Jump to content
Vox92.net Forum

John Dies at the End

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

948 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 3. jedna za moju malenkost 😴
 2. 2..Delgadova autobiografska 😁
 3. Ova, nadasve kvalitetna, "rasprava" ( ili šta već ) me je nagnala da i ja sam dam svoj (ne)mali doprinos, sa par prigodnih numera 1.
 4. Kao da je neki uspeh njih pobediti... To sam čak i ja ( sa najgorim timom u liZi) uspeo 😴
 5. Kažu da je najveći uspeh kada učenik nadmaši i pobedi učitelja BB i ovaj Zvekijev neprezaljeni ( + Grant i ovaj iz LAC) su imali fenomenalne brojke... Jbg, bez Tatuma ( i Browna) ove je max. I standardni nedostatak vremena i neaktivnost na FA ( sto će me i koštati odlaska medju one amatere) Čestitke @Magia
 6. Tatum out... Again... Ja zaboravio, tj nisam stigao, da izvršimo izmene dva dana... U Granta ušao Jordan lično i personalno 😴
 7. "Znači" ti podrzavas fizički obračun i premlaćivanje političkih neistomišljenika od strane paravojnih/parapolicijskih jurišnika aktuelne fašističke diktature u Srbiji?? Možda grešim, neka me neko ispravi, ja se ne secam da je DS( za koju i za vladavinu iste nemam lepih reci) slao batinase na političke protivnike? Za smetlište istorije se slažemo... Najradije bih da vidim maltene komplet srpsku političku scenu na istoj. Sto se stihova pesme tice, ne znam da li prizivaš i potajno priželjkujes bombardovanje Berlina ili Beograda?
 8. B2:#onokada pisac ovih redova pokušava da bude duhovit i inteligentan, ali ispadne "g kao q" u društvu 😴 B1: da, za tvoju informaciju DA. SnS na vlasti ima svoje horde, batinase koje šalje na svoje neistomišljenike, političke protivnike i demonstrante. Npr Borka Stefanovića je pretukla jedna takva grupa , dok primera imaš pregršt. Deo o silovanju ne bih komentarisao, standardna gomila gluposti.
 9. Sanse za pobedu na vecerasnjoj utakmici su nam enormno porasle neodlaskom LepogLaze put Katalonije... Prethodna dva poraza su direktna posledica drzanja istog cca 25+ minuta na parketu. Jbg, kada sekta Covic i izlapeli Sakota silje patku na Fajeom, ne znam iz kog razloga, koji bi bio neuporedivo korisniji po ekipu od Odza.
 10. "Ovaj" jos uvek pise posle svega sto je napisao o Iranskom narodu? Mslim, nije ni jasno cemu se "cerekas" (mozda svojoj neukosti i neznanju) , ali dovoljno je samo napisati imena dve kompanije: Total & Siemens . Problem predstavlja sto su poslovni ugovori sa ruskim kompanijama koje u drzavnom i prodrzavnom vlasnistvu , cime se na direktan nacin omogucava nastavak bogacenja i ostanak na vlasti Putina&Co. Ipak, ovo je isuvise kompleksna tema da se sve objasni u dve recenice.
 11. Kako je sezona pocela, tako se i privodi kraju Brown out Tatum out Parkera i ne racunam... Mojih 50para o ispadanju/ulasku u Ligu: 1.Nema "poklanjanja" fransize nekom random liku iz B,C lige itd... Dugogodisnjem coowneru, da 2.Po meni, postenije je da bolje plasirani ide u visi rang ( u slucaju da neko odustane od takmicenja u A ) jer PO se igra 1 nedelju, mnogo faktora mogu da odluce taj duel (povrede, sreca :D, da neko "poludi" na jednoj utakmici i sam donese ponudu bla bla ) , dok je stanje na tabeli odraz kvaliteta i konstntnosti jednog tima tokom sezone... Najbitnije je da odmah utvrdimo pravila 3. I da, #justfortherecord ponudio sam Zvekiju neku ulogu u timu , par meseci pred pocetak sezone, jer nisam bio siguran da li mogu da odradim draft ... do dogovora nije doslo iz mnogo razloga. Ako, kada jednog dana budem imao vremena, ispisacu statistiku i partije sezone protivnika pocevsi od ex arhineprijatelja Uini-ja, seronje Matica te zakljucno sa iritantnim Fultzom prethodne nedelje Ovo nije alaZveki kukanje, ovo su cinjenice ... I da, mogao bi da odmoris Bila ove dve utakmice :P I Preston North End je nekada bio sampion Mslim sto i nije bilo tesko kada si za protivnike imao Zvekija, Maksimilijana , Delgada i slicne :P
 12. Kakva rasprava na poslednjih par stranica Postoji nekoliko stotinahiljada milijardi € razloga zbog kojih Nemačka i Francuska ( izvoz & investicije) neće uvesti sankcije Rusiji ... Uostalom kao ni USA "ozbiljne" sankcije. Previše , ipak je interes ($) na prvom mestu.
 13. Prvi sam ga ja drop-ovao, ako 'cemo' za "zapisnik" BrusLee-ja sam već morao da drop-ujem, bio mi je 5(6) igrač out
×
×
 • Create New...