Jump to content
Vox92.net Forum

maXa88

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

388 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da ti nudi Hana, verujem da bi je primio hmm Nema na cemu zveki. Znam da si navijao za nas. Ipak smo najharizmaticnija ekipa i od pocetka smo prisutni. Ovu titulu posvecujemo malom maXi junioru. Bio je talija od pocetka do kraja sezone. @delgado Cestitke i degliju. Bravo degli!!! Nevr valk aloun!!!
 2. Sram te bilo zveki! Sram te bilo!! A kamo cestitke???
 3. Hvala Stefi. Cestitke i tebi na zasluzenoj tituli. Ovo je bila nasa godina
 4. Polivaj maxo madjijoo! 🥰🥰🥰
 5. Uziva uini, hvala na pitanju. Raste, uci da hoda, danju spava nocu luduje... 5. Jula slavimo prvi rodjendan i ujednu pravimo klupsku proslavu titule. Izvoli doci 🙂 restoran Jastrebac od 13h. Bice i nekih poznatih ti faca ( degli i djnemanja 😁)
 6. Momci, rezolucija 1244 lepo propisuje sta u slucaju da je PO poceo. Znaci, vi mozete da priznate ili ne priznate, ali Medjunarodna zajednica i UN jasno propisuju pravila. A vi slobodno glasajte i preglasavajte, ceracemo se jos... Dogodine u Prizrenu!
 7. What happens if my league's playoffs were in progress? If you were in the midst of the playoffs, your league will revert to the last completed matchup period, ending March 8, and the highest remaining seed in the playoffs will be advanced through the bracket and eventually crowned the champion (unless otherwise stipulated by your league's tiebreak rules).
 8. Srdacno gostovanje "pakija" kod mistera. Jako autoratitivno moram da primetim. Pakija bilo blam ako sam dobro primetio
 9. Jel toliko boli? Sta ces ti uopste na ovom topiku?
 10. Hvala Caoze na iskrenim cestitkama. Nevezano sto si dobio preko pi*ke u regularnom delu, vidi se i da si borac i da ces izaci jos jaci iz jos jednog poraza. Ti bar znas kako se sisojevski osvaja la liga.
 11. Koga si bese birao tad u prvoj rundi? Ne mogu da se setim
 12. Da. Bilo je jos gore A sastav za danasnji mec samo potvrdjuje da nije nista bolji. Nikolic ozdraveo, Gavric startuje, Psiholjub 2.0 nije u sastavu. Dovoljno je da se procita koga nam serviraju u prelaznom roku pa da znamo ko je vec kaparisan. kad je vec mister na sve to pristao nije nista bolji od svog prethodnika koji je vazio za pikslu. Svakom je smetalo sta Miloje radi sa rotacijom, prvih 11 niko nije mogao da predvidi i zato smo licili na amatere da bi posle mesec dva imali dan mrmota sa drugim likom na klupi. Da se razumemo, Deki je faca, nema ko njega ne voli sa ove ili one strane brda ali ovo sad je sramota za njega sto je pristao da radi sa prevarantima i matrapazima. Nema sanse da ovo on sam sastavljao i jos manje da je on onih 14-15 coveka motivisao.
 13. Jos uvek si na aspiratorima uini. Nema sta, razumem te. Ludi degli ti da drugi pick fore i opet osvojimo u nikad jacoj ligi. Bice bolje sledece sezone.
×
×
 • Create New...