Jump to content
Vox92.net Forum

Noćna mora B92 fantazera

Limitirane reakcije
 • Content Count

  460
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

198 Excellent

Recent Profile Visitors

493 profile views
 1. Kome i posle ovog videa treba objašnjavati sve ispočetka, stvarno ne znam. Mada uopšte ne sumnjam da će se opet naći neko da relativizuje sve što se radi(lo), kao i da pojasni porodici G.F. kako bi trebali da se osećaju u vezi sa svime kroz šta su prošli poslednje sedmice. Na Tviteru se to uveliko radi.
 2. Moram prvo da iščitam temu unazad, od trenutka kada je situacija eskalirala, čisto da budem siguran da ne postavljam iste stvari, tj. da se ne ponavljaju. Ono što me za sada najviše iznenađuje, je tvoje mišljenje da je nekako za apsolutno sve ovo odgovoran Trump, iako koreni problema zbog kojih su protesti i započeti vuku daleko unazad, još iz vremena kada nije bilo apsolutno nikakvog nagoveštaja da bi isti jednog dana mogao da zagazi u političke vode. I tu uopšte ne mislim na rasizam i položaj AA populacije u USA, što su vekovni problemi tamo. A drugo, da kao neko ko koliko vidim dosta pomno prati celu situaciju, tako odlučno brani Antifa, iako se na Tviteru može naći gomila dokaza u video formatu, gde se jasno vidi ko i kako podstiče vandalizme i kreiranje haosa, još od prve večeri, kada je sve krenulo u Mineapolisu. Doduše, niti jedan jedini takav video se ne može pronaći na stranicama koje pripadaju ili su povezane sa MSM, pa mislim da postoji mogućnost da ti jednostavno takav materijal nije bio dostupan, te kao što već rekoh, da prelistam temu, pa ću postavljati ovde sve na šta sam naišao ovih dana. Za početak, mislim da video koji sam postavio na vrhu stranice sam govori dosta toga, ali to je samo jedan mali delić jedne ogromne slagalice.
 3. Čoveče, da li si svestan da je taj samoživi magarac napravio školu, napunio je svojom robom (patike i sl.), slikama po zidovima i čime sve ne, i pokušavao da predstavi sve kao neki svoj humanitarni, do sada neviđeni poduhvat, sve dok neko od novinara koji nisu na spisku njegovih marketinških gospodara nije iskopao informaciju da je on zapravo platio samo 25% od svega, ostalo je finansirano novcem poreskih obveznika, kao i obično. Ne nadaj se da će on ovde pomoći na bilo koji način, sem da će kao i obično dati sve da sačuva svoju zadnjicu.
 4. Da li to želiš da kažeš da planiraš da nasrćeš na penzionere na ulici ili šta tačno?
 5. @Zvezdinho Znaš li da li je ostao koji DD na FA ove sedmice? Čisto da znam imam li za čim da žalim. Ne računaj Baynes-a, pošto nisam imao dovoljno visok waiver za njega. Pokušavam da izračunam da li sam imao barem teoretsku šansu ove sedmice da se ušunjam u playoff, a od ponedeljka sam već digao ruke, iako sam to veče uzeo najboljeg dostupnog FA.
 6. To je jedino što ima, inače je raskurcao ekipu samo tako. Ni on ne zaslužuje playoff, ali tako mi i treba, kad sam se više od pola sezone izmotavao i čašćavao kategorije, pošto sam odradio vrhunski draft pa se opustio, u fazonu lako ćemo. Ajde što je dao Gobert-a za siću + meni poklonio Redick-a, nego je posejano FA kvalitetom kao nijedna ekipa do sada. Jedini koji je radio besmislenije trejdove je grof. Tako da si bezbedan Mađijo, samo se fokusiraj na par kumulativnih kategorija, ovo sve na % uzimaš lagano, a i TO verovatno. 😊
 7. Debeli ti baš odlučio da se pridružiš Vučini, koliko vidim? Ne znam što ne odradi tu fuziju tj. franšizing, da ne moraš da tavoriš po dnu i boriš se za opstanak do poslednjeg kola svake sezone.
 8. Ja bih ga izbacio iz fore, pa onda da vidimo šta nudi da mu se vrati franšiza. Btw jedan je Lucid! Inače, meni još uvek Holmes I Trista imaju DTD, iako nisu igrali od pre Božića. Izgleda ću morati da tražim poništenje rezultata kola zbog ovoga.
 9. Sad ćemo da vidimo da li je Lavrnja još uvek onaj dobri stari Zevs, ili je postao mekušac. Ako je još uvek čvrste ruke kao nekada, Vučini će i Vini da se pridruži do ponoći. I grof, nadam se. Inače nije loše što se ovo desilo, čisto da steknu malo ljudi pravu sliku o pojedincima. Iako sam ih davno pročitao i upozoravao na njih, ali avaj.
 10. Evo ti ovde. Imbecili sa ESPN opet napravili njesra.
 11. Ko je tačno imao utakmicu karijere, sem ako ne računaš Zion-a i Shake-a, čije su karijere bukvalno na samom početku? A kod tebe Tatum i LeVert u životnoj formi + nikad efikasniji Russ. Jbt. dobio si me u izgubljenim loptama sa onakvom ekipom + si imao ne znam koliko mečeva više. O čemu dalje da pričamo. I kako te tačno proganjam? Napisao sam bukvalno 1 jedini upis na temu, a ti se navraćaš 1000 puta i cimaš me tokom sedmice.
 12. O čemu ti pričaš? Dobro ti reče Zveki, rasprdeo se nakon što te ukakilo da opstaneš. I ti bi trebao da se pokriješ, no nevažno. Ti i dalje ne možeš da ukapiraš da je tebi odgovaralo da dobiješ ove sedmice više nego bilo kome, jer bi tako izbegao Mađiju do eventualnog finala, kad bi ti ekipa bila kompletna. Beznadežan si Zveki.
×
×
 • Create New...