Jump to content
Vox92.net Forum

nlavrnja

Moderators
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

280 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ili mozda najvaznije, zeli da se poradja u zemlji gde ljudi njenog staleza imaju vrhunsku negu, a ne u nekoj zabiti Srbiji za koju do pre god dana nije ni cula, a kad je ukucala na Google-u zatvara u soku posle 1 minuta i kuka Bili duso mora li ta Srbija. Zamisljam majstora kako igra u Tunguziji i dovlaci zenu iz Srbije da se tamo poradja... Samo sto je razlika izmedju nas i Amera nebo i zemlja, a nas i Tunguzije zemlja i vlat trave (one vimbldonske, kratko sisane)
 2. Rubio, Delon wright Lavine, Bogi Lebronz, Oubre JJJ, Clarke (mem) Bamba, Leonard, Kaminsky IR: Klay, dakle imam i 1 slobodno mesto Najzalije mi Parkera, Satoa i Isha, tim redosledom, svi odose malo pred moj pik.
 3. Sad videh i ja 😄 ali nisam video taj post uopste
 4. Zveki zadnji put kad je igrao ovu ligu je ispao, cenim da nemate iste ciljeve...
 5. Pola min do kraja, sudije idu da gledaju za koga je aut, on pita Plavsica da li sme to da se radi i komentar kako im je eto tako cisto dunulo da to provere On bese bio nesto za mladje selekcije?
 6. 5 dana. Tito 10 dana, kad bih citirao sve, smrzo bi se softver.
 7. Djoletovo mentalno stanje dovedeno u red. Spisak u 1. postu kad se kompletiramo. Kaze djole da ne moze vise da se podesi 45, ako bude tako onda 60, da bude bitna i fizicka sprema 😄
 8. Sekundaza: Vec godinama je 45 sec nego ta opcija ne postoji u ovim podesavanjima, samo kad se udje u draft room, do sat pred pocetak. Jowanitza/tigrica: Slao ja opet mejl, slao i matic, ako se ne javi do sutra uvece, nudimo mesto nbk, pa dalje idemo redom... Mogao bi @djole vec sad da vidi ko bi mu sledeci upao iz C lige
 9. Pa ispade da niko nije odgovorio, pa onda ne znam ni da li radi 😄 ajd odgovori na mail, da vidim gde cu moci da vidim odgovor?
 10. @Malkolm Brogdon i @Død kad mislite da prihvatite invite kako mi ne bi stalno iskakalo crveno obavestenje league is not full? 😄
 11. Matic dodat kao admin, niko ga nista ne pita 😄 Nego, jel su vama stigli mejlovi sinoc?
 12. E podseti me ovo... Jowanitza i ako igra, definitivno nema vremena da bude admin, ja bih dodao jos dvojicu, sigurica predlog mi je @Chaos Is Me drugi bi mi bio @Wook ili da izbegnemo kontroverze posto je on cest trader, @Itachi Uchiha ili @LayupFromTheMidget, misljenja?
×
×
 • Create New...