Jump to content

nlavrnja

Moderators
 • Content Count

  504
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

731 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Doneli zli teniseri, vratila se cim su poceli da pricaju o tenisu
 2. Sta si ti sve ovde napricao... Prvo, kakvi poceci fifa simulacija, pes arkada, sta lricas covece? Uzimam kao pocetak period s kraja XX veka, tad krece u srbiji igranje pesa (cuveni goal storm), ja sam pre njega igrao fifu 98 godinu dana, odvodi me drustvo u igraonicu, ja vidim da postoji pas u prazno i zamalo da se onesvestim, bukvalno sam odmah posle toga trazio od caleta sony 1 i uspeo da ga iscackam par meseci kasnije. Mislim da je fifa pas u prazno uvela negde za fifu 04 ili 05 (kod fife bas slabije znam timeline, moguce da masim za koju godinu, ne samo ovde, vec i u nastavku p
 3. Koliko vas ima trenutno i koliki je minimum (10 ljudi)?
 4. Ubi vas Terry, ozbiljno sumnjam u to da je lik uopste svestan da je trenutno u TA
 5. nlavrnja

  Vesti

  Smecarluk zato sto zeli da vozi f1 bolid prvi put posle 2 godine? Sto je zaobisao najdebilnije pravilo u svim sportovima (posto je ovo jedini sport koji brani trening takmicarima)?
 6. Sto ne pitate na nba temi, uvek se odatle javi par ljudi? Dizem vam temu na pin, da pomognemo
 7. Pih, mogu max 3 pitanja... Da li ste za to da ostane 7 nedeljnih izmena ili da se smanji na npr 5, cisto me zanimaju misljenja, pa da vidim da li to da bacim na neki kasniji poll. Takodje, waiver period se skracuje sa 48 na 24 sata, ionako tanka fa ponuda je cesto izmasakrirana narandzastim plusicima umesto zelenih (najcesce izazvanih jednodnevnim uzimanjem), pa ce ovo malo ublaziti tu fa tankozu.
 8. Ili npr postane FA i ode u ekipu gde mu je sin, to je mnogo jednostavnije od tvoje konstrukcije, no? 😃
 9. Kad ce u Australiju, ako odigraju turnir u Dohi? 😃 Ili si mislio AO da se odigra u Dohi? 😃
 10. @Dovla @RatzenStadt Mailove na pm braco moja, a ne zvona i praporce
 11. Tek moram malo detaljnije da pogledam NBA raspored, ali posto definitivno skracujemo sezonu za par nedelja, da li da smanjimo broj PO ekipa na 8, te samim tim na 3 nedelje. Koliko sam na brzinu video ima 21 nedelja, poslednja se ne igra ozbiljno, 1 je dupla zbog pauze, dakle to bi bilo 19 efektivnih nedelja, da li bi onda igrali pre 16+3 ili 15+4?
×
×
 • Create New...