu. A što je najgore, sada sledi i jedan fake comeback.
  7. Malo vodimo, realno je bilo 35 razlike. Valjda se izvučemo sa pola koša na kraju.
  8. I to je sve part of the game. Uvek bilo, uvek će biti. Ne znam da li neko ko se nije bavio sudjenjem može to da shvati, ali ako igrači na utakmici naprave xy grešaka, ne možeš od sudije da očekuješ da ne napravi ni jednu. Niti je realno, niti je normalno. Ja sam se bavio rukometom, ne košarkom, tamo sudijski par ima pravo da napravi po 2-3 greške u svakoj od oblasti koje se gledaju (a ima ih 8-9). Plastično, imate 20 pogrešnih odluka (samo da ne bude nešto baš kriminalno) i opet vi niste loše odsudili i dobijate finu ocenu. Da se vratim na košarku, ono sinoć jeste loše odsvirana utakmica. Logično je da će mene kao navijača Partizana više zaboleti dva fantomska faula Kaboklu, bez kojih bismo možda otišli na 20 razlike, toliko je dominantan bio (+16 za 18 minuta), od poklonjenih bacanja Panteru. Ili još jedan užasni faul u napadu sviran Smajliju, faul Ledeju i tako dalje od stvari na koje se žale igrači Monaka. Partizan je bio bolji sinoć (po indeksu, po utisku, kako god) i trebalo je ranije da privede utakmicu kraju. Kažem, da sudije nisu šiljili na Brazilcu, ne bi Monako ni imao na šta da se žali. Ali to je ono, da baba ima kamion. Što se generalne slike tiče, ja bih iskreno bio zgrožen da Partizan danas sa Željkom ima sudjenje kao Duletov Partizan nekad. Ko misli da Zvezda, Monako ili Pao imaju loše sudjenje, treba da pogleda na primer seriju Partizan - Taukeramika, da vide šta je porudžbina. Sinoć je prosto u pitanju bila kombinacija loših odluka i gorih kompenzacija.
  9. Koliko rutinska pobeda, daj još 15-16 ovakvih!
  10. Lopta u prednje polje. Pa već je slobodan bio Panter, i kraj tekme. I gledaj sad ovo...
  11. Pokenjam se baš na ovaj obruč, obilato. Opet maloumne odluke u napadu, Ledej je toliko isforsirso onu trojku umesto da je fintirao i uzeo faul.
×
×
  • Create New...