Jump to content

nlavrnja

Moderators
 • Content Count

  730
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,088 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1 VER 2 HAM 3 BOT 4 LEC 5 NOR 6 SAI 7 RIC 8 PER 9 VET 10 ALO FL VER
 2. Stojkovic od starta pijan, a vrv i Stanojevic kad mu igra Jojic umesto Natha. Skroz sam zaboravio da smo vratili Rikarda, opet sam se obradovao kao kad smo ga potpisali 😃 po meni bolji spic od Sadika, videcemo da li nije propao od proslog mandata.
 3. nlavrnja

  Wimbledon 2021

  Malo je 1 like, po 3.000 za gospodu
 4. Q: 1. VER 2. HAM 3. BOT
 5. Vidis da se Safet pominje, ne igraj se zivotom... 😃
 6. Odlicni predlozi se pominju, mi smo debili pa nam nisu upali u oci i ranije i nismo ih pitali nikada do sada. Dajte neko ime ispod radara, kao kad trazite igraca na poziciji crnca (al da ne bude kvaliteta halla pls)
 7. Hvala sto si ga tagovao, bas sam nesto hteo da ga priupitam... 😃
 8. Misterija dodatnih 30 dana za vredjanje.
 9. Marti Misterija 10 dana za "susjede", prilicno je jasna konotacija. Hteo sam prvo 7, ali s obzirom da sam u citanju reportova video da je ucestalo, odlucio se za 10. DI91 ista stvar, isto 10 dana. Tu je razlog zasto 10, a ne 7, sto mu je ovo treci ban u manje od 300 postova.
 10. S obzirom da sam se iz poslovnih razloga preselio u drugu zemlju, za forum imam jos manje vremena nego do sada (bukvalno mi se juce desilo da kliknem na zvezdicu za new posts i da me baci na post od utorka). S obzirom da i Dule ovde sve redje obitava, to dalje znaci da smo bas u kanalu sa prisustvom moderacije. Metalni ce raditi na tome u narednom periodu (a i ja cu malo vijati ljude), ali s obzirom da znam od ranije kako ljudi glatko odbijaju, bice kriticno neki period. Kako bismo to lakse prebrodili, malo ce se zategnuti kaznenu politiku, a mozda ce se ukljucivati i modovi sa drugih pdf-ova,
 11. 1. Ver 2. Ham 3. Per 4. Bot 5. Nor 6. Gas 7. Alo 8. Vet 9. Ric 10. Russel FL Ver
 12. 1 VER 2 HAM 3 PER 4 BOT 5 SAI 6 LEC 7 GAS 8 NOR 9 ALO 10 OCO FL VER
 13. Bas dosao da kazem da je covek definicija "izlapelog golubara". Ovo nije za otkaz, vec za direkt penziju
×
×
 • Create New...