Jump to content

Noćna mora B92 fantazera

Član foruma
 • Content Count

  510
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

209 Excellent

Recent Profile Visitors

732 profile views
 1. Zveki krenuo jako u kampanju da uvali svog Pulena, dok mu se vrednost maltene ne prepolovi. +1 za trud Zveki. 👍 Grof krenuo Zvekijevim stopama, pa napušta konverzaciju čim ga suočiš sa činjenicama i objasniš mu da su mu prohtevi nerealni. 😄 Urazumi se Grofe, i javi se ako hoćeš da daješ Nurkića, jer bolju ponudu ti svakako niko neće dati. :) Bolje nego za kikiriki da ga daješ. Što se duela sa weeb-om tiče, ne može se protiv 50 mečeva manje. Povrh svega, ovi pacovi koje kupi sa FA igraju kao da im život zavisi od tih mečeva dok su kod njega. Turner postane DD
 2. Ko bi rek'o da te weeb preveslao, iako nisi ni dao puno. Meni je duplo jače igrače tražio. No, bez obzira na dolazak Harden-a + sve ludilo oko njega, smatraj da sam zainteresovan, pa javi šta bi tražio, iako uvek zacepiš visoku cenu.
 3. Zveki i Grof još nisu zakukali što sam pokupio igrača sa FA? Šokiran sam. Da li ovo znači da nudiš 2+ ili tražiš za sebe?
 4. Ne vredi, ne ide ovako. Potreban co-owner pod hitno. Zainteresovani neka pišu.
 5. Sad očekujem od Zvekija poruku, sadržine tipa: "E ne igra ti Tatum naredne 2 sedmice, hoćeš da ga trejduješ? Evo dajem ti Derrick Rose-a za njega."
 6. Božićni popust traje do ponoći, zainteresovani za nekog od mojih igrača neka pišu što pre, da se posle ne bi kajali.
 7. Jbt. oće ove morončine ladno da pokradu Tatum-a. Skiniše mu 1 asistenciju i 2 ofanzivna skoka u 3/4, bio bi na 2 skoka do TD. Pomagaj @Zvezdinho, kaži gde da im pišem, da im sve po spisku
 8. Jebeni Thick Hogsman, čudo nije DD napravio, da me još malo keca...a ni TD nije bio daleko. Anywho, srećna nova šabani, da vas deljem i u predstojećoj kao i ranije. 😉 Propustio sam gomilu stvari da prokomentarišem, ali napraviću recap kasnije ili sutra, kao Atila kad se vrati iz metar dana bana.
 9. Sad vidim da još uvek sve stoji onako kako sam i poslao, ali ne pada mi na pamet da gubim vreme pokušavajući da ti objasnim. Pretpostavljam zidu kad bih objasnio, da bi lakše ukapirao stvari. Anyway, Zveki siso javi se.
 10. Misterije ove naše planete: - Ko je i kako izgradio piramide? - šta se tačno dešava u Bermudskom trouglu? - i kada Zveki i Matić spavaju? Na ovo poslednje mi se čini da je odgovor - nikad, mada vidim sad nema Zvekija da se javi, tako da ko zna.
 11. Debeli, pored toga što si dosadan i nezanimljiv, opet se praviš lud. Ne znam da li zato što ne znaš da čitaš ili samo imaš tu potrebu da izigravaš neku žrtvu ili šta već, ali istu stvar si radio i prošle godine, iako ti je tamo sve lepo pisalo, u "ponudi" koju sam poslao. Mada ne znam zašto se cimam uopšte, kada svi već to znaju. Ako neko šalje bezobrane i nerealne ponude u ovoj ligi, to si ti. Anyway, kad sam već ušao na forum, čisto da napišem da si se polako ali sigurno uspeo na vrh moje liste, te da ćeš posledice ovoga osetiti u međusobnom duelu. Do t
 12. Ok ako bilo ko ima neku ideju za trade, neka slobodno pošalje. Dosadno ovako. P.S. Gde si @Zvezdinho, šta ima novo?
×
×
 • Create New...