Jump to content

LayupFromTheMidget

Član foruma
 • Content Count

  3,447
 • Joined

Community Reputation

2,430 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gmizavci od komentatora kada smart izflopuje 2 slobodna onda je to zato sto on ima fore i fazone a kada ne sviraju faul na butleru sledeci napad, ne treba da se nagradi izvlacenje faulova. Crowder se vratio u ciglarenje mod nista ne moze da pogodi osim polaganja
 2. Kanter pozitivan igrac danas vise daje u napadu nego sto ga Majami napada u odbrani
 3. Dominacija Olinika u odbrani Ali zato od kada je usao Kanter ni oni nisu odbrani 2 napada i to sto su odbranili uzimali smo off skokove.
 4. Sto se tice igrackih kvaliteta, Kemba je u Irvingovoj ligi samo kada je u pitanju busnost u odbrani celu seriju ga napada Majami. Ali dobro Irvingu su vanterenske stvari problem. Duncan sam vuce napad, jedan covek armija u 1/4 Sudije samo Chris Quinu nisu zveknuli 2 licne.
 5. Evo pogleda i ja ponovo da ne bude da imam iskrivljenu memoriju. Mozda ovde Smart nije kriv, dosta zavisi da li je Tatum bio komunikativan, glasan i rekao Smartu da uzme Heroja koji je bio njegov igrac . Ono Smart je i dalje cuvao ocima Dragica + ga Tatum preuzeo. Dok je Heroj 2 puta iza ledja protrcao Smartu prvo da izadje na liniju za 3 a posle da se spusti po loptu.
 6. Spo ga fino outcoachuje. Juce mudonja izbacio rezervnog centra iz rotacije (Olinika) a Iggy dobio minuta koliko od starta serije. samo 7 igraca u rotaciji mislim da tlaci DJJ bez razloga moze on barem da odigra dobru odbranu na ovim swingmenima Bostona ali avaj spo knows better. Opasno izvlacenje ma kakvog maximuma iz ekipe ovo je neki nivo iznad maxa., nista ovaj majami nije na papiru bolji ni od Bostona a bogami nije bio ni od Wokija. Edit: Sto se tice Heroja kog hvalim veoma dugo, nema on nikakve slicnosti sa Wadeom, sem sto igraju za isti klub. Wade je bio flash, brz, skocan ono full
 7. One more, nema opustanja videli smo na zapadu da 3/1 vredi kurcu. Nadamo se da povreda Bama nije ozbiljna inace ode sve u kurac. Heroj do juce igrao po selendrama u Wisconsinu, bio najomrezeniji u svojoj drzavi a danas 37 poena Bostonu. Boston imao i bolji %, vise trojki, vise ast, vise skokova ali su uspeli da imaju duplo vise izgubljenih loptu i to je bio kljuc.
 8. Skokovi resilo ovo. Davis od sredine 4/4 nije uzeo prvi skok sramota ozbiljna
 9. Kakav lik haahahhaha. Stvarno ce biti neka poetic pravda da povedu 3/1 pa da izduvaju.
 10. Pobedu, dve jedni i drugi da uzmu da se sutiraju u gace. Previse su fizikalni i za 1 i druge Majami ima problem protiv ovih a Theis im prvi centar, 50 skokova su uzeli u prosloj, sta ce biti kadaizbace Howard-Davis liniju. Za Lebrona i Majami i Boston ima solidan broj tela koji barem moze da spicka po 6 faulova Tatum-Brown-Smart u nekim situacijama/ Crowder-Iggy-Butler i Bam bi ga cuvao da imamo nekog Dajvisa da cuva.
×
×
 • Create New...